Muskel1 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 1.Jeżeli masz tylko zew. pakiet nie masz sportowego zawieszenia. 2. Zawieszenie możesz sam skonfigurować.
black70 Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Godzinę temu, Muskel1 napisał: 1.Jeżeli masz tylko zew. pakiet nie masz sportowego zawieszenia. 2. Zawieszenie możesz sam skonfigurować. No właśnie nie. Bawię się konfiguratorem już od kilku dni. Wybierając pakiet zew. z automatu masz sportowe zawieszenie -23mm. Możesz dołożyć ew. regulację amortyzatorów. Faktycznie na tych zdjęciach wygląda jak allroad
wampir Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Moim zdaniem Muskel1 ma racje. Ewentualnie jest błąd w konfiguratorze. Dodaj wewnętrzny s-line i sprawdź czy nie będzie wyglądał na niższego
vvalery Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Tak siedzi oryginalne zawieszenie S line. Tamto faktycznie z allroada.? 1
wrclaguna Opublikowano 1 Maja 2021 Opublikowano 1 Maja 2021 Auto jest tzw. Trybie Transportowym Zablokowane sa amortyzatory .
siemian Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 21 godzin temu, black70 napisał: Obniżone zawieszenie s-line masz w pakiecie i nie możesz z niego zrezygnować. Zarówno w b7 jak i b8 można było skonfigurować sobie s-Line bez obniżonego zawieszenia. Nie ma czegoś takiego ze nie możesz zrezygnować. Przypuszczam ze w b9 jest tak samo. To ze nie ma tego w konfiguratorze nie oznacza ze się nie da.
siemian Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 20 godzin temu, black70 napisał: No właśnie nie. Bawię się konfiguratorem już od kilku dni. Wybierając pakiet zew. z automatu masz sportowe zawieszenie -23mm. Możesz dołożyć ew. regulację amortyzatorów. Faktycznie na tych zdjęciach wygląda jak allroad A skoro w konfiguratorze nie ma wszystkich wersji exclusive to oznacza ze nie da się ich zamówić? Konfigurator jest tylko wstępnym szkicem. Przecież są rozne akcje i promocje które tez nie zawsze są zawarte w konfiguratorze.
krystian3769 Opublikowano 2 Maja 2021 Opublikowano 2 Maja 2021 Wczoraj na FB trafiłem na post gdzie kolega z grupy uruchamia apke car tube przez android auto bez rotowania telefonu. Zacząłem drążyć temat jak to wyglada z CarPlay. I widzę że też działa. Moje pytanie czy ktoś się doktoryzował i ma np linki do stron gdzie można pobrać odpowiednie aplikacje do uruchomienia tego na ipku.
egon47 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 W dniu 26.04.2021 o 19:37, siemian napisał: No i tak powinno być od początku W A5 b9 będzie ta sama zaślepka dajcie jej numer z góry dzięki
krystian3769 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 49 minut temu, egon47 napisał: W A5 b9 będzie ta sama zaślepka dajcie jej numer z góry dzięki 8W0803593 1
egon47 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Godzinę temu, krystian3769 napisał: 8W0803593 Dzieki
Muskel1 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Drogie Panie i Panowie zachęcam do oddania głosów, coś kiepska frekwencja do tej pory
black70 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Powiedzcie proszę, na jakiej zasadzie działa podgrzewanie przedniej szyby? Z informacji, która jest w konfiguratorze: aktywacja przyciskiem Defrost na panelu obsługowym klimatyzacji. Czy to jest ten sam przycisk, który służy do odparowania przedniej szyby w wersji bez podgrzewania? Czy mam rozumieć, że oprócz grzania włączę jednocześnie maksymalny nadmuch na szybę? A tak nie chcę. Ktoś to ma? Jak to działa? Czy może włącza się też automatycznie podobnie jak lusterka, jak na zewnątrz jest ujemna temperatura ?
Muskel1 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Uruchamiasz je przyciskiem rozmrażania przedniej szyby MAX (derfrost). Dmuchawa wieje na przednią szybę i ogrzewanie szyby załącza sie (do +10 °C). Dodatkowo przy włączonym ogrzewaniu przedniej szyby miga żółta LED na przycisku MAX. Na VC możesz pod pozycją urządzeń sprawdzić czy ogrzewanie pracuje. Edytowane 3 Maja 2021 przez Muskel1
black70 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Dzięki, czyli tak, jak przypuszczałem. Dmuchawy się nie ominie. Słabo trochę. Moim zdaniem grzanie powinno pracować niezależnie od dmuchawy.
black70 Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Jeśli jest tu na forum osoba zajmująca się sprzedażą nowych aut u dealera, to proszę o kontakt na PW. Mam kilka pytań, a nie chcę tu zaśmiecać.
Onkel Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 Można gdzieś sprawdzić czy auto podlega pod jakieś akcje serwisowe? Czy tylko telefon do ASO?
siemian Opublikowano 3 Maja 2021 Opublikowano 3 Maja 2021 (edytowane) Jak wykupisz sobie dostęp do Erwina online to tam z tego co pamietam pojawiają się dostępne akcje serwisowe Edytowane 3 Maja 2021 przez siemian
vvalery Opublikowano 4 Maja 2021 Opublikowano 4 Maja 2021 20 godzin temu, black70 napisał: Dzięki, czyli tak, jak przypuszczałem. Dmuchawy się nie ominie. Słabo trochę. Moim zdaniem grzanie powinno pracować niezależnie od dmuchawy. To zależy z jaka mocą grzeje. Może producent obawiał się szoku termincznego i możliwego pęknięcia szyby przy dużym mrozie i dlatego jest wspomaganie dmuchawą.
Rekomendowane odpowiedzi