Kowi87 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Myśle że da sie ogarnąć i maskę, tylko potrzebny kumaty człowiek
Brzeziak Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Kurde czyli jak mam analogowy zegarek to nie pójdzie tego przerobić? Ale liiipaa
enczu Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Żadna to fanaberia właściciela, w Holandii jest prawo że wlew od gazu musi być w stałym punkcie karoserii pojazdu. Już nie pierwszy raz widzę tak zamontowany wlew:wink: Biorąc pod uwage to co sie dzieje z blachą po czasie takiego montażu auto byłoby dla mnie skreślone, nie przeżyłbym Tez juz widzialem takie cuda ale jest to po prostu dramat [emoji33]
BlackHazelAudi Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2018 2 godziny temu, Brzeziak napisał: Kurde czyli jak mam analogowy zegarek to nie pójdzie tego przerobić? Ale liiipaa Szukaj z cyfrowym dorob kable te co potrzeba i możesz lecieć z tematem Opisy kostek (wszystkich 32 pinowych) masz opisane w poradniku soul mastera więc nowe kostki zielona niebieska i szara przekladasz piny ze swoich (tylko będziesz musiał znać opisy z tych 16 pinowych) zrobisz i potem oko będzie cieszyć
Hiper Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 W dniu 19.04.2018 o 18:19, BlackHazelAudi napisał: Póki co mi podoba się taki układ ale coś czuję że to długo nie potrzyma bo ta zwykła taśmę 2 stronna Gdyby ta taśma jeszcze 3m była to by uszło ale to zwykła firmy krzak Nie ma tragedii , u mnie już 2 lata trzyma i nic , a licznik bym r o zbierany kilka razy ?
kubastomus Opublikowano 26 Maja 2018 Opublikowano 26 Maja 2018 W dniu 7.03.2018 o 20:04, BlackHazelAudi napisał: Duże lustro z UK tak wyglądało jak przyjechało od sprzedawcy a tak po wyczyszczeniu założeniu nowego lustra i przełożenia trójkącika z małego lustra a o to efekt :D dodatkowo wpadły nowe żarówki h7 do długich i przeciwmgielnych Jakieś żarówki za 15 zł z marketu Osram Night Breaker laser Efekt ? więcej widać w dal i na duży plus tez na boki w następnej kolejności czekają na więcej czasu .... Zegary full fis z manetką fis Czujnik do spryskiwaczy OEM wraz z uszczelką Analiza i składanie wiązki do fisa Rzeźba lutowanko itp... Efekt końcowy po zebraniu wiązki do kupy.W wiązce jest Kontrola drzwi (które aktualnie otwarte ) wiązka do fisa (Obowiązkowo) wiązka do manetki ((pozostało przełożyć manetkę z fisem )) wiązka do czujnika spryskiwaczy Możliwe mody w przyszłości CAN BUS ISO Fis NAVI Zakupione zostały również oringi do zegarów by był jeszcze lepszy wygląd Trochę piłowania i 30 minut męczarni i o to efekt jak dla mnie KOSMOS Zegary z manetka i wiązka czekają na więcej czasu a przy okazji montażu czujnika płynu spryskiwaczy również planuje od razu założyć spryski które już leza z 2 miesiące i zbierają "Moc Urzędową) W miedzy czasie zakupiłem od Prezesik18 imitacje samo poziomowania. Wszytko co wymaga rozebrania przedniego kokpitu zamierzam zrobić za jednym zamachem wiem ze nie będzie to proste ale jakoś dam rade Ps. A dla ciekawskich patentu jak przełożyć trójkącik z małego lustra do dużego zrobię temat w dziale DIY A4 B5 jest to chyba jedyny patent który wymaga kilku narzędzi i kawałka śruby z nakrętkami i podkładkami za kilka złociszy Rozwaliła mnie ta "rozdziubana" wiązka ? i złożenie tego w kupę, ale efekt jest cool ? pięknie wyszło ? Ciekawy temat, kiedyś tam w planach mam zegary, bo chociaż srebrne obręcze były już przy zakupie, to chciało mi się rozkręcić silniczki, gdy coś nie łączyło, no i cóż ? obrotomierz umarł, a prędkość jakoś rozmagnesowana została i heh, gdy dostanie napięcia startuje od zakresu z lekkim zapasem ? ...niestety ?
BlackHazelAudi Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 Długi czas cisza na forum bo w aucie prawie nic się nie dzieje 1000km temu wymieniony KOMPLET rozrzadu z pompą wody paski itp. W aucie zastosowalem na tunel folie od chińczyka jutro fotkę wrzucę jak to wyszło czarny carbon A tak pozatym auto bije KM i spala gaz i benzynę Teraz chłopaki mam pytanie może ktoś będzie wiedział Gdzie kupić ZIELONE ŻARÓWKI DO KIERUNKOWSKAZOW pod lampy USA POLIFT
mats0n Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 2 godziny temu, BlackHazelAudi napisał: Gdzie kupić ZIELONE ŻARÓWKI DO KIERUNKOWSKAZOW pod lampy USA POLIFT Czemu zielone i co chcesz zrobić?
dliwski Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Napisał przecież, że do lamp USA - tam klosz jest czerwony i potrzebna jest zielona żarówka w celu uzyskania pomarańczowego kierunkowskazu. Ja tutaj kupowałem: http://www.americanparts.pl/czesci/25603453/zarowka-zielona-jednowloknowa-27w.html
BlackHazelAudi Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) W dniu 14.07.2018 o 19:11, dliwski napisał: Napisał przecież, że do lamp USA - tam klosz jest czerwony i potrzebna jest zielona żarówka w celu uzyskania pomarańczowego kierunkowskazu. Ja tutaj kupowałem: http://www.americanparts.pl/czesci/25603453/zarowka-zielona-jednowloknowa-27w.html Znalazłem takie same na allegro zobaczymy jak to wyjdzie, a tymczasem dzisiejszy zakup + zderzak polift ze spryskami + przejażdzka pierwszym liftem 1.8t zmapowanym na 200 koni oska. Szczerze juz miałem w głowie by zamienić sie autami pomimo ze mam polifta ale tamten gdyby nie kubełki wgniótł by mnie w podłoge ładnie zrywał asfalt . Ogółem facet chce te a4 sprzedać wymienione zawieszenie na HR sprzegło sportowe obite kewlarem łapie z samego dołu tarcze 312 ogółem ładnie dopieszczony . Spoiler Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 12 minut temu, dliwski napisał: Na pewno będzie dobrze wyglądać ? Musi jutro biore sie za przekładke 1
dliwski Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Nie wiem czy masz czy nie, ale jeśli nie masz LED-owych cofania to koniecznie włóż do tych lamp. Auto będzie młodsze o kilka lat.
BlackHazelAudi Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Spoiler OEM Xenony czekają na założenie w miedzy czasie wpadła folia obrys ala usa i zostały wymienione oprawki postojówek bo jedna była w5w a druga h6w teraz obie są W5W ORAZ jeszcze jeden dodatek . Mianowicie Oprawki wraz z wiązką z NEW beetla do kierunków USA Spoiler Tylko sie zastanawiam Jak to podłączyć czy na stałe pod postojówki czy dołożyć przycisk do dezaktywowania Kierunków USA Po dłuższym okresie nie robienia zdjęć spotkałem dawnego kumpla który kupił 80 b3 i tak wyszło ze poszła sesja na Bielanach Spoiler Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 3 minuty temu, dliwski napisał: Nie wiem czy masz czy nie, ale jeśli nie masz LED-owych cofania to koniecznie włóż do tych lamp. Auto będzie młodsze o kilka lat. Ledowe kupiłem jakoś 2 miechy po zakupie bo te zwykłe zarówki byly za słabe na moje mroczne podworko
BlackHazelAudi Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 (edytowane) Folia na tunel wpadła i nawet to wygląda moim zdaniem. Spoiler A tu nowe akcesoria do Lamp Spoiler Niestety Pogoda nie dopisuje cały czas leje nie mam gdzie We wrocławiu na spokojnie tego zrobić a w Sobote Zlot w łodzkim i musze wyszykować fure. Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
Grabi1303 Opublikowano 19 Lipca 2018 Opublikowano 19 Lipca 2018 Widzę że dużo osób z Wrocławia . Jeździsz pod milę czasami ? Audi ładna ☺️
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Opublikowano 19 Lipca 2018 (edytowane) Prace ruszyły wczoraj o 23 ? Spoiler Po tym jak wydłubałem jej Oczy i wyrwałem szczękę zająłem się wymianą zbiorniczka sprysków 4,5 L (bez pompki xenon i czujnika poziomu płynu) na 4,5l Xenon z czujnikiem poziomu płynu wraz z Nowymi Uszczelkami do Pompek + dorobienie wiązki do 2 pompki Spoiler Mordka Po założeniu XENON OEM AUDi i Zderzaka ze spryskami Hella OEM Spoiler Wszystko juz na Swoim Miejscu Lampy tył EU Spoiler USA + zielona żarówka Spoiler Zeszło mi przy tym 5h wszystko na spokojnie zrobione Zostało dolutować Imitacje samopoziomowania od Prezes18 i wiązkę przeciągnąć od czujnika płynu. Jak dla mnie EFEKT ZADOWALAJĄCY Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
BlackHazelAudi Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Opublikowano 19 Lipca 2018 3 godziny temu, Grabi1303 napisał: Widzę że dużo osób z Wrocławia . Jeździsz pod milę czasami ? Audi ładna ☺️ Nie nie jeżdze
BlackHazelAudi Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2018 (edytowane) USA zawitało na pokład mojej Laleczki: Spoiler Edytowane 13 Grudnia 2018 przez BlackHazelAudi
Rekomendowane odpowiedzi