Chadury89 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Witam. Dzisiaj spotkala mnie niemila niespodzianka? Przejechałem jakiś 1km do kościoła i zaraz jak zaparkowałem auto zaczęło tracić obroty tak mniej więcej co 200obrotow az zgaslo, po odpaleniu chodzi normalnie z 2 sekundy i znowu zaczyna gasnac. Co sprawdzić? Vaga mam. Ktoś już widzial taki przypadek?
lukasz51237 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na początek sprawdź jakie ma błędy.
kamil-vag Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Może immo ? VAG prawdę powie...
Chadury89 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 vag nie wykrywa żadnych błędów, auto po paru godzinach po postoju za pierwszym razem pracuje jaki 10sekund potem już jak wcześniej. O dziwo po odpieciu przepływki auto pracuje a po ponownym podpięciu gasnie. Filtr powietrza zmieniłem w piatek
piotrsob1 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 3 godziny temu, Chadury89 napisał: vag nie wykrywa żadnych błędów, auto po paru godzinach po postoju za pierwszym razem pracuje jaki 10sekund potem już jak wcześniej. O dziwo po odpieciu przepływki auto pracuje a po ponownym podpięciu gasnie. Filtr powietrza zmieniłem w piatek Gaśnie podczas pracy na biegu jałowym, czy podczas ruszania lub jazdy ?
Chadury89 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Na biegu jalowym, nie zdaze ruszyc i gasnie. Da sie po kilkusekundowej walce z pedalem gazu podbic go do np 3000 obrotow ale kupa bialego dymu wtedy jest.
Chadury89 Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mysle ze raczej to nie wina ukladu paliwowego. Moze czujnik polozenia walka?
Chadury89 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Oleju ubylo do minimum, i auto po zwiekszeniu obortow pali na bialo-niebiesko. Byc moze olej zalewal silnik i dlatego gasl az w koncu doszlo do minimum i odpalil samochod. Auto zaciagniete do DEVa.
karaoke222 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Ja też tak miałe i okazało się że to egr się przycina i auto się dławi spalinami złe parametry przepływomież mu podaje albo czujnik powietrza odepnij węrzyk od egr izaślep go śrubą izobaczysz czy to to
Chadury89 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Zregenerowalem turbine i auto zrobione. Puszczala olej do dolotu i dlawilo silnik.
Rekomendowane odpowiedzi