jacek70 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Opublikowano 1 Czerwca 2017 Jeśli auto będzie odpowiednio przygotowane i dopracowane to wyjdzie super.
reikeb Opublikowano 1 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2017 Mam nadzieję Dziś hamulce tylne zrobione, olej i filtry wymienione, nieszczęsna rurka od układu chłodzenia wymieniona ( okazało się że jakiś zwierz ją pogryzł ). No i na szybko zrobione dziś foto na nowych kołach :
tomi790 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 koło bardzo podobne do s-line pięcioramiennej felgi z B8. wygląda całkiem fajnie, choć na żywo pewnie lepiej niż na foto. a co to za ceramika którą kładłeś na felgi - może jakiś link byś mi podesłał? ja będę szukał fajnej 18 tki na wiosnę w przyszłym roku - i celuję w pięcioramienną s-linę (rozcinane ramiona)
reikeb Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 Dnia 12.06.2017 o 16:07, tomi790 napisał: koło bardzo podobne do s-line pięcioramiennej felgi z B8. wygląda całkiem fajnie, choć na żywo pewnie lepiej niż na foto. a co to za ceramika którą kładłeś na felgi - może jakiś link byś mi podesłał? ja będę szukał fajnej 18 tki na wiosnę w przyszłym roku - i celuję w pięcioramienną s-linę (rozcinane ramiona) Powiem Ci ze mi ten model felgi podpasował bo jest trochę inny niż większość i na żywo prezentuje się dyzo lepiej niż na foto które jest słabej jakości w sumie, może w niedługim czasie zrobię jakieś fajniejsze zdjęcia. Ja kładłem taka ceramikę: https://pielegnacjasamochodu.pl/powloki-ceramiczne/1101-max-protect-ultimate-nano-coat-r-unc-r-15-membranowa-powloka-kwarcowa-30ml.html? Jak dla mnie jest spoko, fajna aplikacja, trwałość się ukarzę
Seikokilla Opublikowano 13 Czerwca 2017 Opublikowano 13 Czerwca 2017 wzór jest ciekawy i mało spotykany, na tych kołach świetnie byłoby widać jakiś ładny duży zacisk szukaj takich 20"
reikeb Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2017 20 godzin temu, Seikokilla napisał: wzór jest ciekawy i mało spotykany, na tych kołach świetnie byłoby widać jakiś ładny duży zacisk szukaj takich 20" Większe heble są w planach wiec spokojnie, wszystko w swoim czasie
reikeb Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Opublikowano 16 Lipca 2017 Wczoraj z nudów lekko ulepszyłem lampki wewnętrzne bo audi poskąpiło na ledach i ledwo co świecą po co kupować moduły jak można samemu zrezać
reikeb Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Siema ekipa Powoli zbieram graty żeby zacząć coś konkretniej modzić Ostatnio dotarł kompletny wydech od 3.0TDI w całości Czekam na dyfuzor , niestety pod seryjny zderzak narazie bo pln-ów brak Do tego też idzie osłona termiczna nowa bo nie mogłem żadnej używki znaleźć a na dniach mam urlop i chce ogarnąć temat Do tego idą też spryski mgiełkowe. Czeka też komplet ledów do całego auta dopiero na urlopie się pojawią tak samo jak komplet nakładek na pedały Myślę też nad zrobieniem odlewu z żywicy i stworzeniem władnego subwoofera w boczek żeby troche dać niskich tonów temu seryjnemu systemowi tylko muszę obadać jak to podłączyć Narazie tyle, na dniach będę wrzucał co się dzieje z autkiem , pozdroo.
Gibons Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Po zmianie wydechu od razu będzie lepiej Tylko żeby nie skończył tak jak mój poprzedni do tego auta.... leżał rok w garażu i nie założyłem hehe
reikeb Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Dnia 9.08.2017 o 17:24, Gibons napisał: Po zmianie wydechu od razu będzie lepiej Tylko żeby nie skończył tak jak mój poprzedni do tego auta.... leżał rok w garażu i nie założyłem hehe Mam nadzieję że uda mi się w miarę szybko ogarnąć temat dokładka doszła jeszcze na graty z ASO czekam. Dziś miałem chwilkę to wpadły nakładki na pedały i podstupnica Jak dla mnie daje radę
D4NTE Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Ekstra się prezentują Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
reikeb Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dnia 15.08.2017 o 18:39, D4NTE napisał: Ekstra się prezentują Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Dziękuje Wszystko już do zamontowania wydechu czeka plus parę gratisów Dziś reanimuję wydech żeby trochę dłużej posłużył i jakoś pod koniec tygodnia myśle że uda mi się wsio załadować na autko A tak gratis w weekend kładłem znajomemu na nowe a6 ceramikę i niewidzialną wycieraczkę więc mamy małe porównanie Pozdrooo !!!
