Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] AUDI A4 B6 1.9tdi 131PS vs Opel Vectra (C) 2,2DTI 125PS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Co myślicie o tych dwóch autach AUDI A4 B6 1.9tdi 131PS vs Opel Vectra © 2,2DTI 125PS oby dwa sedan jakie plusy jakie minusy?

Co byście wybrali bo mam mały dylemat?

Opublikowano

Wiadomo :naughty:AUDI

Opublikowano

Zdecydowanie Audi! Vektra moim zdaniem wewnątrz jest brzydko wykończona no i jest to opel a nie audi i nie wie czy one są w ocynku czy nie bo wcześniejsze modele napewno nie sa i jest do duży minus. :thumbdown:

Opublikowano

Dość dziwne porównanie opla do audi :cool1:

Opublikowano

Dość dziwne porównanie opla do audi :cool1:

a tam zaraz dziwnie... jak ciepły obiad do kanapek z wczoraj ....

Każdemu się zdarzyło :)

Opublikowano

Rihanna jeszcze nie moze nawet miec ... jest za mloda ;)

A Begger wyszla z zalozenia ze skoro juz jest w rzadzie to lepiej pozno niz wcale ;)

a tak serio to ja bym sie nie zastanawial

Audi mozesz porownac z BMW lub Mercedesem

a opla z fordem mondeo lub vw passatem

Opublikowano

Vectra jest mniej wygodna w dodatku. Ma naprawdę mało komfortowe zawieszenie jak na swoją klasę.

Opublikowano

Ja bym wzial Opla :)

Opublikowano

Bierz Opla ..będzie wesoło na forum :polew:

A tak na serio to :sick3:

Opublikowano

W sumie jedno za przemawia za Oplem. Jest większy. Ale wybrałbym już Passata jeżeli A4 byłoby za małe...

Opublikowano

Zdecydowanie Audi! Vektra moim zdaniem wewnątrz jest brzydko wykończona no i jest to opel a nie audi i nie wie czy one są w ocynku czy nie bo wcześniejsze modele napewno nie sa i jest do duży minus. :thumbdown:

no bez jaj ze vectra gnije :gwizdanie: chyba do 98' :)

Mialem Vectre z tym silnikiem tyle ze B z konca produkcji.

Z silnika bylem bardzo zadowolony jest ok - moj pierwszy diesel. Co do wad... motor dosc glosny choc i 1.9 do cichych nienalezy (jak chcesz sie poczuc w dieslu jak w boxerze to proponuje 2.5 :kox: )...

Elastycznosc daje rade, szalu nie robi.

1.9 go lyknie napewno i przy tym spali mniej. Audi lepszy komfort bez dwoch zdan, i lepsza trakcja.

Vectra ma swoje plusy - jest wieksza i wiecje miejsca dla pasazerow z tylu (kombi w 5 osob na wakcje dalo rade w audi by sie poplakali z tylu :wink4:)

Ale nie bede sie tutaj oszukiwal jak wsiadlem do Audi - NIGDY WIECEJ OPLI wiec chyba odpowiedz juz znasz. Jak bardzo sie wahasz przejedz sie oplem i audi - poznasz roznice. :naughty:

Opublikowano

Technologicznie samochody marki AUDI stoją zdecydowanie wyżej od Opli (mam porównanie), choć w ostatnich latach Opel zrobił duże postępy. Po za tym marka Opel nie robi takiego wrażenia na płci przeciwnej jak marka AUDI. Także Panie za kierownicą AUDI wyglądają... jakoś tak seksowniej :drool:

Opublikowano

Ta Vectra wogóle nie skręca przy większych prędkościach http://www.youtube.com/watch?v=zPHNPmfTopQ&feature=related Już nawet kilka razy mówili , że podczas pościgów policyjnych kilka Vectr sie rozwaliło :thumbdown:

:shocked: :shocked: Wcale nie jest podsterowne :decayed:
Opublikowano

hmm ciekawe audi gnije??? no nie wiem czyba że było bite albo nie wiadomo co sie z nim działo