Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Wspólny wyjazd do Bukowiny 2017

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czasu coraz mniej, więc można się już dogadywać. Żeby nie robić niepotrzebnego bałaganu w wątkach typowo zlotowych piszę tutaj. 

Co roku grupa lecąca z północy spotykała się w Częstochowie, aby lecieć wspólnie. Miejsce: pierwsza stacja Lukoil. My z Bydgoszczy wyruszamy ok 8, więc na 11 mógłbym być w Częstochowie.. rozmowy już jakieś były, ale zapraszam pozostałych do dyskusji. Proponuję się wymienić numerami przed zlotem byśmy mogli się łapać na trasie. Link ze stacją:

https://www.google.pl/maps/place/LUKOIL+1066+Częstochowa,+aleja+Wojska+Polskiego+307,+42-200+Częstochowa/@50.8252726,19.1426669,3a,47.7y,250.31h,118.93t/data=!3m4!1e1!3m2!1srZfyhTUcTX5Qm9J2nHEGeg!2e0!4m2!3m1!1s0x4710b43650cd052d:0x5ad536c314612fb0

Opublikowano (edytowane)

Śląsk rusza 9.30 z Katowic to chyba widzimy sie na miejscu bo dopiero teraz doczytałem że koło 11 planujecie być w Częstochowie

Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez MAJKI
Opublikowano

No ok. Warszawa obecna o 11 na Lukoilu. W 2 auta. Podepnijcie temat..

Opublikowano

3 auta (Starogard GD, Bytów) około 8.30 wskoczą na a1. Do Częstochowy mamy 400km, jak pocisniemy to może kogoś zlapiemy po trasie

Opublikowano

Gdzie wskakujecie na a1? Ja albo w Toruniu, albo w Ciechocinku

Opublikowano

Jędrek przy starogardzie ? jak coś to mam twój tel ?

Opublikowano

Ja jestem z Częstochowy, ta 11 to myślę logiczna godzina, także trochę nas powinno się udać zebrać. Postaram się być z 15-20 minut przed 11. Mój numer gdzieś pisałem, ale wrzucam jeszcze raz jak coś : 600-482-047.

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, michal_g84 napisał:

Ja jestem z Częstochowy, ta 11 to myślę logiczna godzina, także trochę nas powinno się udać zebrać. Postaram się być z 15-20 minut przed 11. Mój numer gdzieś pisałem, ale wrzucam jeszcze raz jak coś : 600-482-047.

Proponuję 11, 11:30. Żebyś nie naczekał się za długo bo @jedrekx chyba poczeka na ekipę z pomorza i oni razem od 8:30 będą śmigać, a mają 400km.. Więc celuję, że będą koło 11:30 o ile pocisną i bez postojów.. My wyjedziemy zapewne koło 9, ale zanim się zbierzemy to na trasę przed 10 wjedziemy.. I będziemy się z nimi zdzwaniali żeby dostosować tak prędkość żeby nikt na nikogo za długo nie czekał.. Wtedy też mam Twój kontakt i do Ciebie zadzwonimy. 

Ktoś jeszcze zamierza być ok 11 w Częstochowie poza wszystkimi wspomnianymi na górze?

Edytowane przez Kosmita
Opublikowano

ja o 8 ruszam z Bydgoszczy, na autostradę będę wpadał ok 8:40.. ale znacznie dalej niż ekipa z pomorza.. bo albo w Toruniu albo w Ciechocinku. pamiętajcie, żebyśmy się nie wbili bezsensownie w korki..

Opublikowano
Teraz, jedrekx napisał:

ja o 8 ruszam z Bydgoszczy, na autostradę będę wpadał ok 8:40.. ale znacznie dalej niż ekipa z pomorza.. bo albo w Toruniu albo w Ciechocinku. pamiętajcie, żebyśmy się nie wbili bezsensownie w korki..

no ok, no to celujmy w tą 11 w Częstochowe. I wtedy się zdzwonimy. Jak się okaże, że na pomorze trzeba czekać bardzo długo to ustalimy czy czekamy :)

Opublikowano

Niestety ja w moim stanie musze robić przystanki, bo nie ogarne. Także będziemy w kontakcie  ??

Opublikowano

Oooo.. nic nie wiedzialem o stanie kolezanki ale skoro tak (i jak dobrze odczytalem) to pozostaje mi pogratulowac:) mnie ekipa warszawska cos goni zeby ruszac kolo 7.. wtedy czestochowa kolo 10.. @jedrekx Ty bys nie dal rady tak wczesnie?

Opublikowano

Dziękuje ??

Z tego co mówił, musi malucha do przedszkola odstawić

Opublikowano

Prosze:) fajne chwile przed Wami..:)

Wiem, tak czytalem. Ale moze babcia zaprowadzi albo ciocia jakas ;) No nic. Sprobuje namowic zeby pojechac tak zeby o tej 11 byc w Czestochowie..

Opublikowano

Moja Żaneta ma na 7 jeszcze wizytę u lekarza.. ja muszę małego odstawić. Może się uda chwilę przed 8 ruszyć, ale na pewno nie o 7..

Opublikowano

sikacie, a takie "w kupie" wcale nie jest raźniej i wiem co mówię... 5 minut przed czy po kimś - nie ważne - ważne, żeby dojechać. cały weekend wszyscy dla sie będziemy mieć... ja czasowo po trasie powinienem Was złapać na wysokości Krakowa, ale nie liczę nawet na to, bo wiem, jak wyglądają drogi w piątek. jechać swoim tempem i dojechać. do zobaczenia :hi:

Opublikowano (edytowane)

zostawiam numer do siebie w razie czego: 660665983

z tego co słyszałem to Warszawa jedzie jednak szybciej.. więc chyba kolumny nie będzie ;)

Edytowane przez jedrekx
Opublikowano
Godzinę temu, jedrekx napisał:

zostawiam numer do siebie w razie czego: 660665983

z tego co słyszałem to Warszawa jedzie jednak szybciej.. więc chyba kolumny nie będzie ;)

Jędrek rano będziemy na łączach ?

Opublikowano

Zadzwoń jak wjedziecie na a1 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...