bartoooh Opublikowano 18 Marca 2017 Autor Opublikowano 18 Marca 2017 3 godziny temu, execuiter napisał: Ladna ale z tymi atrapami wydechow to audi przesadzilo, wygladaja jakby tam bylo conajmniej v6 lub v8, a tam tylko r4 i to jeszcze w dieslu Przod w a6 jest duzo bardziej agresywniejszy niz a4 b9 Moze i masz racje ze przesadzilo ale napewno lepiej to wyglada niz podwoja atrapa w passacie a tylko z jednej sie kopci:) Nie sadzisz? zreszta takie czasy ze plastiki i atrapy sa w modzie Ogolnie A6 jest bardzi agresywna z pakietem s-line bo bez pakietow jest do bolu poprawna Mi sie podoba, a to chyba najwazniesze
bartoooh Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Witam 400km zrobione i dzisiaj udalo mi sie zejsc ze spalaniem do 7.2 litra na 100 przy jezdzie bardzo ekonomicznej do max 110km na godzinke. S-tronic bardzo mi sie podoba przyjemnie sie jezdzi ale albo mi sie wydaje albo przy zrzuceniu z D na S auto powinno jakos bardziej zwawo reagowac...a tutaj wrazenie mam, ze tylko krci wyzej obroty...wyprowadzcie mnie z bledu jesli sie myle. Skrzynia jest do bolu poprawna, z tym ze tak jak kolega @Kosmita powiedzial lubi szarpnac...
bartoooh Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 24 minuty temu, Norbas napisał: Ja niestety zdjęć nie widzę bo mi zablokowali abonament na fotosiku a czemu nwm
kiemon Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Kolego popraw zdjęcia bo padły Bardzo jestem ciekaw tego autka
Kosmita Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Miedzy trybami d a s jest taka sama szybkość przerzucania biegow. Ale przy dotknieciu oedalu gazu szybciej zrzuca w tym sensie ze wystarczy dotknac i on juz daje Ci obroty w mtorych masz najwiekszy moment. Nie musisz dawac pedalu gazu do podlogi zeby miec moc.
bartoooh Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 Też tak macie, że pierwsze dni tygodnie po zakupie auta byście najchętniej w nim spali? Czy tylko ja jestem jednym z porytych co każda chwilę chcą spędzać z nowym autem kiedy nadarzy się okazja
Norbas Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 Ładne autko i niechaj się sprawuje i cieszy Nie wiem czy 3.0 tdi byłbyś w stanie w pełni wykorzystać w Szwecji 2.0 spokojnie tam starczy do normalnej jazdy, takie moje zdanie. Tak w ogóle jakie tam macie ograniczenia ? 5 minut temu, bartoooh napisał: Też tak macie, że pierwsze dni tygodnie po zakupie auta byście najchętniej w nim spali? Czy tylko ja jestem jednym z porytych co każda chwilę chcą spędzać z nowym autem kiedy nadarzy się okazja Nie tylko Ty
bartoooh Opublikowano 19 Marca 2017 Autor Opublikowano 19 Marca 2017 8 minut temu, Norbas napisał: Ładne autko i niechaj się sprawuje i cieszy Nie wiem czy 3.0 tdi byłbyś w stanie w pełni wykorzystać w Szwecji 2.0 spokojnie tam starczy do normalnej jazdy, takie moje zdanie. Tak w ogóle jakie tam macie ograniczenia ? Nie tylko Ty Bo już myślałem że tylko ja a kobita tylko warczy ciągle że w garazu siedzę. Ograniczeni w Szwecji są -autostrady max 120 przeważnie 110 -Krajowki do 90 najczęściej 80 I drogie mandaty Xd A 3.0tdi bym chciał ale jak pisałem podatek i ubezpieczenie by mnie zjadlo:/
Kosmita Opublikowano 19 Marca 2017 Opublikowano 19 Marca 2017 No. Ja pierwsza noc to siedxialem do 2 chyba heh i dlugo tak mialem, zw caly czas w aucie. A teraz nadal lubie nim jezdzic bardzo czasem przelatuje sobie po miescie ot tak.
Cuber Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Gratulacje Audioli Skad wziąłeś informację ze Twoje wazy 1990 kg ? ( papierowo ok 1760 kg podają ) Moje 3,0 TDI wazy 1865 kg ( oczywiscie papierowo ) Ja u Siebie na spokojnie wykręcę spalanie poniżej 7 litów przy ekonomicznej jeździe w trasie ......
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 13 minut temu, Cuber napisał: Gratulacje Audioli Skad wziąłeś informację ze Twoje wazy 1990 kg ? ( papierowo ok 1760 kg podają ) Moje 3,0 TDI wazy 1865 kg ( oczywiscie papierowo ) Ja u Siebie na spokojnie wykręcę spalanie poniżej 7 litów przy ekonomicznej jeździe w trasie ...... No to i ja mogę mieć 7 l w trasie przy ekonomicznej jezdzie ale to taka jazda na nie dotykanie gazu i puszczanie gazu zamiast używania hamulców
Cuber Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Bez przesady .... KAMYK Świadkiem bo jechał ze mną i raczej zamulać na trasie nie zamulaliśmy
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 No dieselki jednak lepsze pod tym kątem. W benzynie to jest tak, że możesz oszczędzać 3/4 trasy, a jak później dasz rure to i tak spalanie będzie 12, 13l..
jedrekx Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 ja swoim jak jadę normalnie to też mi spali 6,8-6,9 w trasie.. ale jak gnam to znacznie więcej.. w szczególności na 20tkach gratuluję zakupu, śliczny kolor niech się sprawuje, na pewno będziesz zadowolony
Kamyk Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Cuber napisał: raczej zamulać na trasie nie zamulaliśmy e tam jechałeś jak dziewica nówka C7 jest prześliczna przód i tył, bajka ale ... Zawartość dodana 1 minute later Dnia 18.03.2017 o 12:44, bartoooh napisał: nie ma navi że co ????? Edytowane 20 Marca 2017 przez Kamyk
Kosmita Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 (edytowane) hehehehe i tak się kończy popisywanie na forum :))))) @Kamyk, chyba chodziło, że nie ma dużej navi.. Edit2: Zwracam honor.. faktycznie nie ma Navi.. No to rarytasik nam się trafił heheh Edytowane 20 Marca 2017 przez Kosmita
Rekomendowane odpowiedzi