skotmen Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Takie pytanko dla posiadaczy qwattro które opony zużywają się szybciej tył czy przód
skotmen Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, marcin_o23 napisał(a): u mnie przód Ok dzięki Ktoś ma vcds do sprzedania Najlepiej PL do audi 2020r
misku Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, skotmen napisał(a): Takie pytanko dla posiadaczy qwattro które opony zużywają się szybciej tył czy przód U mnie równo. Większość po autostradach.
skotmen Opublikowano 46 minut temu Opublikowano 46 minut temu Godzinę temu, misku napisał(a): U mnie równo. Większość po autostradach. A widzisz ja teraz zakupiłem qwattro i przód jest bardziej zużyty Dlatego pytałem jak to się ma
duzy616 Opublikowano 37 minut temu Opublikowano 37 minut temu Moim zdaniem w quattro ultra, przód się szybciej zużywa.
Hugo Opublikowano 35 minut temu Opublikowano 35 minut temu 9 minut temu, skotmen napisał(a): A widzisz ja teraz zakupiłem qwattro i przód jest bardziej zużyty To raczej normalne, bo przednie opony zazwyczaj mają więcej roboty. Chociażby przy kręceniu kierownicą w miejscu.
Lovely Man Opublikowano 32 minuty temu Opublikowano 32 minuty temu Przy quattro na torsenie dużo zależy od stylu jazdy, a przy ultra dochodzi do tego jeszcze ustawienie trybu jazdy, w trybie dynamic idzie więcej na tył, a przy efficiency ciągnie przód co daje niższe zużycie paliwa. Generalnie przy sezonowej zmianie opon dobrze zrobić zamianę przód - tył za każdym razem, wyrównuje sie ich zużycie.
Rekomendowane odpowiedzi