Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 AVANT 2.0 TFSI 328KM i 425NM Stage 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 13.02.2020 o 20:36, majty2009 napisał:

witam

ktoś powie mi co to za falgi ? i jakie najlepiej szukac do A4 B8 rozmiar 19-20 cali?

plus kolor, kod lakieru z AUDI?

spacer.png

Kolor wyglada na zdjęciu jak ly7g ale zdjęcie moze nie koniecznie odzwierciedlać dobrze kolory bo bo zależy od oświetlenia. 

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, Zyklone napisał:

Kolor wyglada na zdjęciu jak ly7g ale zdjęcie moze nie koniecznie odzwierciedlać dobrze kolory bo bo zależy od oświetlenia. 

LY7G taki mam fabrycznie i zobacz ze calkiem inaczej wyglada :) chyba ze to jest jakis półmat czy cos :)

ale chyba decyzja na zmianę koloru jednak zostaje przy LY7C Nardo Gray

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam. 

Decyzja padla na nardo gray i wstawki w czarny polysk, przod z polifta sline :) 

Brakuje mi tylko nadkolii przednich z polifta sline ktos moze posiada?

Opublikowano
11 minut temu, majty2009 napisał:

Decyzja padla na nardo gray i wstawki w czarny polysk, przod z polifta sline :)

Hej. Widziałeś ten kolor na żywo na aucie? Na fotkach robi mega robotę i podobał mi się tak długo aż zobaczyłem go na żywo. Katastrofa :doh:

Mało brakło a bym zamówił auto w tym kolorze. Zdjęcia cudo ale na ulicy padaka straszna. Oczywiście to tylko moje zdanie.

Podobnie tyle że odwrotnie jest z Suzuka Grey. Na próbkach u dealera ten kolor to jakaś masakra a i na fotkach wygląda dość pospolicie (nie dziwne że tak mało tego jeździ jeszcze przy takiej mega dopłacie) za to na żywo na aucie wygląda obłednie i żadne zdjęcie nie jest w stanie tego oddać.

Dlatego warto wybrany lakier zobaczyć na prawdziwym aucie żeby się nie zdziwić...

Opublikowano
  • Autor

Juz za pozno dzis odebralem auto hehe :) mi sie podoba ale szczerze to tak jak mowisz na foto lepiej wyglada ;)

Opublikowano

to dawaj zdjecia

Opublikowano
W dniu 13.02.2020 o 20:36, majty2009 napisał:

witam

ktoś powie mi co to za falgi ? i jakie najlepiej szukac do A4 B8 rozmiar 19-20 cali?

plus kolor, kod lakieru z AUDI?

spacer.png

Dobrze kminisz :D Ja niedługo kupuję opony do swojej, podróbki Vossenów - Veemann (Dawne OEMS) Ifger 20'' 9J ET32. Jakbyś się decydował na zakup ori Vossenów i taką cenę to wiedz, że to też "Chinole" (made in taiwan) podobnie jak Japan Racing, Ispiri itp. te niby mają certyfikaty JWL i jakieś tam jeszcze. Dużo osób na tej firmie jeździ i niby nie pękają :D Mnie wyszło 3800 za nowe, z fakturą UK od dawmaca na firmę kolegów.

87589263_196739935069886_3663776565717630976_n.jpg

Screenshot_2020-03-07 VEEMANN IFGER 20 9J ET32 5x112 GUN METAL.png

Edytowane przez BLENDEK

Opublikowano
  • Autor
13 godzin temu, BLENDEK napisał:

Dobrze kminisz :D Ja niedługo kupuję opony do swojej, podróbki Vossenów - Veemann (Dawne OEMS) Ifger 20'' 9J ET32. Jakbyś się decydował na zakup ori Vossenów i taką cenę to wiedz, że to też "Chinole" (made in taiwan) podobnie jak Japan Racing, Ispiri itp. te niby mają certyfikaty JWL i jakieś tam jeszcze. Dużo osób na tej firmie jeździ i niby nie pękają :D Mnie wyszło 3800 za nowe, z fakturą UK od dawmaca na firmę kolegów.

87589263_196739935069886_3663776565717630976_n.jpg

Screenshot_2020-03-07 VEEMANN IFGER 20 9J ET32 5x112 GUN METAL.png

Masz to juz na aucie? Mi pasuja ale w czarnym polysku :) mowmowosz ze 20" 9J et 32 beda fajnie lezec? 

Zdjecia ale slaby tel i ppgoda :/

20200308_104954.jpg

20200308_104943.jpg

Opublikowano

Super kolor . Moje marzenie to a6c7 właśnie w nardo gray... 

Opublikowano
1 minutę temu, majty2009 napisał:

Masz to juz na aucie? Mi pasuja ale w czarnym polysku :) mowmowosz ze 20" 9J et 32 beda fajnie lezec? 

