mystic.pl Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Już na zimówkach ... piękna jest
turdzi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Jiż na zimowkach i customowych felgach ala turdzi Zdjęcia czy filmik nie potrafią przekazać jak auto wygląda na żywo.Caly salon i serwis był na placu i oglądał:)
black4 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Powiem skromnie, setup wyszedł k....... dobrze! Mordka kojarzy się jednoznacznie stormtrooper Te customy fele a'la Turdzi b.fajne a o cal większe były by genialne... ale na zimówkę nie ma co przesadzać ;D BTW. Ale to się musi drzeć na customowym wydeszku! Pozdrawiam
vvv Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mega dobrze wygląda połączenie bieli z czernia! Gratulacje
turdzi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 Mysle ze felgi zimowe wyszły ponad moje oczekiwania A tak BTW jak kogoś interesuje jak wyglada odboir nowego auta to ja jako właściciel będę z 10 osoba w kolejce która wysiądźcie za kierownice.Nie licząc odcinka po produkcji do promu to od przybycia do Oslo juz siedzalo i jechało tym autem z 5 rożnych osób i dalej to nie byłem ja Kupijesz i myślisz ze dostaniesz dziewice a ona juz dojechana i to ostro
krzychu252 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 3 minuty temu, turdzi napisał: Kupijesz i myślisz ze dostaniesz dziewice a ona juz dojechana i to ostro Oj tam, oj tam, nówka nie śmigana. Oni tylko się ślinili i marzyli o ......
Kooga Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 7 minut temu, turdzi napisał: Mysle ze felgi zimowe wyszły ponad moje oczekiwania A tak BTW jak kogoś interesuje jak wyglada odboir nowego auta to ja jako właściciel będę z 10 osoba w kolejce która wysiądźcie za kierownice.Nie licząc odcinka po produkcji do promu to od przybycia do Oslo juz siedzalo i jechało tym autem z 5 rożnych osób i dalej to nie byłem ja Kupijesz i myślisz ze dostaniesz dziewice a ona juz dojechana i to ostro Hehe, lepiej nie wiedziec ile osob juz jezdzilo tym autem, bo pozniej to boli, ze sobie jezdza TWOIM autem
turdzi Opublikowano 31 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2018 255/40 R19 na feldze 19x9 cali
marianek Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Piękny, nie spodziewałem się, że Rs będzie tak dobrze wyglądał w bieli, felga fajna ale przy tych nadkolach te 19" wygląda na strasznie małe. A co do jazdy pomyśl, że oni chcieli chociaż kawałek przejechać tą rakietą, a Ty będziesz tym śmigał codziennie.
krzychu252 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 2 godziny temu, turdzi napisał: 255/40 R19 na feldze 19x9 cali Jaki model opon? 255/40 to ma wysokość 102mm czyli będą całkiem wygodne
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Dla mnie te felgi wygladaja jak zegarek na scianie Ale pal licho z zewnatrz, srodek i fotele miod.Choc i tak wszystko bedzie malo istotne przy operowaniu prawa stopa i gangu z przodu i tylu Gratki fury, RSy byly sa i beda kultowe w kazdym wydaniu
turdzi Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 7 godzin temu, krzychu252 napisał: Jaki model opon? 255/40 to ma wysokość 102mm czyli będą całkiem wygodne Hankook Winter i*cept iZ2 W616 Hankook Winter i*cept iZ2 to nordycka zimowka.Powinno być 265/35 ale wtedy musiał bym upić kontynentalne niemałe zimowki a chciałem nordyckie
granatowy Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 3 godziny temu, turdzi napisał: Hankook Winter i*cept iZ2 W616 Hankook Winter i*cept iZ2 to nordycka zimowka.Powinno być 265/35 ale wtedy musiał bym upić kontynentalne niemałe zimowki a chciałem nordyckie Właśnie chciałem o to zapytać, że chyba włożyłeś wyższy profil. Jaki jest podstawowy rozmiar letnich opon w RS4 B9 ? Właśnie 265/35 R19 ?
Patryk14 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Nie mam pojęcia dlaczego ludzie kupują białe auta :-P jest tyle pięknych kolorów z palety audi. Ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje. Super auto, powodzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
turdzi Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Opublikowano 1 Lutego 2018 Godzinę temu, Patryk14 napisał: Nie mam pojęcia dlaczego ludzie kupują białe auta :-P jest tyle pięknych kolorów z palety audi. Ale jak to mówią o gustach się nie dyskutuje. Super auto, powodzenia. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka Równie dobrze można powiedzieć dlaczego ludzie kupują czarne auta bo taka jest przewaga chociaż by na tym forum jak jest tyle innych fajnych kolorów na przykład biały metalic
krzychu252 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Biały Glacier jest piękny, dużo ładniejszy niż powszechny i nudny czarny Mythos
Patryk14 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Równie dobrze można powiedzieć dlaczego ludzie kupują czarne auta bo taka jest przewaga chociaż by na tym forum jak jest tyle innych fajnych kolorów na przykład biały metalic [emoji4]Mi po prostu biały kojarzy się ze slozbowkami i nic więcej. Raczej preferuje jakieś grafity, czerwony, niebieski. Białe, czarne i srebrne po prostu zbyt oklepane. Ale to nie mi na się podobać kolor. Reszta jest petarda. Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi