pre_pl Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ykk Czekam az ktos 2.0 TDi przerobi na DTM look.. kox ja miałem ochotę zrobić tak mojego ale o tyle co tylny zderzak jest za***isty o tyle przedni mi nie za bardzo leży (no i nie ma miejsca na halogeny...) można ledy wstawić
marcin j Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 kurde piekna sztuka , tylko w tej klubowej nie pasi mi że nie ma Q.
Heat Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 chyba musi być limitowana serja bo ja innej opcji za tą cenę nie widzę... Ma ktoś jakiś cennik B7-ek ile taka DTM w "standardzie" kosztowała ? No ja pamiętam , że DTM'ka jak kupowałem moją A4'ke była w okolicach dwoch stowek Pamietam , ze utkwilo mi to znacznie w pamieci bo zastanawialem sie za co tyle sobie licza , tzn w sumie wyposazenia tam bylo grubo ale 2.0TFSI za prawie 200tys zl to chyba lekka pomylka :gwizdanie: Mi osobiscie bardzo podoba sie tyl , tzn sam dyfuzor i koncowki wydechu wlasnie taka srednice i taki wyglad chcialbym miec w mojej . W ogole nie podchodzi mi przod i felgi
Tomeks Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 ledy mi nie leża... EOT Alv,to walnij se szperacze z kombajnu na lusterka
ramzespp Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Dla mnie ten DTM nie podchodzi Bardziej mi się podoba zwykła wersja, a najbardziej linia S
Dibo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 chyba musi być limitowana serja bo ja innej opcji za tą cenę nie widzę... Ma ktoś jakiś cennik B7-ek ile taka DTM w "standardzie" kosztowała ? No ja pamiętam , że DTM'ka jak kupowałem moją A4'ke była w okolicach dwoch stowek Pamietam , ze utkwilo mi to znacznie w pamieci bo zastanawialem sie za co tyle sobie licza , tzn w sumie wyposazenia tam bylo grubo ale 2.0TFSI za prawie 200tys zl to chyba lekka pomylka :gwizdanie: Mi osobiscie bardzo podoba sie tyl , tzn sam dyfuzor i koncowki wydechu wlasnie taka srednice i taki wyglad chcialbym miec w mojej . W ogole nie podchodzi mi przod i felgi To w salonie można było kupić B7 zrobioną przez DTM Obstawiałem że ktoś kupił ori i pojechał do DTMu na tuning.
mydlo Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 To w salonie można było kupić B7 zrobioną przez DTM Obstawiałem że ktoś kupił ori i pojechał do DTMu na tuning. Można bylo kupić, to było coś w stylu limited edition.
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 http://www.audiworld.com/news/05/a4dtm/content.shtml
Wąski Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Piękna wersja szkoda że nie robili avantów 1
Gość mmcv Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Piękna wersja szkoda że nie robili avantów i dlatego wiem ze jej nie kupie :>
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 korby z tyłu Audi czasem zaskakuje :shocked:
Gość mmcv Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 korby z tyłu Audi czasem zaskakuje :shocked: No juz to na poczatku zauwayzlem pytag wielki i dwie szelki pewnie lusterka tez nie ogrzewane :gwizdanie: :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 pewnie lusterka tez nie ogrzewane :polew: ale to Sobie mozna dorezać
Gość mmcv Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 pewnie lusterka tez nie ogrzewane :polew: ale to Sobie mozna dorezać dac 200tys i miec z tylu korby to jakis dowcip chyba p.s. tak maty za 5zl nie ori...
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2009 jak RS4 może mieć z tyłu korby to DTM tymbardziej ma prawo
ykk Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 jak RS4 może mieć z tyłu korby to DTM tymbardziej ma prawo Porazkowa polityka
Gość mmcv Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 jak RS4 może mieć z tyłu korby to DTM tymbardziej ma prawo Porazkowa polityka Skape Helmuty
Flyer Opublikowano 12 Stycznia 2009 Opublikowano 12 Stycznia 2009 korby z tyłu Mnie bardziej dziwi brak Q w standardzie DTM.
Rekomendowane odpowiedzi