Zdjecia ale slaby tel i ppgoda :/

20200308_104954.jpg

20200308_104943.jpg

Tak, podobno 9J ET32 idealnie siedzi z blotnikiem przy 1bv, ja będę jutro oddawał auto na wymianę rozrządu i sprężyn HR -40MM, więc siądzie 2cm jeszcze lub więcej względem 1bv. Myślę, że nawet z lekkim marginesem siądzie spoko, opony i tak z lekkim naciągiem robię - 245/30/20 kupuję może w next tygodniu, więc nie mam jeszcze na aucie. Widzę, że w Lucarze w Ropczycach malowałeś :) Myślę do nich oddać lusterka i ramkę licznika bo będę zakładał 3G+, dobrze zrobili robotę? Ile zapłaciłeś jeśli można wiedzieć za całość? :D

Opublikowano

Jakiś czas temu znajomy z roboty też zmieniał kolor na Nardo Grau , na lifcie dużo lepiej to wygląda. Fajna zmiana :hi:

IMG-20200102-WA0009.jpg

IMG-20200102-WA0008.jpg

Opublikowano

Kurczę fajnie by to wyglądało ze zderzakiem Competition, już by całkiem konkretnie było. Listwy progowe sline zakładasz? Czarne beda fajnie wyglądać. Czarne felgi w połysku, lekko niżej i jest sztosik :dancing:

Opublikowano
  • Autor
W dniu 8.03.2020 o 13:37, MaciekPL napisał:

Kurczę fajnie by to wyglądało ze zderzakiem Competition, już by całkiem konkretnie było. Listwy progowe sline zakładasz? Czarne beda fajnie wyglądać. Czarne felgi w połysku, lekko niżej i jest sztosik :dancing:

Tak tak szukam listw z sline i beda w czarny polysk :) mysle tez o feldze innej np vossen vct czy jak ona sie tam zwala :) chociaz ta zostala odnowiona :) ale to bym mial na zapas :p a czym sie rozni ten zderzak? Ten przod co kupilem to sline z polifta nic innego nie znalazlem :/ ogolnie polift na duzy plus bardzo mi sie podoba :) co do gleby to jak bym wiedzial ze ktos mi zrobic air raide to tak, gwint to troche duzo roboty zeby to podnieść itp :/ 

w planach pod koniec miesiaca jeszcze stage 2 na turbie perun,a zeby te 400+ km i 500+ nm :) moze jakis wydech na pilocik hehe

Opublikowano
16 godzin temu, majty2009 napisał:

Tak tak szukam listw z sline i beda w czarny polysk :) mysle tez o feldze innej np vossen vct czy jak ona sie tam zwala :) chociaz ta zostala odnowiona :) ale to bym mial na zapas :p a czym sie rozni ten zderzak? Ten przod co kupilem to sline z polifta nic innego nie znalazlem :/ ogolnie polift na duzy plus bardzo mi sie podoba :) co do gleby to jak bym wiedzial ze ktos mi zrobic air raide to tak, gwint to troche duzo roboty zeby to podnieść itp :/ 

w planach pod koniec miesiaca jeszcze stage 2 na turbie perun,a zeby te 400+ km i 500+ nm :) moze jakis wydech na pilocik hehe

AUDI-A4-B8-LIFT-COMPETITION-PRZOD-ZDERZA
ALLEGRO.PL

Kup teraz na Allegro.pl za 2830 zł - AUDI A4 B8 LIFT COMPETITION PRZÓD ZDERZAK PRZEDNI (7422458424). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących!

A tył zobacz u mnie w temacie, mam ori Competition plus. Jest agresywniejszy, zauważysz różnice, porównaj ze swoim zdjęciem :P

Z tego co wiem na airride nie da się ustawić geometrii i może Ci opony zjadać nierównomiernie, czy źle mówię? :D Jak masz amory 1bv to pakuj springi -40mm np. H&R.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Parę nowych zdjec. Turbo z wirnikami od k16 czekam na aktywny wydech i lepszy dolot i strojenie, mysle ze 420km i pnad 500nm wypluje :)  Obecnie jal by ktos byl zainteresowany zakupem to zapraszam. Mam nowa wizje na S6 C7 :)

20200704_152957.jpg

20200704_152946_Burst01.jpg

20200704_083631.jpg

Opublikowano

Fajna fura i super moc.

Tylko te światła polifta jakoś do mnie nie przemawiają wole te co mam. 

Opublikowano

tu masz cały przód z Polifta C+

Opublikowano
  • Autor

Zmiana mysle na plus :) troche odmlodzone auto :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

+300km to już musi dobrze jeździć , kolor na duży plus :thumbup1::kox:

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Co taka cisza w temacie? :eusathink: