Adam87 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 4 minuty temu, niwet napisał: Ostatni element układanki pdc nie licząc włącznika właśnie przyszedł Więc rezanko pdc przód w tym tyg. będzie Dodatkowo zamówiłem listwy wewnętrzne s4 w kolorze, a ciężko zauważyłem o te w przyzwoitym stanie i pieniądzach, więc taki trochę "rarytasik" wpadł A powiedz mi czy trzeba jakoś kodować PDC z przodu czy jakiś dodatkowy moduł do tego???
niwet Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2018 1 minutę temu, Adam87 napisał: A powiedz mi czy trzeba jakoś kodować PDC z przodu czy jakiś dodatkowy moduł do tego??? Sprawa wygląda tak, że początkowo miał być sam tył - kupiłem wiązkę z modułem i co się okazało to moduł był przód+tył i szkoda było przerabiać wiązkę na sam tył oraz kupować nowy moduł który obsługuje tylko tył, więc dokupiłem wiązkę na przód jeszcze Więc musisz mieć odpowiedni moduł od pdc
Adam87 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Opublikowano 30 Sierpnia 2018 (edytowane) 11 minut temu, niwet napisał: Sprawa wygląda tak, że początkowo miał być sam tył - kupiłem wiązkę z modułem i co się okazało to moduł był przód+tył i szkoda było przerabiać wiązkę na sam tył oraz kupować nowy moduł który obsługuje tylko tył, więc dokupiłem wiązkę na przód jeszcze Więc musisz mieć odpowiedni moduł od pdc A jak ja mam ori pdc tył to tak by to wyglądało, że dokupić moduł na przód i oczywiście wiązkę z sensorami? ? ? Edytowane 30 Sierpnia 2018 przez Adam87
niwet Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2018 Teraz, Adam87 napisał: A jak ja mam ori pdc tył to tak by to wyglądało??? Ja nie miałem początkowo ani tyłu oraz przodu ? wszystko mam podłączone, ale czujniki nie chodzą mi na tyle bo wywala błąd od przodu, bo ich zwyczajnie brakuje Pewnie potrzebujesz nowy moduł + wiązka na przód i rezanie zderzaka przedniego Na forum gdzieś jest opisane co i jak z pdc Znajomy mi ogarnia te czujniki, więc mówię to jak mi wyjaśnił
blade13 Opublikowano 30 Września 2018 Opublikowano 30 Września 2018 Pieknie wyglada Masz foto z montażu...
jolley Opublikowano 1 Października 2018 Opublikowano 1 Października 2018 Graty fury ! Prezentuje się pięknie ! W związku z furą, mam pytania Czym malowałeś lampy wewnątrz? To połysk? Tą "łyżwę" z lampy wyrzuciłeś, czy polakierowałeś? Co to za folia na halogenach? Gdzie można taką dostać? Te błotniki z carsu można kupić w kolorze? Czy "surowy" element do pomalowania? Dzięki !
niwet Opublikowano 1 Października 2018 Autor Opublikowano 1 Października 2018 W dniu 30.09.2018 o 11:43, blade13 napisał: Pieknie wyglada Masz foto z montażu... W dniu 30.09.2018 o 14:55, daglas napisał: Co to za dokladka ? Jaki material Przednia jak i boczne są od maxtondesign - z ABS'u 3 godziny temu, jolley napisał: Graty fury ! Prezentuje się pięknie ! W związku z furą, mam pytania Czym malowałeś lampy wewnątrz? To połysk? Tą "łyżwę" z lampy wyrzuciłeś, czy polakierowałeś? Co to za folia na halogenach? Gdzie można taką dostać? Te błotniki z carsu można kupić w kolorze? Czy "surowy" element do pomalowania? Dzięki ! Dzięki, to jeszcze nie koniec 1. Łyżwy przematowione i pomalowane w czarny mat w h7 malowałem je zwykłym sprayem, tutaj nie wiem czym jest pomalowane, bo kupiłem od znajomego lampy co miał bixa i od razu je mi pomalował 2. Zwykła folia kameleon z allegro 3. Surowy, a tym z allegro nie ufam bo zawsze jest inny odcień jakby nie patrzeć...
niwet Opublikowano 7 Października 2018 Autor Opublikowano 7 Października 2018 Mały przedsmak paru sesji 4
Przemo c Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 niezłe focie, w sumie jak modelka ładna to i oko cieszy
BartoszSoldier Opublikowano 7 Października 2018 Opublikowano 7 Października 2018 Zdjęcie drugie kozak!! elegancko wyszło
K4rol81 Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Piękna furka , bardzo ładnie się prezentuje. 1
niwet Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 1/3 zdjęć z sesji, resztę troszkę później dodam żeby za szybko się nie nacieszyć 1
tomekhxc Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Wyślij do kalandarza cos 1
niwet Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Reszta fociszy... chciałem troszkę później wrzucić, ale za bardzo się nimi jaram 7
MarcinL Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Super zdjęcia, że aż sobie coś na tapetę do laptopa wybiorę Fajnie fele siedzą, a przód to już w ogóle. U mnie na pierwszym progu na osiedlu coś by odpadło ? 1
FroS-t Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Bardzo ładne fotografie druga rzecz to zawsze mega pamiątka, cała magia fotografii, mozna zatrzymac chwilę 2
Rekomendowane odpowiedzi