venom171 Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 lud wsadź power ledy 3w które dają bardzo dobre światło a z tymi dymionymi kierunkamk będą wyglądać świetnie
Noix Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Jaki to masz konkretnie model końcówek ultera i jaki rozmiar? Podobają mi się
Frond Side Opublikowano 19 Marca 2019 Autor Opublikowano 19 Marca 2019 W dniu 18.03.2019 o 14:00, wielik napisał: Bardzo fajnie się auto zmienia. Jedyne co to ta naklejka IMO psuje cały efekt. Pozdrawiam Dziekoweczka. Na naklejkę musze dłużej popatrzeć i przemyśleć W dniu 18.03.2019 o 23:23, dekiel 13 napisał: Boczne kierunki zapodaj dymione i wymień żarówki przednich kierunków na srebrne np. Osram Diadem. Zacnie się prezentuje , zasadniczo.? 12 godzin temu, venom171 napisał: lud wsadź power ledy 3w które dają bardzo dobre światło a z tymi dymionymi kierunkamk będą wyglądać świetnie Przydaje się większą para oczu, na pewno coś z tym zrobię 4 godziny temu, Noix napisał: Jaki to masz konkretnie model końcówek ultera i jaki rozmiar? Podobają mi się Ulter 100 rs
Frond Side Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Wizyta w Olsztynie Edytowane 15 Września 2019 przez Frond Side 1
Frond Side Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Coś tam na Marzec rzuciłem ale nie ma. Jak nie wstawi to dośle coś świeżego
Frond Side Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 Wymiana lewego łożyska i talerzyków z A4 B5 Kilka fotek z pracy która była bardzo wredna i niewdzięczna. Zdjęcie łożyska gdzieś uciekło ale wpadło SKF od @dzik i śruby górnych wahaczy od @tomekhxc. Zaczęło się od ukręconej śruby górnych wahaczy, które stwierdziłem ze jak teraz wymienię to kiedyś będzie łatwiej rozpinać zawias. Niestety metodą prób i błędów uwaliłem zwrotnice. Wiec wpadł pomysł by kupić używkę z nieruszoną śruba żeby całość tylko wrzucić do auta, oczywiście z nowym łożyskiem ( stare huczało już przy 50km/h a jak wyjąłem przegub to i latało jak orbita). Śruba boczna od końcówki drążka kierowniczego tez zapieczona. Jakby ktoś robił to warto kupić zestaw naprawczy, żeby tego starocia nie wrzucać. Kupiłem zwrotnice, na zdjęciach było okej a przyszło... z ukręcona śruba, ale temat ze sprzedającym dogadany tak ze bez spiny. Pomyślałem co ja będę z tym walczył dam fachowcom niech to wybijają, rozwiercą, cokolwiek by tego już nie ruszać tylko wsadzić nowe śruby. Także wyparło się dwóch mechaników i zakład metaliczny zajmujący sie miedzy innymi rozwiercaniem, frezowaniem itp. itd. i zostałem z tym sam. W końcu pełen sukces. Rady typu podgrzej i napieprzaj polecam tylko do śruby od końcówki drążka, a ta spinającą wahacze lepiej nie grzać bo i tak skończy się na pękniętej zwrotnicy. To tak w skrócie, chyba moj pierwszy dłuzy wpis ale wkurzyłem sie, że jak przychodzi do działań to zawsze radź pan sobie sam. PS. Pomęczyłem trochę @kamil-vag pytaniami jak było u niego bo też niedawno robił. Dzięki 1
kamil-vag Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 Brawo za wytrwałość i samozaparcie Najważniejsze, że ogarnięte i można jeździć dalej. Po zdjęciu widać, że ładnie przodzik siedzi teraz.
Frond Side Opublikowano 1 Maja 2019 Autor Opublikowano 1 Maja 2019 2 minuty temu, kamil-vag napisał: Brawo za wytrwałość i samozaparcie Najważniejsze, że ogarnięte i można jeździć dalej. Po zdjęciu widać, że ładnie przodzik siedzi teraz. Nałożyłem z gumą i powiem że bardzo cieszy oko
Pawisco Opublikowano 2 Maja 2019 Opublikowano 2 Maja 2019 Masakra. Dobrze, że jest szczęśliwe zakończenie
Frond Side Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Na poprawę humoru parę shotów po myciu 1
Frond Side Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 25 minut temu, Adam87 napisał: Żabka też w rodzinie??? Narzeczonej
Adam87 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 26 minut temu, Frond Side napisał: Narzeczonej Uuuu... trza by na jakieś zmienić
Frond Side Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 13 minut temu, Adam87 napisał: Uuuu... trza by na jakieś zmienić Niedawno kupione. Namawiałem nawet na coś z Vaga ale się nie podobało w golfie IV zmieniłem znaczek w paincie na renate ale nie zmieniła zdania 1
Adam87 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Nie ma co podpadać kobietom Jak się podoba to tak ma być Może następny... To może daj się narzeczonej przewieźć audiczką 1
MarcinL Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 7 minut temu, Frond Side napisał: Niedawno kupione. Namawiałem nawet na coś z Vaga ale się nie podobało w golfie IV zmieniłem znaczek w paincie na renate ale nie zmieniła zdania Ja z tatą kilka dni temu kupiliśmy golfa 4 1.9tdi 150km i fajnie lata 1
Adam87 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 7 minut temu, MarcinL napisał: Ja z tatą kilka dni temu kupiliśmy golfa 4 1.9tdi 150km i fajnie lata Silnik ARL.... fajnyyy
Frond Side Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 4 minuty temu, Adam87 napisał: Nie ma co podpadać kobietom Jak się podoba to tak ma być Może następny... To może daj się narzeczonej przewieźć audiczką Jak zezłomowaliśmy jej pierwsze auto (saxo) to chwile audiczką pojeździła i nawet się podobało jak gaz wcisnęła. Mówiła, że czasem A4 pojeździ chociażby dla zabawy a i w zimę na placyku tez za fajera śmiga i nie chce oddać 6 minut temu, MarcinL napisał: Ja z tatą kilka dni temu kupiliśmy golfa 4 1.9tdi 150km i fajnie lata Gofry mi sie zawsze podobały od jedynki po ostatni
Frond Side Opublikowano 13 Maja 2019 Autor Opublikowano 13 Maja 2019 (edytowane) Parę ogólnych Edytowane 15 Września 2019 przez Frond Side 1
Rekomendowane odpowiedzi