pet3r Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 tez mialem kiedys kolorowe postojowki - niebieskie LEDy, zdjalem przy policjantach zeby nie zabrali mi dowodu i wiecej nie zalozylem
BEKACZU Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 tez mialem kiedys kolorowe postojowki - niebieskie LEDy, zdjalem przy policjantach zeby nie zabrali mi dowodu i wiecej nie zalozylem a ja kupilem postojowki biale ledy i kuffa jakos fioletowo swiecą i niebardzo mi sie to usmiecha... jutro dolącze foto
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 kolega jak mial takie zdjecia zapodac to mogles sobie juz darowac bo i tak nic nie widac :twisted:
pre_pl Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 te zielone lampy to chyba tylko do zdjęcia zapodałeś ? Na stałe tak nie jest ??....
Wihajster Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 te zielone lampy to chyba tylko do zdjęcia zapodałeś ? Na stałe tak nie jest ??.... moze to od wody juz glon sie zadomowił bo to raczej mandat za to jest
puchacz Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 jaki glon??????????????????????????????????????????????????????
Gość spedyt Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 jaki glon?????????????????????????????????????????????????????? Glon w lampach
puchacz Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Opublikowano 8 Marca 2007 a4 zielona to i lampy zielone a :smile: :eek:
Gość dino Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 zdjęcie trochę stare i mało widoczne !!!!!!!!!!! ale spoks Witam
rafalekx Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Autko prezentuje się jak typowa seria, no gdyby nie te zielone żarówki A no i te białe "szmatki" na zagłówkach... zdejmij je!!!!! Mi to się nie podoba :confused: A no i jakieś alu by się przydały... Jeśli chcesz, żeby autko było zupełnie nietypowe to kup jak największe minimum 17''. No chyba, że wprowadzisz więcej zmian w autku... Ale ogólnie OK Pozdrawiam!
fordenir Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 No oglądama iii te zielone lampki to wamień na normalne i ta gałka zmiany biegów jakoś nie oryginalnie wysoka ale ogólnie masz spoko autko dbaj o nie a cię niezawiedzie. Pozdrawiam
Gość rob Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 a4 zielona to i lampy zielone a :smile: :eek: ja mam czarne A4 i lampy świecą mi na czarno :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi