Plastek2 Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 witam! zioma z Czewy :biggrin: fajna audiola
Lukas Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Chyba granatowy nie no jak granatowy to nie
adadur Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Pytanie do właściciela - te przedniesz boczne szyby są przyciemnone folią czy mi się wydaje że są ciemniejsze niż seria?
przepalek Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 przekozak fura, silnik, kolor,(sedan), s-line miodzio po prostu
Dzo-Dzo Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Opublikowano 27 Lutego 2007 Pytanie do właściciela - te przedniesz boczne szyby są przyciemnone folią czy mi się wydaje że są ciemniejsze niż seria? tak sa lekko przyciemnione
Jaro Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 Gratulacje!! Piękna B6 , głośniczek w bagażniku , niezła robota :biggrin:
Thomas Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 bardzo ladna i tak z ciekawosci co jest w tym pakiecie S-Line a czego nie ma w normalnej A4 B6 ?
Dzo-Dzo Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Opublikowano 28 Lutego 2007 bardzo ladna i tak z ciekawosci co jest w tym pakiecie S-Line a czego nie ma w normalnej A4 B6 ? Sam nie wiem nie no zaartuje byl juz taki temat nawet przezemnie pisany na formu z tego co wiem kolego to jest obnizony w srodku ma czarna podsufitke nie ma opisow na kalpie fotele pol skora kierownica i mieszek pikowany w takie male dziurki ksenony wiem ze mi dali czujniki parkowanie przod i tyl tak utwardzili go napewno
adadur Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 Pytanie do właściciela - te przedniesz boczne szyby są przyciemnone folią czy mi się wydaje że są ciemniejsze niż seria? tak sa lekko przyciemnione Doszliśmy na forum że fabrycznie mają przepustowośc 80%, wiesz na ile zostały twoje zrobione. Wg przepisów max to 70% a nie chce mi się wierzyć że masz folie dodającą ok. 10%. Niemniej fajnie to wygląda bo delikatnie i myślę że nikt się do tego nie przyczepi.
pre_pl Opublikowano 28 Lutego 2007 Opublikowano 28 Lutego 2007 bardzo ładnie (no i umyte auto !) - świetny pomysł na zabudowę
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Opublikowano 2 Marca 2007 Pytanie do właściciela - te przedniesz boczne szyby są przyciemnone folią czy mi się wydaje że są ciemniejsze niż seria? tak sa lekko przyciemnione Doszliśmy na forum że fabrycznie mają przepustowośc 80%, wiesz na ile zostały twoje zrobione. Wg przepisów max to 70% a nie chce mi się wierzyć że masz folie dodającą ok. 10%. Niemniej fajnie to wygląda bo delikatnie i myślę że nikt się do tego nie przyczepi. kurcze wiesz co nie wiem jak z ta folia tyl przepustowosc 20 % a przod chyba 60 % jakos tak folie naklejalemw firmie szybex u nas w czestochowie pozdrawiam
adadur Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 Pytanie do właściciela - te przedniesz boczne szyby są przyciemnone folią czy mi się wydaje że są ciemniejsze niż seria? tak sa lekko przyciemnione Doszliśmy na forum że fabrycznie mają przepustowośc 80%, wiesz na ile zostały twoje zrobione. Wg przepisów max to 70% a nie chce mi się wierzyć że masz folie dodającą ok. 10%. Niemniej fajnie to wygląda bo delikatnie i myślę że nikt się do tego nie przyczepi. kurcze wiesz co nie wiem jak z ta folia tyl przepustowosc 20 % a przod chyba 60 % jakos tak folie naklejalemw firmie szybex u nas w czestochowie pozdrawiam to na przednie szybki nie masz papierów w razie kontroli.
Dzo-Dzo Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Opublikowano 2 Marca 2007 tak nie mam atestu ale powiem ci ze jest to bardzo delikatnie zrobione [ Dodano: 08-03-2007, 12:58 ] w przyszlym tygodniu zaprezetuje radyjko :-) [ Dodano: 11-04-2007, 22:09 ] moze i by zamknol zegarek ale sie bałem :-)
Gość son_czwa Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dzo-Dzo, gratulacje, felunek naprawdę robi wrażenie!
Szewczenko7 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Dzo-Dzo, na tych felach wyglada pieknie :twisted: tylko ten spojlerek mi przeszkadza
marcin j Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Pięknie to wygląda Dzo-Dzo, gratki , gust masz zbliżony do mojego.
Yelo Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Opublikowano 25 Kwietnia 2007 Na zdjęciach nie wzbudzają wielkich emocji, ale wiem jak wyglądają na żywo i mogę tylko pogratulować pięknych wielkich felg :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi