reikeb Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Witam, Po prawie 4 miesiącach poszukiwań godnego zastępcy mojej a4 b6 którą jeździłem 6 lat w końcu znalazłem autko w prawie takiej konfiguracji jak szukałem, a to czego nie ma się wyreza Tak więc nabyłem audi A4 B8 Avant 177KM(CGLC) Quattro 2012r Manual w serii Obecnie jest już po programie w Dynosoft-cie i dysponuję mocą 215KM/460Nm, jak dla mnie na razie wystarczająco Auto zostało wyposażone seryjnie w: - System Start/Stop - Xenon Skrętny Adaptive Light - Navi 3G+ Z Twardym Dyskiem - 2xSD W Języku Polskim. - Kolorowy FIS W Języku Polskim - Klimatyzacja 3 zone - Podgrzewane stołki - Czujnik ciśnienia w oponach - MMI 3G - Aktywny Tempomat ACC - Audi lane assist - Audi braking guard - Asystent podjazdu - Asystent parkowania Przód + Tył - Asystent świateł długich - Fotochromatyczne lusterko wewnętrzne. - Czujnik zmierzchu - Czujnik deszczu - Wspomaganie hydrauliczne zależne od prędkości - Siedzenia sportowe skóra/alcantara - Coming home - Pakiet oświetlenia QQ1 - Pakiet optyczny chrom - Bluetooth - Elektryczne szyby x4 - Elektryczne lusterka - Elektryczny hamulec ręczny - Kierownica Multifunkcyjna - Poduszki Powietrzne x6 - ABS,ESP,EDS,ASR - Czarne szybki z tyłu Jak na razie udało mi się cyknąć kilka fotek na działce i przy okazji zobaczyć jak sprawuję się quattro ( sory za brudne auto ale było po trasie w deszcz ) Maja 2017 rok: Zima 2018 : Lato 2018 rok : Lato 2019 : Aktualne MODY: - System szyn mocujących do bagażnika: - koła letnie 18 cali + opony pirelli ( wsio nowe ) - Koła zimowe 18 cali - 19" na lato - nakładki na pedały: - podwójny wydech od 3.0TDI: - końcówki fi100 - mała modernizacja ledów w środku i wymiana wszystkich żarówek na ledy: - poprawa systemu car audio: - blendy b&q : - ledy w halogenach na w takiej samej barwie co postojówki : - elektrycznie składane lusterka - kompletne zawieszenie s-line: - grill ala RS czarny połysk: - zabezpieczenie lakieru powłoką ceramiczną oraz korekta lakieru: -hamulce od a6 356mm: - tylne zaciski w kolor do kompletu: W planach listwy s-line i jak coś wpadnie w miedzy czasie Pozdrawiam. Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez reikeb nowe mody w aucie 1
Kooga Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Ladna Od siebie dodam s-line zewnetrzny Edytowane 7 Maja 2017 przez Kooga
reikeb Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 2 minuty temu, Kooga napisał: Ladna Od siebie dodam koniecznie s-line zewnetrzny A dziękuję Wszystko przyjdzie z czasem najpierw muszę się rozejrzeć co i jak w tym modelu .
