FroS-t Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Simply Clean A3 8P Sportback 2.0 TDI Lift by FroS-t……& Monika Stan Obecny Witam wszystkich, na forum jestem już od jakiegoś czasu pod nickiem FroS-t razem z Moim oczkiem w głowie - patrz w dół….. Ogólnie długo się zastanawiałem czy założyć kolejny wątek, planów nie jest za dużo a te co będą musza mieć akceptacje ukochanej no ale…..ale to zawsze kolejna okazja podzielić się nowymi doświadczeniami, może z kilku modów zrobi się mnóstwo, ciężko przewidzieć, tak czy siak postanowiłem założyć temat i podzielić się czymś nowym, tutaj obowiązkowo podziękowania lecą w kierunku @KoJ@K @bula87 @jedrekx Dzięki panowie za doradztwo, pożyczenie sprzętu do diagnostyki no i Bartkowi za wycieczkę 360km aby zobaczyć auto !!! Jako że jakiś czas temu sprzedałem Audi A4 B6 1.9 TDI którym latała Moja ukochana, czas było znaleźć nowe wozidło, praktycznie wybór był tylko jeden miało być Audi A3 2.0TDI Lift w pełnym S-line zewnętrznym i wewnętrznym i jak to u kobiety miało być białe...Nie musze mówić jak łatwo było znalzc takie auto. Po dłuuugich prawie 8 miesiącach poszukiwań, sprawdzeniu mnóstwa Vinów i poznania na nowo mentalności polskich oszustów, kłamców no i naturalnie Mirków handlarzy w końcu jest, może nie biała ale zdecydowanie taka jak miała być. Audi A3 8P Lift 2.0 TDI 143km 2011r Na pokładzie: S-line zewnętrzny: Dokładka wydechu, lotka klapy bagażnika z trzecim światłem stop,zderzak S-line wewnętrzny: Kubły półskórka, perforowana skórzana ścięta kierownica multifunkcyjna z logiem S-line, perforowana gałka zmiany biegów, dekory szczotkowane aluminium, czarna podsufitka, pełen pakiet oświetlenia. Fabryka dała: System Start Stop Reflektory bi-xenonowe z autopoziomowaniem + spryskiwacze, LED do jazdy dziennej Halogeny, kratki w Piano Black DRL, ABS, ESP, Coming / Leaving Home, Navi RNS-E Led Bluetooth, Sterowanie głosem, Nagłośnienie BOSE, Czarną podsufitkę, Tempomat, Czujnik deszczu Czujnik zmierzchu Pełna elektryka wszystkich szyb i lusterek Lusterko wsteczne fotochrom Parktronik tył Pakiet oświetlania: Ambiente, pakiet oświetlenia podłogi i drzwi, Tylna roleta Kratki halogenów w Piano Black Kubły S-line z materiałem Speed Zegar radiowy Rolki Zima: ori S-line 17x7,5 et 56 z oponą 225/45/17 Nankang Snow Viva 2 Lato: Pompei 19x8,5 et 48 z opona Falken Azenis 225/35/19 Mody Sprężyny obniżające Eibach Sportline Tylna wycieraczka od Audi Q5 Nowe światło w halogen o barwie 8500K Podświetlenie tablicy Led OEM Audi Nowe wycieraczki przód Bosch Aero Nowa dokładka S-line na podwójna końcówkę wydechu Końcówki wydechu Ulter 2x70mm Ściemnione szyby tył Ściemnione szyby przód Oświetlenie wnętrza w Led Korekta lakieru Plany Hamulce S3 w kolorze żółtym lub Toxic Green Program na więcej mocy Póki co tyle, dośc skromnie ale jak to zrobię będę już zadowolony, potem się zobaczy co dalej……auto prowadzi się bardzo dobrze, małe, zwinne, pali tyle co kot napłakał, lakier w oryginale, zero błędów na kompie, wszystko jest tak jak powinno być A tymczasem tradycyjnie jak to u mnie, kilka fotek…. Pozdrawiam i lecimy z tematem Edytowane 10 Maja 2022 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruuuum Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Kiedy swap kierownic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Co tu moŻna by chcieć więcej - napisze może tak - dobra baza do nie modzenia przy aucie ściemnić szyby, lekka gleba, pompejki i będzie gniotło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onyks Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Szacun za wytrwałość w szukaniu. Domyślam się jak ciężko było znaleźć zadbane auto w takiej konfiguracji. Wypas konkret, a i prezentuje się świetnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Kawal dobrej furmanki Ciekaw jestem listy modow, bo cos dlugo sie wczytuje.... KoJ@K napisal cala recepte na szybki tune up Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Bardzo ładna sztuka! Oby służyła. Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil-vag Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Długo śmigałem A3 8L... Ogólnie mam sentyment i bardzo mi się podobają te nowsze... Co te kobiety mają z tym białym [emoji14] ? Moja też choruje na taki kolor auta heh. Gratulacje zakupu, świetne auto i trafiło w bardzo dobre ręce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 świetne auto, muszę koniecznie je zobaczyć na żywo ale Leszku, w poliftcie nie ma grilla S-line, jest zwykły ale grill S3.. koniecznie! i rozważyłbym zmianę relingów na czarne, przy tym kolorze naprawdę fajnie wygląda w pakiecie czerń. mam straszny sentyment do tego modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 1 godzinę temu, Onyks napisał: Szacun za wytrwałość w szukaniu. Domyślam się jak ciężko było znaleźć zadbane auto w takiej konfiguracji. Wypas konkret, a i prezentuje się świetnie Ciezko było to prawda na szczęście już jest Heh , podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 15 minut temu, kamil-vag napisał: Co te kobiety mają z tym białym ? Moja też choruje na taki kolor auta heh. Gratulacje zakupu, świetne auto i trafiło w bardzo dobre ręce ! No właśnie nie wiem co z tym białym, jeszcze teraz mówi no byłaby idealna jak by była biała, na szczęście wyposażenie nadrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 12 minut temu, jedrekx napisał: świetne auto, muszę koniecznie je zobaczyć na żywo ale Leszku, w poliftcie nie ma grilla S-line, jest zwykły ale grill S3.. koniecznie! i rozważyłbym zmianę relingów na czarne, przy tym kolorze naprawdę fajnie wygląda w pakiecie czerń. mam straszny sentyment do tego modelu No widzisz panie nawet nie wiedziałem z tym grillem, no to będzie czarny z S3 , o relingach tez pomyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 8 godzin temu, Bruuuum napisał: Kiedy swap kierownic? Myślałem o tym ale za dobrze to wyglada w srodku, tak czy inaczej koniecznie muszę mieć taka w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 3 godziny temu, KoJ@K napisał: Co tu moŻna by chcieć więcej - napisze może tak - dobra baza do nie modzenia przy aucie ściemnić szyby, lekka gleba, pompejki i będzie gniotło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Fajna Aczy, kiedy gwint i jakies koło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Na wiosnę Pompei 19' wleci, a na Bukowinę oprócz chlania przywozisz Eibach Sportline bo poki co tyle wynegocjowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekhxc Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Miałem pisać to samo co Bruuum Zadbany i konkretnie wyposażony sportback wam się trafił ? bezawaryjności Godzinę temu, kamil-vag napisał: Co te kobiety mają z tym białym ? Moja też choruje na taki kolor auta heh. Biały dodaje klasy do auta i troszkę się wyróżnia na tle czarnych i srebrnych aut ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekxp2 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Bardzo ładna a3, pytanie gdzie kolega znalazł, Polska czy po za granicami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 30 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 W PL, za Częstochową, dwa lata temu od Niemca do Nas przyjechała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 30 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witaj, Gratulacje! Piękną i najedzoną sztukę dopadliście, mimo długich poszukiwań i konieczności użerania się z Mirkami handlarzynami.... Zdecydowanie grill i relingi w czerń. No i obowiązkowo szybki przyciemnić boki i tył Będą 2 bliżniaki ;D BTW. Jak wygląda przeszczep haldexa w 8P? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi