Bristol Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Serwus Wszystkim. Chciałbym i ja pochwalić się A5tką którą nabyłem w zeszłym roku. Troszkę podstawowych info o aucie: Silnik 2.0TFSI w połączeniu z S-tronic i napędem quattro Rocznik 2013 a aktualny przebieg wynosi 100800 kkm Z wyposażenia posiada min. advanced key , B&O , 2x S-line , itd. itd. Koła letnie to felgi ispiri model isr5 które kupiłem w zeszłym roku Dodatkowo zrobiłem program w compsport który dał 293 KM ( seria 239 KM ) Planów póki co nie mam żadnych ale na wiosnę kto wie... Na razie wrzucę parę zdjęć bo więcej nie mam. Pozdro dla Was! Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Bristol dwa razy wpisałem to samo :/
carrera369 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Poza czarnymi szybami i chromem faktycznie wygląda ciekawie. Jaki rozmiar mają felgi i opony ? Zawieszenie S-line ?
Gibons Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Tylko po co ten temat jak auto sprzedajesz ?
Bristol Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 Teraz, Gibons napisał: Tylko po co ten temat jak auto sprzedajesz ? Auto jednak zostaje
Gibons Opublikowano 31 Stycznia 2017 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Fajna sztuka szkoda sprzedawać:) na żywo ten kolor wygląda super.
Bristol Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2017 4 minuty temu, carrera369 napisał: Poza czarnymi szybami i chromem faktycznie wygląda ciekawie. Jaki rozmiar mają felgi i opony ? Zawieszenie S-line ? Zawieszenie S-line ale sprężyny są H&R Felgi 20" o szerokości 10,5" na oponach Conti 6 275/30/20 Miały być węższe felgi ale na szczęście po konsultacji z Mironem go posłuchałem i wybrałem te
jedrekx Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 śliczna jest właśnie kojarzę, że była niedawno na otomoto.. ktoś nawet na forum A5 pytał o to auto
Bristol Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 Dziękuje Szukałem jej ponad pół roku.
black4 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Witaj! Piękna sztuka! Kolegom z forum nic nie umknie, faktycznie widniała w ogłoszeniach na sprzedaż Słuszna decyzja z rezygnacją ze sprzedaży. Zdrowy sportback polift w tej opcji silnik/skrzynia/napęd/ + wyposażenie to unikat a jeszcze w Misano ! Ciemne szybki są ok, raczej te chromy nie bardzo... Felgi ciekawe! Jakie ET dałeś przy 10,5 cala? Pozdrawiam!
Bristol Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) 46 minut temu, black4 napisał: Jakie ET dałeś przy 10,5 cala? Muszę poprawić opis bo szerokość mają 10 cali. ET 25 Kupiłem je od Dawmac Na początku chciałem węższe ale przy tej szerokości co jest idealnie wypełniają nadkola A tak wygląda w opcji zimowej na feldze 18 " Edytowane 1 Lutego 2017 przez Bristol
black4 Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Witaj! Dzięki za uszczegółowienie info! Świetne auto! PS. To są ori 8,5 x 18 te na zimę? Pozdrawiam!
Bristol Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 5 minut temu, black4 napisał: Witaj! Dzięki za uszczegółowienie info! Świetne auto! PS. To są ori 8,5 x 18 te na zimę? Pozdrawiam! Dzięki. Oryginalne 18" ale reszty parametrów nie pamiętam Opony Michelin Pilot Alpin 245/40/18
komoornik Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 Kiedy chociaż jakiś downpipe czy dolot? Szkoda nie wykorzystać potencjału 3gen.
Bristol Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 3 godziny temu, komoornik napisał: Kiedy chociaż jakiś downpipe czy dolot? Szkoda nie wykorzystać potencjału 3gen. Póki co zostaję przy tej mocy co jest teraz... Oszczędzanie na domek...
kamelus_ Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 (edytowane) 5 godzin temu, Bristol napisał: Muszę poprawić opis bo szerokość mają 10 cali. ET 25 Przód Ci nie przyciera na takim setupie? Zwłaszcza na skręconych mocno kołach i różnych podjazdach? Bo tył to chyba na styk też wchodzi? Edytowane 1 Lutego 2017 przez kamelus_
Bristol Opublikowano 1 Lutego 2017 Autor Opublikowano 1 Lutego 2017 3 minuty temu, kamelus_ napisał: Przód Ci nie przyciera na takim setupie? Zwłaszcza na skręconych mocno kołach i różnych podjazdach? Bo tył to chyba na styk też wchodzi? Nie ma nawet minimalnego otarcia a nawet jest jeszcze trochę luzu. W A5 są naprawdę potężne te nadkola...
kamelus_ Opublikowano 1 Lutego 2017 Opublikowano 1 Lutego 2017 No to fajnie. Zamawiałem dystanse do siebie i tył wyjdzie mi identycznie jak u Ciebie a przód 4 mm na stronę mniej. Myślę, że bęzie idealnie bo raczej zejdę autem niżej niż ty a myślę, że na Twoim setupie przód by przycierał jak auto będzie nisko.
Rekomendowane odpowiedzi