Gibons Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Nareszcie temat jest Quattro robi robotę co ? tą kierownice to mogłem sobie zostawić przydałaby mi się teraz
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 widziałem auto na żywo, bardzo fajne - gratulacje
reikeb Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 32 minuty temu, Gibons napisał: Nareszcie temat jest Quattro robi robotę co ? tą kierownice to mogłem sobie zostawić przydałaby mi się teraz Po prostu potrzebowałem chwile czasu zęby cyknąć foto i założyć watek i tak chciałem zrobić lepsze foty ale w trasie deszcze mnie zaatakował... Powiem Cie ze w b6 zawsze chciałem mieć ta kiere ale tu spisuje się znaczeni lepiej 5 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: widziałem auto na żywo, bardzo fajne - gratulacje Dzięki, już wiesz czemu tyle szukałem auta, ja po prostu czekałem na to i przy okazji przeglądałem czy coś ciekawszego jest na allegro
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 4 minuty temu, reikeb napisał: Po prostu potrzebowałem chwile czasu zęby cyknąć foto i założyć watek i tak chciałem zrobić lepsze foty ale w trasie deszcze mnie zaatakował... Powiem Cie ze w b6 zawsze chciałem mieć ta kiere ale tu spisuje się znaczeni lepiej Dzięki, już wiesz czemu tyle szukałem auta, ja po prostu czekałem na to i przy okazji przeglądałem czy coś ciekawszego jest na allegro no ale to auto mogłeś kupić z tego co wiem parę miesięcy temu już
reikeb Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Opublikowano 7 Maja 2017 6 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: no ale to auto mogłeś kupić z tego co wiem parę miesięcy temu już Jak bym mógł to bym kupił właściciel nie mógł się zdecydować
l.e.s.t.e.r Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 1 minutę temu, reikeb napisał: Jak bym mógł to bym kupił właściciel nie mógł się zdecydować spoko spoko najważniejsze że już jest
Gibons Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 1 minutę temu, reikeb napisał: Jak bym mógł to bym kupił właściciel nie mógł się zdecydować Dokładnie tak było szukałem czegoś dla siebie a w między czasie zamieściłem info o sprzedaży. Jednak nic ciekawego nie było na rynku więc zdecydowałem się sprzedać bo koniec ubezpieczenia i tak był. Bez sensu było wykupywać nowe jak i tak chciałem srzedać a nowy właściciel i tak i tak pewnie chciał wykupić od razu nowy pakiet OC+AC
Mango155 Opublikowano 7 Maja 2017 Opublikowano 7 Maja 2017 Ładna zaczalbym od czarnych dekorow wnętrza i czarnego sufitu, bo to mniejszy koszt. później pełny pakiet zewnętrzny s-line.
jedrekx Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 dokładaj S-line, ładną 19tkę i będzie git a pierwsze foto do kalendarza przyślij muszę obadać na żywo, na jakiegoś grilla musimy się zgadać
reikeb Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 19 godzin temu, Mango155 napisał: Ładna zaczalbym od czarnych dekorow wnętrza i czarnego sufitu, bo to mniejszy koszt. później pełny pakiet zewnętrzny s-line. Dzięki co do dekorów mam w planach czarne ale carbonowe, ale zobaczymy co z tego wyjdzie 10 godzin temu, jedrekx napisał: dokładaj S-line, ładną 19tkę i będzie git a pierwsze foto do kalendarza przyślij muszę obadać na żywo, na jakiegoś grilla musimy się zgadać Mówisz do kalendarza? To zaraz poleci zgłoszenie Dam znać jak będę następnym razem na działce to zaproszę na grilka
reikeb Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Opublikowano 10 Maja 2017 Pierwszy mod czeka tylko żeby w weekend czas pozwolił na przełożenie Powoli trzeba zacząć reazć
Animal Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Piękna sztuka i pierwszy mod zacny Gratuluje!
D4NTE Opublikowano 11 Maja 2017 Opublikowano 11 Maja 2017 Bardzo ładne autko, oby służyło dzielnie. Powodzenia w dalszym modzeniu bo baza jest zacna
reikeb Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Opublikowano 14 Maja 2017 Dziś chciałem zmienić koła na letnie które mam od b6 i okazało się że w b8 jest inny otwór centrujący... kurde że ja tego nie sprawdziłem wcześniej Tak więc jak ktoś szuka 18 calowych felg do b6 z rocznymi oponami to mam do sprzedania... I teraz liczę na waszą pomoc, polecicie mi jakieś koła do b8 na lato tym razem srebrne bo w tej już nie będę szedł w czerń I czekam na rady czy 18 czy już w 19 cali celować, i jaki jest przelicznik w b8 na 18 cali profil 45 a na 19- 40? Bo zime mam 17 cali i profil 50. Czekam na Waszą pomoc
Rekomendowane odpowiedzi