mystic.pl Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Paweł, no i jak ta furmana??? Cały czas siedzisz w garażu??? Chwal się jak wrażenia
mystic.pl Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 Nie jestem pewny czy już odpalił, pewnie czyta instrukcję od deski do deski ?
Ogi Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 48 minut temu, mystic.pl napisał: Nie jestem pewny czy już odpalił, pewnie czyta instrukcję od deski do deski ? Gorzej, odpalił ale zgasić nie umie 1
krzychu252 Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Skorzysta z funkcji AutoSTOP (koniec paliwa w zbiorniku) 1
mystic.pl Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Wziął urlop w domu, robocie, od forum i gdzieś upala na fiordach ??
mefiuu2509 Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Pewnie tak tankuje żeby nawet na sekundę nie wysiadać
PABLO Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Paweł graty furmanki, pojechałeś po całości widzę Jeśli będziesz pod wawelem to dawaj znać zrobimy spota Spoiler Spoiler
turdzi Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) He he bardzo bym chciał koledzy juz poupalac niestety auto stoi w foliowaniu i nie zanosi sie zeby było gotowe szybko bo pracownik sie rozchorowal Po przejechaniu dosłownie 1km mogę powiedzieć tylko tyle ze zawieszenie DRC w ustawieniu komfort rewelacja.Co do reszty pozostaje sie lampic do zdjeć ..... Edytowane 6 Lutego 2018 przez turdzi
Kosmita Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 (edytowane) Kurde śliczna :))))) ale lipa. Przejechać Ryśkiem kilometr i czekać.. no w d*pie bym miał te folie Edytowane 6 Lutego 2018 przez Kosmita
turdzi Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 No lipa ale czekałem tyle to pare dni nie zrobi różnicy ale próba wytrwałości i cierpliwości niezła muszę przyznać.Oczywiscie zeby nie było to jestem tam codziennie przynajmniej sobie podotykania i po patrzę
mystic.pl Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 10 minut temu, turdzi napisał: Oczywiscie zeby nie było to jestem tam codziennie przynajmniej sobie podotykania i po patrzę Masakra, to tak jak iść do GoGo, pooglądać, musnąć palcem ale nie zamoczyć
turdzi Opublikowano 6 Lutego 2018 Autor Opublikowano 6 Lutego 2018 Tymczasem małe porónanie tego co miało być a co jest.Niby to samo a jednak wszystko inne.
Ogi Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 Nie no bez porównania..... Generalnie eSki w B9 wyglądają słabo.
turdzi Opublikowano 7 Lutego 2018 Autor Opublikowano 7 Lutego 2018 BTW odnosnie przebiegu przy odbirze.Rozmawialem ze moim czlowiekiem w Audi Sport.Powiedzial mi ze przebieg 60-80km przy odbiorze kazdego modelu RS jest normalny dltego ze kazdy RS przed wyslaniem z fabryki jest nie tylko testowany na hamowni ale takze na otwartej dodze i torze probnym.Przebieg normalenog samochodu to zazwyczaj ok 10km w zaleznosci od sposobu transportu tak ze mysle ze moge spac spokojnie.
mystic.pl Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Godzinę temu, turdzi napisał: BTW odnosnie przebiegu przy odbirze.Rozmawialem ze moim czlowiekiem w Audi Sport.Powiedzial mi ze przebieg 60-80km przy odbiorze kazdego modelu RS jest normalny dltego ze kazdy RS przed wyslaniem z fabryki jest nie tylko testowany na hamowni ale takze na otwartej dodze i torze probnym.Przebieg normalenog samochodu to zazwyczaj ok 10km w zaleznosci od sposobu transportu tak ze mysle ze moge spac spokojnie. W zeszłym roku odbieraliśmy 4 nowe audi i przebiegi były od 5 do 8 km. Edytowane 7 Lutego 2018 przez mystic.pl
Ogi Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Odbierałem nowe Q3 to miało niecałe 20 kilometrów. Ale o tych dodatkowych testach RSow tez juz gdzies czytalem/slyszalem.
Patryk14 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Ciekawe czy chociaż rozgrzewaja te RSy czy na zimnym je piłują. Znaczy testują chciałem napisać oczywiście [emoji3]Wysłane z mojego Redmi Note 4X przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi