Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B9 Fellows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mapy też są:

B74901E6-F14B-4D7A-BA98-91E84BECE36F.jpeg

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 310,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pytanie mam Panowie do posiadaczy 2.0 TFSI, czy pompa paliwa cały czas pracuje, nawet na postoju jak tylko jest włączony zapłon ... mam w S3 8V z 2016 roku 2.0 benzynkę i tam pompa ciągle chodzi i przelewa. Zastanawiam się czy tak powinno być.

Opublikowano
7 minut temu, mumen napisał:

Pytanie mam Panowie do posiadaczy 2.0 TFSI, czy pompa paliwa cały czas pracuje, nawet na postoju jak tylko jest włączony zapłon ... mam w S3 8V z 2016 roku 2.0 benzynkę i tam pompa ciągle chodzi i przelewa. Zastanawiam się czy tak powinno być.

Ja też słyszę pompę cały czas i gadałem w ASO i tak powinno być podobno..

Opublikowano

No to chyba tak ma być, trochę się zdziwiłem bo stoi auto w garażu, coś tam sobie dłubie na zapłonie a cały czas szum i bulgoty jak przy wodospadzie ... :). 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy komuś z Was przestały świecić ledy z przodu? Właśnie wyskoczył mi komunikat ze z lewej strony mi nie swieci no i rzeczywiście. Wymiana tylko Aso czy są tam jakies ogólnodostępne żarówki? 

No i się samo naprawiło :)

Edytowane przez vvv
dziala

Opublikowano

Panowie, szybkie pytanie: w moim Audi pokazała się wymiana oleju za 800km, jestem umówiony na wtorek ale w weekend muszę skoczyć do Wawki(ok 700km). Boję się, że przekrocze ten limit 800km o kilka km, co wtedy z gwarancją? Macie jakieś info? W ASO Pani powiedziała że "jeżeli nic przez ten olej się nie stanie to gwarancji nie stracę".

Opublikowano

@switchpl O kilka kilometrów w ogóle bym się nie przejmował. Nawet gdyby się coś stało, to samo Audi powinno machnąć ręką, bo to nie ma znaczenia i wiedzą, że każdy sąd odrzuci roszczenie, że przekroczenie kilku kilometrów było przyczyną awarii w samochodzie. Możesz spać spokojnie. Jeśli byłoby to kilka tysięcy, to wtedy jest inna rozmowa.

Edytowane przez misku

Opublikowano
  • Autor

Taka ciekawostka dla właścicieli aut z hakiem. Po podłączeniu wtyczki przyczepy, na desce pojawia się dodatkowa kontrolka kierunkowskazów. Niby głupota, ale ciekawa ;)

Screenshot_1.png

Opublikowano

Chyba pierwsze auto z hakiem? Takie cuda już były w b6/7

Wysłane z 1+3T

Opublikowano

Moze nie pierwsze, ale pierwszy raz uzyty hak ;) 

Ja mam na wyposazeniu ale jeszcze ani razu go nie uzylem w sumie to czasem go tylko wyciagam jak sie boje ze ktos za mna bedzie chcial sie przytulic do zderzaka przy parkowaniu ;)

Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, H4mm3R napisał:

Chyba pierwsze auto z hakiem? Takie cuda już były w b6/7

Ano pierwsze :) I po roku pierwszy raz użyty hak ;) 

Opublikowano
  • Autor

Jak to jest z aktualizacjami Navi? Gdzieś mi się obiło o uszy, że w ramach licencji mamy tylko jedną aktualizację, a za kolejne trzeba płacić. Czy to prawda?

[edit]

OK, znalazłem w konfiguratorze taką informację:

Dostarczona wersja map może być aktualizowana pięciokrotnie co pół roku. Aktualne dane nawigacyjne udostępniane są do pobrania na platformie myAudi pod adresem www.audi.com/myAudi i mogą zostać zainstalowane w samochodzie przy użyciu karty SD. W połączeniu z Audi connect mapy mogą być pobierane i aktualizowane bezpośrednio w samochodzie. Możliwe jest także zainstalowanie nowych danych nawigacyjnych u Partnerów Audi, co jednak jest związane z dodatkowymi kosztami.

Edytowane przez sowiq

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź @misku.

Opublikowano
W dniu 9.02.2018 o 23:37, skoffice napisał:

Wielkie dzięki. Czyli błąd z poprzedniego modelu został poprawiony. Ciekawe czy gałka pasowałaby do B8 bo tam sama ośka przełącznika jest podświetlona tylko gałka nie ma elementu przepuszczającego światło.

Ja mam z d4 i podświetla?

Opublikowano
3 godziny temu, Kodzak33 napisał:

Ja mam z d4 i podświetla?

Czy gałka u Ciebie wygląda jak ta na zdjęciu?przełącznik.jpg

Opublikowano
Teraz, skoffice napisał:

Czy gałka u Ciebie wygląda jak ta na zdjęciu?przełącznik.jpg

Tak, pasuje p&p w c7 chyba jest taka sama ?tani mod i podświetlenie jest 

Opublikowano

I taką też sobie kupię Dzięki ?

Opublikowano

Wracam z tematem LEDów z przodu. Zauwazylem ze jak jest wysoka temperatura na zewnatrz ew. pelne slonce to po jakies godzinie lewy LED gasnie i pojawia mi sie komunikat ze nie dziala. Jak samochod ostygnie to znowu dziala. Pojawilo mi sie to raz jeszcze w weekend jak stalem w korku na autostradzie w sloncu. Tego samego dnia wieczorem problemu juz nie bylo i do teraz nie ma. 

Zastanawiam sie czy te bledy sa zapisywane w historii komputera bo glupio jechac do serwisu i mowic ze cos nie dziala kiedy dziala ;)