marky2552 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 Długo nic się nie działo ale coś zaczyna pomalutku ruszać Długo wyczekiwane białe dekory pomalowane w kolor LY9D z palety VW popielniczki przednia i tylna w kolorze LZ9W Zabawa ostatnio z APC 1:15 Oraz chciałem zdjąć próg bo już lakier złaził i chciałem go prysnąć ale przy demontażu go złamałem szybkie allegro i kupiony drugi za 4 dyszki i p9malowany oczywiście wszystko malowane jest z puszki i położony 2 składnikowy lakier bezbarwny (klar+utwardzacz) Oraz setup letni wpadł z niespodzianką tylnych opon które mają 4 miesiące przód okej a tył woła o pomstę do nieba już mi holmatro wytłumaczył co i jak Na chwilę obecną bedę brać się za wydech na 2 rury dlugo wyczekiwany który leży już od grudnia Dodatkowo do wymiany 2 wahacze górne lewe łożysko przednie lewe łącznik stabilizatora lewy przód i 2 lączniki z tyłu zbieżość przód i geometria tył Szukam też lotki na klape ale nie ma nic sensownego 1
HOLMATRO Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Piękna kość słoniowa wyszła podoba mnie się, coś innego niż wszędzie
marky2552 Opublikowano 10 Marca 2019 Autor Opublikowano 10 Marca 2019 no fakt zazwyczaj widuje się to samo myślałem nad różnymi kolorami myślę że będę eksperymentował z kolorami dalej ale to kiedyś tam może coś żółtego wpadnie jak zaciski i żółte dekory pod to albo błękitny albo szachownica czarno białe lewa przód czarne lewa tył białe i analogicznie przód prawy biały i prawy tył czarny nie wiem na razie zostaje biały kolorek
kamil-vag Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Coraz ładniejszy ten Twój sedanik Jak miałby mi kto prysnąć, to też bym sam takie dekory sobie zrobił Bo mam dodatki właśnie z białą nicią Super, oby tak dalej !
marky2552 Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Opublikowano 15 Marca 2019 Wszystko malowane z puszki jest nie jestem też lakiernikiem choć chciałbym nauczyć się malowania pistoletem niestety nie posiadam na ten czas żadnego kompresora ani pistoletu z czasem chcę sobie zakupić. A tymczasem wpadł wydech od 1.8T chciałem nie chciałem musiałem go rozciąć i robiłem go z kuzynem po godzinach jego pracy w warsztacie jeszcze wlecą końcówki ultery 90 kiedyś tam na razie mam inne wydatki musze zawieche zrobić z przodu i z tyłu
HOLMATRO Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Za jakiś czas będę miał 100 do oclenia.
Adam87 Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 2 minuty temu, HOLMATRO napisał: Za jakiś czas będę miał 100 do oclenia. Owalne czy jakie
marky2552 Opublikowano 25 Marca 2019 Autor Opublikowano 25 Marca 2019 Wpadła klapa z lotką oryginał w kolorzd LZ9W akurat w tym samym kolorze co moje auto gościu mówił że do malowania ale trochę pracy przy niej i nie wygląda tak źle ma parę odprysków na rantach ale jak klapa zamknięta to tego nie widać finalnie klapę założyłem na auto ale jak kaskę bede miał to dam ją do malowania na razie lotki nie przyklejałem tylko przykręcona jest na 3 śrubki Mały detailing Możecie mi napisać czy przyklejać znaczek OOOO czy zostawić bez moim zdaniem bez znaczka też ładnie wygląda
wielik Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Fajnie pogrzebana audiczka. Bez znaczka jest ok
marky2552 Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) tych a4 i 1.9 bla bla bla nie przyklejam nawet bo wiocha jak chu ???? jak ogarnę klapę to przykleję znaczek na razie będzie bez Edytowane 26 Marca 2019 przez marky2552
marky2552 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nie ma modów na razie ale jakieś tam foto sobie zrobiłem na razie bez znaczka OOOO jedynie co to będę wymieniał łożysko lewe SKF i pare pierdół w zawieszeniu za jakiś czas wpadnie też nowy błotnik prawy przedni gdyż w lato miałem kolizję drogową i nie wymieniałem go zobaczę może trafie ori w dobrym stanie i go sobie pomaluje a jak nie to kupie w kolorze nowy i druga sprawa to muszę podnieść gwint z przodu troche gdyż opona ociera mi o błotnik i lakier odpryskuje i rozcina mi oponę 2
Funkybela Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Nie myślałęś,zeby dać boczne kierunki w pomarańcz jak obrys w przednich lampach? Moglboy to fajnie wygladać,widziałem gdzieś foto na google,gośćiu mial w Avancie tak
marky2552 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Godzinę temu, Funkybela napisał: Nie myślałęś,zeby dać boczne kierunki w pomarańcz jak obrys w przednich lampach? Moglboy to fajnie wygladać,widziałem gdzieś foto na google,gośćiu mial w Avancie tak Jest w planie bo widziałem na zlocie w niemczech S4 B6 i miała pomaranczowe kierunki myślę że po świętach się tym zajmę
Rekomendowane odpowiedzi