matdachu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 potrzebuje porady jakie amorki założyć do a4 b5 tylko nie strasznie drogie a dobre?? I czy ktoś coś wie ile warte są te amorki firmy SFEC???
matdachu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 tył [br]Dopisany: 05 Styczeń 2009, 19:39_________________________________________________bo te co mialem to mi dzisiaj zamarzły i z nich to chyba juz nic
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item521791233_amortyzator_audi_a4_combi_tyl_gaz_najtaniejjjj.html tych amorów trochę załozyłem i nigdy nie było reklamacji
matdachu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 jaką mają specyfikę ??? twarde miękkie czy stanadart???
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 na początku, jakieś 1000 km bedą twarde potem sie "rozchodzą" i jest ok, to są opinie klientów uwazam ze w tej cenie nie kupisz nic lepszego ale to tylko moja opinia
slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 http://moto.allegro.pl/item521791233_amortyzator_audi_a4_combi_tyl_gaz_najtaniejjjj.html tych amorów trochę załozyłem i nigdy nie było reklamacji Cena faktycznie bardzo atrakcyjna..., 2 amorki tańsze od jednego, ale markowego Zeby tylko z czasem nie okazało się, że "co tanie to drogie" :gwizdanie:
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak pisałem reklamacji nie było, zawsze jest na to gwarancja wiec nie ma sie czego obawiac
matdachu Opublikowano 5 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2009 na allegro to sa nawet po 45 zl ale nawet zdjecia nie ma. bo moze plastikowe albo zabawki??
slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 jak pisałem reklamacji nie było, zawsze jest na to gwarancja wiec nie ma sie czego obawiac Napisałes wczesniej, że troche tych amorów już załozyłes... Ile srednio km robiłes na nich?
Dev Opublikowano 5 Stycznia 2009 Opublikowano 5 Stycznia 2009 nie ja tylko klienci a bedzie tego gdzies od 2 lat moja mama jezdzi fiatem sieną na tych amorach i jest git, zrobiła już 34000km nic nie stuka, puka, nic nie cieknie
kalik Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja ponad rok temu założyłem Sachsa, przebieg niewielki na nich, bo tylko 40 tyś, ale amorki są super. Polecam
cichy1989 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja ponad rok temu założyłem Sachsa, przebieg niewielki na nich, bo tylko 40 tyś, ale amorki są super. Polecam Też założyłem te amory u siebie warto w nie zainwestować
zaba84 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 a ja z tanich to bym polecil GH ... w poprzednich autach na nich troche zrobilem i w vw jak i w e36 bylem znich zadowolony
Daimos Opublikowano 8 Stycznia 2009 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Polecam Sachsa Nie polecam Bilsteina, pogorszyła się jakiś czas temu jakość i jest dużo reklamacji ;(
arczi900819 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 KYB - nie narzekam. sprawują się bdb
GRAF Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Przymierzam sie do zakupu Bilsteina B6 do A4 2.8Q zawias seryjny, zalezy mi delikatnym utwardzeniu i wyeliminowaniu bujania - prosze o oponie osob ktore testowaly albo mialy styczosc
zaba84 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Przymierzam sie do zakupu Bilsteina B6 do A4 2.8Q zawias seryjny, zalezy mi delikatnym utwardzeniu i wyeliminowaniu bujania - prosze o oponie osob ktore testowaly albo mialy styczosc koles ma takie zalozone w rajdowce, fekt ze to w peugocie a nie w audi ale amorek to amorek... Amorki sa git... Z tego co wiem to mozna regolowac w nich twardosc ale po rozkreceniu ich .....
romus Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam. Odgrzeję może niemłody temat ale chciałem podzielić się opinią na temat amorków KYB - nie polecam tej firmy. Dlaczego - w mojej A4 po 3 miesiącach od założenia mają około 60% sprawności (stare były niewiele gorsze) - z resztą od początku jakoś dziwnie się zachowywały. Brat też narzekał na nich zarówno w golfie II jak i teraz w C4, co więcej jego mechanik też twierdzi ze już kilka razy "przewiózł" się na kayabach i teraz z tych tańszych poleca ALCO albo MONROE. Dlaczego wybrałem KYB - bo w inter cars były tylko te i sporo droższe sachs'y.
GRAF Opublikowano 20 Marca 2009 Opublikowano 20 Marca 2009 jak ktos lubi troche sztywniejszy zawias to polecam Bilsteina B6, zrobilem juz z 2,5tys km nich i sa bdb, koszt 1425za kpl
Rekomendowane odpowiedzi