MilUl Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Nowe lampki które zakupiłes polataja 4miesiace i śmietnik :), miałem je xD
cysiek18 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 11 godzin temu, MilUl napisał: Nowe lampki które zakupiłes polataja 4miesiace i śmietnik :), miałem je xD Potwierdzam, po dwóch kompletach szybko się z nich wyleczyłem Kupiłem ori i świecą o niebo ładniej już ponad pół roku
black4 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Panowie nie kombinujcie z tymi wieloledowymi chińczykami. Po kilku miesiącach każda pada a potrafią też przepalić listwę lampek rejestracji. Tak jak pisałem w innym wątku jedyne sensowne rozwiązanie to 2 ledowe lampki na diodach Osram 10W + odrębna wiązka z rezystorami wpinana w ori wiązkę z tyłu klapy bagażnika. U mnie zestaw chodzi ponad rok. https://allegro.pl/podswietlanie-lampki-led-audi-a4-b7-led-osram-10w-i7209592956.html Pozdrawiam 1
MarcinL Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Godzinę temu, black4 napisał: Panowie nie kombinujcie z tymi wieloledowymi chińczykami. Po kilku miesiącach każda pada a potrafią też przepalić listwę lampek rejestracji. Tak jak pisałem w innym wątku jedyne sensowne rozwiązanie to 2 ledowe lampki na diodach Osram 10W + odrębna wiązka z rezystorami wpinana w ori wiązkę z tyłu klapy bagażnika. U mnie zestaw chodzi ponad rok. https://allegro.pl/podswietlanie-lampki-led-audi-a4-b7-led-osram-10w-i7209592956.html Pozdrawiam Masz jak to świeci nocą? Bo ja mam takie co koledzy wyżej i jedna ma inny kolor Na dodatek zardzewiała, bo nie ma dobrej szczelności.
qruku Opublikowano 9 Października 2018 Autor Opublikowano 9 Października 2018 No nic; nie spodziewałem się po nich jakiegoś dożywocia na aucie także jak padną wskoczą zapewne te co podrzucił @black4
black4 Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Witajcie, Zdjęć nie mam ale świeca świetnie. No i nie ma festynu jak przy tych wieloledowych chinolach które widać z daleka ? Pozdrawiam
papadziordzio Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Ja kupiłem nowe wkłady i żarówki LED płytkowe, super oświetla, kolor moc itd. i przede wszystkim brak dyskoteki na ziemi. Wieczorem wrzucę w post zdjęcia, te całościowe to lipa aż miło, nie dość, że świeci jakbyś potrzebował mijania z tyłu? to jeszcze oślepiają jak stoisz za takim delikwentem.
qruku Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Zawsze miałem chcice na tą gałę i jest chyba z S4 B8 ale nie jestem pewien do końca stan może nie igła ale i tak cieszy ? Edytowane 21 Października 2018 przez qruku
Gremlin0209 Opublikowano 21 Października 2018 Opublikowano 21 Października 2018 Gałka pierwsza klasa ? A tutaj w dziale sprzedam masz identyczną: ?
qruku Opublikowano 21 Października 2018 Autor Opublikowano 21 Października 2018 10 minut temu, Gremlin0209 napisał: Gałka pierwsza klasa ? A tutaj w dziale sprzedam masz identyczną: ? o widzisz hehe tylko ja kupiłem za stówke na alledrogo bo ktoś raczej nie wiedział co sprzedaje ??
qruku Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 (edytowane) Witam, chwilowo A4 dostało wolne od modów bo trzeba się było zaopiekować nowym członkiem w rodzinie. Eska kupiona w celach kolekcjonerskich i w takim stanie poszukiwana (wspólny projekcik z Tatą po takim tam moim delikatnym lobby ?). No i po wielu miesiącach poszukiwań udało się kupić coś sensownego. Jedna z kilkuset sztuk jakie wyprodukowano w polifcie w manualu. Cała w oryginale z wyczerpaną chyba listą dodatków jak na tamte czasy (m.in. podgrzewana kierownica, podgrzewana przednia szyba, fotele sporty Recaro - dodatkowo wersja 4 osobowa z rozkładaną elektrycznie tylną kanapą, webasto, solar dach, pamięć foteli, czujnik deszczu, bixy, fotochromy, podwójne szyby i mnóstwem innych gadżetów). Piec całe szczęście nie widział LPG i chodzi jak złoto. Plany: oponki zimowe na obecne avusy, na lato ori 20' Multispoke'i, regeneracja i malowanie zacisków. Przy okazji podziękowania dla @czaki22 za wsparcie elektroniczne , @dzik wiadomo za co oraz studio Detailking Tarnów za profi poniższą robotę Edytowane 17 Maja 2019 przez qruku 1
Adam87 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Piękna Znajomy kilka lat temu też miał s8 w manualu... jazda bajka 1
Norbas Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 No trafił Ci się rodzynek nie ma co 4.2 i manual, polift... bajka Jakieś plany ? 1
dzik Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 ja pierdziu ale ona jest piękna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
trepek Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 W dniu 8.10.2018 o 20:26, MilUl napisał: Nowe lampki które zakupiłes polataja 4miesiace i śmietnik :), miałem je xD Mam te wieloledowe lampki w A2 i w A4. W A2 mają już ponad 3 lata... A jest to mój daily car.
jolley Opublikowano 8 Stycznia 2019 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Ło Panie. Klasa ! Gratuluję zakupu btw. na bodajże drugiej stronie tematu opisałeś renowację swoich felg. Jak się trzyma klar na nich? Warto się pobawić w to? Moje zimówki też straszą, a za parę złotych można by je do porządku doprowadzić
qruku Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2019 4 godziny temu, jolley napisał: Ło Panie. Klasa ! Gratuluję zakupu btw. na bodajże drugiej stronie tematu opisałeś renowację swoich felg. Jak się trzyma klar na nich? Warto się pobawić w to? Moje zimówki też straszą, a za parę złotych można by je do porządku doprowadzić Oczywiście że warto. Jestem zadowolony, lakier trzyma się całkiem dobrze. Kasa śmiech a efekt warty zachodu. Działaj !?? 1
qruku Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Mod z kategorii nieplanowanych ? Nowa przepustnica bo silnik miał ostatnio chorobę nierównej pracy i falujących obrotów.
Adam87 Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 A to co ze starą się stało??? Nie dało rady wysczyścić?????
Rekomendowane odpowiedzi