Mukade93 Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 a no roznica jest nie ma co, i nie ma tych wystajacych kikutow przez szybe
MaTTym Opublikowano 22 Listopada 2017 Opublikowano 22 Listopada 2017 Piękna Audi. Utrzymana seria ładnie się prezentuje
BlackHazelAudi Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Opublikowano 23 Listopada 2017 7 godzin temu, Aqustyczny napisał: Piękna Audi. Utrzymana seria ładnie się prezentuje Mi też się podoba allllleeee ten korek porazka Może coś pokombinuje od przyszłego roku żeby ten korek gdzieś schować a tamto miejsce zaspawac wyrównać polakierowac żeby nie było śladu po tym holenderskim wymyśle
Hiper Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 przenieś go do wlewu paliwa, ja tak mam, nie widać go nigdzie i w zimę nic nie zamarza
BlackHazelAudi Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Mam problem co to może być tu jest filmik Gdy dodajesz gazu to słychać z komory jakby jakiś mini wiatrak albo silniczek z zabawki się rozkręcal Dodam że jak rozkręce go na 3 biegu do 30-50 jest cisza z silnika Edytowane 26 Listopada 2017 przez BlackHazelAudi
MaTTym Opublikowano 27 Listopada 2017 Opublikowano 27 Listopada 2017 W dniu 23.11.2017 o 05:09, BlackHazelAudi napisał: Mi też się podoba allllleeee ten korek porazka Może coś pokombinuje od przyszłego roku żeby ten korek gdzieś schować a tamto miejsce zaspawac wyrównać polakierowac żeby nie było śladu po tym holenderskim wymyśle Zalepisz ładnie i będzie cacy
BlackHazelAudi Opublikowano 1 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) weszła stal i autko straciło ten wygląd trza jakies kołpaki dorwac albo z Logiem Audi albo jakies z hypiermarkietu bo tak to nawet nie ma co gadac czarna oponka i czarna stal nie nie... Nie niekuje tego Spoiler Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
Hiper Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 pomaluj środek w metalik i rant na srebrno i można latać na stali, a najlepiej oddać do poszerzenia
BlackHazelAudi Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2017 14 godzin temu, Hiper napisał: pomaluj środek w metalik i rant na srebrno i można latać na stali, a najlepiej oddać do poszerzenia Wiem co masz na myśli mój kumpel w Bmw E34 miał taką szeroką stal i oddał JE pod plastidipa i bordowa Beta na Imitacji metaliku ładnie się prezentowala (kolor srebrny podchodzący pod chrom)
Hiper Opublikowano 2 Grudnia 2017 Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) no fajna sprawa tylko poszerzana stal kosztuje tyle co alus ale robi robotę, szczególnie wzór od vectry c , czy tam insygni, 5-cio ramienny coś takiego : sorki że foty z bmw, ale one mają taki rozstaw jak opel więc dlatego ich dużo na tej stali Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Hiper
MaTTym Opublikowano 3 Grudnia 2017 Opublikowano 3 Grudnia 2017 No troszkę straciła wygląd Ta stal w c**j nie pasuje ;> Poszerzana stal ? Brzmi ciekawie
BlackHazelAudi Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 (edytowane) witam panowie Audi jezdzi pokonuje km jakies 4 kkm temu wybil magiczne 300kkm polecicie mi jakis dobry moduł drl dodatkowo pytanko czy ktos z was ma oprocz drl DOSWIETLANIE ZAKRETOW podrzuccie jakies foty jak wyglada to ustrojstwo Edytowane 9 Stycznia 2018 przez BlackHazelAudi
Mukade93 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 http://allegro.pl/swiatla-dzienne-modul-swiatel-dlugich-drogowych-i6643413506.html?snapshot=MjAxNy0wNi0wNlQxNzo0OTowMi45NjVaO2J1eWVyOzAxMWY5ODNjMjQyMzQ3YzE5M2I4MzRmNzhmMDllOWU1MTUxZWE1NWQyYTIyNjM0OGI5MDQyNjcxZGRkNWRkZmQ%3D Ja ten kupilem, ale on ma fukncje doswietlania drogi do domu, ja tego nie robilem bo ja osiedlowiec xd
BlackHazelAudi Opublikowano 13 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Z modułu back home na bank bym nie korzystał bo mieszkam przy dobrze oswietlonej ulicy Więc zwykły drl szukam Kolejna sprawa koledzy to ogromne pytanie za dobra flaszkę wódeczki dostałem cały zestaw hidow z przetwornicami (żaden Chińczyk to niejest sam korzystał ztych przetwornic i zachwalal je bardzo. Mam już je na pokładzie mojego bolidu świecą pięknie trochę rezanka było w klapce od długich ale wygląda jakby ktoś fabrycznie takie wstawił Ale wiem że jest jeden problem... Mogę sobie używać te hidy fajnie świecą barwa 4300k więc jakby nie patrzeć imitacja ori xenon kolega który dał mi te hidy sprawdzał mnie na drodze jak z oslepianiem innych wyszło pozytywnie na ręcznym ustawieniu świateł na zero pół nie błyskam nikomu po lusterkach itp (ustawione mam na pół także ze względu na 80litrowy zbiornik LPG W BAGAZNIKU :D) tylko jak na zdjęciach widać nie posiadam w zderzaku spryskow wiem wiem jak nie masz spryskow to nie możesz używać xsenonow blah blah blah ale właśnie chce bym mógł sobie ich używać legalnie dlatego chce zamontować te spryski i przechodzę już do sedna Jaka jest różnica między spryskami z polifta a przed lifta ? Nie chodzi mi tu o zderzak S-ki Drugie pytanie czy jeżeli założę już spryski z poradnikiem który tu jest na naszym forum będę potrzebować autopoziomowania do lamp i tych wszystkich czujników czy bez tego się obejdzie ? Pytam oczywiście żeby nie zaliczyć gafy i przez głupotę stracić dowód przy kontroli czy też nie przejsc przeglądu. Za wszelkie porady z góry dziękuję Edytowane 13 Stycznia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) Kilka fotek z niedzielnej myjki z racji tego że mega drażniła mnie ta czarna stal to zakupiłem bieda edyszyn kolpaki z LOGIEM AUDI i pomimo tego że wiem że pod spodem mam stal to i tak mam banana na twarzy mając te kolpaki Poniżej zdjecie rozgrzewajacych się ksenonow tu jeszcze zdjęcie bez spryskow ale już jadą do mnie Spoiler Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 (edytowane) Spryski z zaslepkami w kolorze dojechały od tadeuszm2 dobrze znanego na forum. Póki co czekają na lepszą pogodę i więcej czasu. Szukam kabla vag k+can zakupiłem nowe zegary full FIS do mojej a4 wraz z manetka Fis i potrzebuje taki kabel do korekty licznika na zakupionym jest 200000km a ja już mam 300 z hakiem i muszę zrobić korektę przebiegu na plus Proszę o jakieś propozycje kabli a i z jakiego programu korzystać do edycji przebiegu w plus Edytowane 27 Stycznia 2018 przez BlackHazelAudi
tomczas Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 6 minut temu, BlackHazelAudi napisał: potrzebuje taki kabel do korekty licznika na zakupionym jest 200000km a ja już mam 300 z hakiem i muszę zrobić korektę przebiegu na plus sam tego nie zrobisz, musisz iść do magica, który zgra wkład ze starego licznika i wgra do nowego
Kowi87 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Kabel kupisz na alegro bez problemu do 50zł vag can comander, korekta przebiegu to jakieś 10min roboty z właczeniem i wyłaczeniem kompa
BlackHazelAudi Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2018 O cudnie dzięki kowi za dobra informację. Jutro zamówię Ten kabelek
tomczas Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 9 godzin temu, Kowi87 napisał: Kabel kupisz na alegro bez problemu do 50zł vag can comander, korekta przebiegu to jakieś 10min roboty z właczeniem i wyłaczeniem kompa A to przepraszam ze wprowadzilem w blad poprzednią wypowiedzią.
Rekomendowane odpowiedzi