l2k2 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 5 godzin temu, reikeb napisał: Wszystko już do zamontowania wydechu czeka plus parę gratisów Dziś reanimuję wydech żeby trochę dłużej posłużył i jakoś pod koniec tygodnia myśle że uda mi się wsio załadować na autko A tak gratis w weekend kładłem znajomemu na nowe a6 ceramikę i niewidzialną wycieraczkę więc mamy małe porównanie Co Ty porównujesz przykurzone auto do czyściocha, pewnie stał tam z godzinę Coś mi się widzi, że podążam tą samą wydechową drogą Czekam na foty po montażu.
Wandej Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Dnia 6/1/2017 o 23:11, reikeb napisał: Mam nadzieję Dziś hamulce tylne zrobione, olej i filtry wymienione, nieszczęsna rurka od układu chłodzenia wymieniona ( okazało się że jakiś zwierz ją pogryzł ). No i na szybko zrobione dziś foto na nowych kołach : Nie wiem czemu jeszcze tego nikt nie napisał być może ja mam jakieś zboczenie ale jak dla mnie te felgi to tragedia w b8 Auto nie wygląda dobrze bo jest za wysoko a i komfortu pewnie wielkiego nie ma. Jeśli auto stoi wysoko to szedłbym w kierunku bardziej "pełnych" wzorów. oczywiście tak jak piszę to moje subiektywne odczucie
reikeb Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2017 41 minut temu, Wandej napisał: Nie wiem czemu jeszcze tego nikt nie napisał być może ja mam jakieś zboczenie ale jak dla mnie te felgi to tragedia w b8 Auto nie wygląda dobrze bo jest za wysoko a i komfortu pewnie wielkiego nie ma. Jeśli auto stoi wysoko to szedłbym w kierunku bardziej "pełnych" wzorów. oczywiście tak jak piszę to moje subiektywne odczucie Powiem Ci szczerze że na żywo prezentuje się dużo lepiej i jesteś pierwszą osobą której sie nie podoba. Koła są kupione z myślą zjechania w dół, ale wszystko w swoim czasie 58 minut temu, l2k2 napisał: Co Ty porównujesz przykurzone auto do czyściocha, pewnie stał tam z godzinę Coś mi się widzi, że podążam tą samą wydechową drogą Czekam na foty po montażu. Bardziej porównanie modelowe bo mój to uwalony że szok, jak to sie mówi szewc w dziurawych butach chodzi
reikeb Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Siema Wydech troch odświeżony, końcówki spolerowane , dokładka w auta zdemontowana, w tygodniu mam nadzieje będzie już wsio na aucie Pytanie pod seryjna dokładkę końcówki fajnie podchodzą czy pasuje wymienić na nowe albo może macie jakieś nakładki do polecenia ?
reikeb Opublikowano 9 Września 2017 Autor Opublikowano 9 Września 2017 Siema po kilku tygodniach w końcu udało mi się wykonać tego moda, poszło w sumie lekko tylko te seryjne końcówki wydechu giną w tej dokładce jak było też w b6 więc będzie trzeba zmienić na większe 90mm lub 100mm albo jakieś nakładki bo widziałem też takie cuda Takie zdjęcie na szybko bo nawet nie było kiedy auta umyć ... Kolejnym modem będą lusterka składane elektrycznie i mgłowe spryski które czekają aż je zamontuję
krystian3769 Opublikowano 9 Września 2017 Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Zakładaj Ulter 100 100% odpowiednie Edytowane 9 Września 2017 przez krystian3769
l2k2 Opublikowano 10 Września 2017 Opublikowano 10 Września 2017 Świetny mod, bez porównania lepiej tył wygląda
Rekomendowane odpowiedzi