Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LPG - Dobre warsztaty oraz montażyści

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stary temat, ale żeby nie było że tylko pod Lublinem jest Rogowski - warto zagadać do chłopaków z Warsztatowni w tematach LPG. Ogarniają nie gorzej od Rogowskiego, a przez to że nie lansują się na lpg-forum ceny są dużo bardziej przystępne.

Opublikowano

Witam, podpinam się pod temat gazownika z okolic BB lub Tychów, jednostka do gazu to A6 b6 2.4l avant 2003r.

W Tychach masz Gazmobil,troche pewnie poczekasz na termin,ale warto

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Macie kumatego gazownika, który po afr ustawi 1.8T w mazowieckim (W-wa lub bliskie okolice)

Opublikowano

Macie kumatego gazownika, który po afr ustawi 1.8T w mazowieckim (W-wa lub bliskie okolice)

Autowojownicy.pl

Klinikalpg.pl

Opublikowano

Autowojownicy.pl

Klinikalpg.pl

Nie wiem jak to jest, byłem w tym 1 ;) Nikodem na afr ustawiał, a mam teraz w vcds korekty długoterminowe +15% , +16% ........ :angry::facepalm:

100zł za usługę, która trwała no nie wiem, runda w tą i z powrotem po nadwiślańskiej (miejscowi wiedzą ;) ) nie wiem czy max.30minut........ mapy zresztą z ustawieniami są do wglądu (w innym temacie) na tym forum.... :facepalm::(

Opublikowano

http://tomgaz.com.pl/

Oczywiście warsztat w Józefowie. Nie wiem czy ustawia po afr, ale możesz zadzwonić i się dowiedzieć. Kontaktowałem się z kilkoma gazownikami i każdy już przez telefon chciał mi pół instalacji wymieniać. Z nim się umówiłem, podjechałem, zajrzał pod maskę. Powiedział mi co on by zmienił, ale przede wszystkim Valteki były do wywaleni i stwierdził, że najpierw żeby nie generować zbędnych kosztów wymienimy same wtryskiwacze, a jak to nie pomoże, to dopiero będziemy ingerować dalej. Wymienił, wyregulował na samych mapach i kazał wrócić za 1000 km. Ponieważ już po 100 km wyskoczył mi ponownie błąd ubogiej mieszanki, wróciłem na poprawkę. Może fartem, a może ma po prostu wyczucie, w każdym razie po drugiej regulacji po mapach korekta długoterminowa z kilkuset kilometrów wynosiła +2.3%, więc już tego nie ruszam. Ale skoczę jeszcze za jakiś czas na sprawdzenie dla pewności. W każdym razie zadzwoń do faceta i dopytaj, bo pojechałem tam z polecenia i się nie zawiodłem. O Nikodemie są skrajne opinie na forach tematycznych LPG. Od bardzo zadowolonych klientów, po maksymalnie rozczarowanych.

Edytowane przez mrkreska

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam,

Z czystym sumieniem polecam warsztat Waskij Garage z Czeladzi; Pan Jerzy uzdrowił mojego kulawego ASN-a; poprawił instalację gazową po poprzednich druciarzach (łącznie z wymianą kolektora i nowymi nawiertami), ustawił porządnie rozrząd (max odchyłka +/-2), uszczelnił silnik oraz wymienił kilka innych rzeczy, po czym auto zaczęło jechać jak należy!

Pierwszy raz spotkałem się z takim rzetelnym i uczciwym FACHOWCEM!

Jeszcze raz polecam każdemu, kto chce mieć profesjonalnie i uczciwie naprawiony samochód.

Adam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam poleci ktoś dobrego gazownika w gdańsku. Chodzi o regulacje i przegląd instalacji.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam . Panowie szukam dobrego warsztatu/firmy lub prywatnego gazownika w kujawsko pomorskim do mojego A4 B7 Quattro 1.8 T po modach aktualnie 236,4 HP 347,2 Nm ( będzie na pewno więcej także ktoś kumaty by się przydał )

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam poleci ktoś dobrego gazownika w gdańsku. Chodzi o regulacje i przegląd instalacji.

Witam

A gdzie zakładałeś gaz ?

Kolega trzy auta (nie audi) robił w Buczak Stanisław. Autogaz. Elektronika i bardzo zadowolony..

Sam chcę założyć gaz i zastanawiam się gdzie to zrobić.

Na forum LPG polecają również VANOS z Gdynii.

Jakaś propozycja ?

Może do EGP w Warszawie pojechać ? Tylko potem co z przeglądami..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dla warszawiaków, warsztat w okolicach Ursynowa.

Duża zaleta to godziny pracy, PN-Nd 9.00-21.00. Jak ktoś pracuje i po pracy musi zrobić naprawę to idealne wyjście.

Usługi od wymiany filtrów po strojenie instalacji LPG sondą AFR.

Do tego pełna mechanika samochodowa.

http://lpgmasters.pl

Lpgmasters

Zakamarek 7 Warszawa

tel : 507 975 960

Edytowane przez apis

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w wawie tylko i wyłącznie www.egp.pl

są to jedyni fachowcy którym oddałem/oddałbym auto na gaz :wink:

Dzwoniłem nie chcą zakładać przywiezionej instalacji, życzą sobie zakup u nich. Oczywiście moja jest nowa dla mnie -

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam dobrego warsztatu w pomorskim lub Elblągu. Najlepiej, doświadczonego w wtrysku FSI/TSI/TFSI.

Zauważyłem też firmę JGS w Tczewie - partner STAG'a. Dobry warsztat, ma ktoś jakieś opinie?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gazownika dobrego z dobrymi częściami z okolic Sosnowca do 1.8t bex szukam :)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Waskij Garage z Czeladzi

Silesia Cars Katowice

Opublikowano

Super. Dzięki.
Kiedyś mi się obił o uszy waskij.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeden z najlepszych fachowców od gazu w małopolsce/Krakowie:

Auto Gaz JOANNA Oktawiusz Ficek
ul. Beskidzka 7
30-662 Kraków

Tel: (012) 425-53-04 kom.503461261, 502821874 
E-mail: [email protected]

Opublikowano

Siema.

Potrzebuję dobrego fachowca od gazu Warszawa i okolice. Ktoś coś ?

Opublikowano

Klinika Lpg na Czardasza,Auto Dakar, autowojownicy