Skrzypek Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Taktuś koszulki to pewnie już po nowym roku bo jak na razie nie planujemy wyjazdu do Olsztyna Pany chowajcie w pt auta bo jadę na 1 jazdę do Olsztyna :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Co tu sie dzieje mietkie pytki Adrian cos sie ostatnio mało udzielasz na naszym forum mendo TY ide zaraz sylwestra zaczac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 spoko loko, zaczne zaraz wszystko nadrabiac i wroce na pozycje spamera number two jak juz nie raz mowilem jestes dla mnie mistrzem, ten Twoj podpis:) potem na forum lookne bo wlaczam toce3 i troche posmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 jak juz nie raz mowilem jestes dla mnie mistrzem, ten Twoj podpis:) Ja jebie ale teraz mi przysłodziłes klata mi urosła jak pudzianowi :cool1: Ide prasowac zaraz koszulke klubowa bo na sylwestra musi byc lans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ide prasowac zaraz koszulke klubowa bo na sylwestra musi byc lans Najlepszego Wszystkim :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Dzienx zioooom no własnie robaczki wyznawcy Kopciuszkow,Benzyniaczkow i Gaziutków Wszytskiego Najlepszego W Nowym Roku życzy spamer nr 1 Załeczek A teraz fiesta :drunk: :banan: Pamietajcie hasło przewodnie tegorocznego sylwestra to : 1. albo grubo albo wcale 2. ogien w szopie 3. robic melanz i sie nie przyzwyczajac 4 poker face i do przodu :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Najlepszego Dziewczyny i Chłopcy w Nowym Roku :gwizdanie: oby było lepiej a teraz ballllllllllll :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :pali: :papa: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 NAJLEPSZEGO WSZYSTKIM CO BY W TYM 2011 NA RUSI MIEJSCA ZABRAKŁO :a4fan: A TERAZ JOHNNIE W. I (jak to spamer No.1 mówi) POKER FACE I DO PRZODU I OCZYWIŚCIE WSZYSTKIM UDANEJ ZABAWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4lo Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W 2011 ' Jazdę przeżyłem, Olsztyn ocalał więc jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 1-szy w Nowym roku [br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 11:36_________________________________________________GDZIE JUTRO SPOT ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 2-gi Witam wszystkich w NOWYM 2011 ROKU ŻYCZĘ WSZYSTKIM RS-a W GARAŻU, STACJI BENZYNOWEJ I ZERO AWARII Spot chyba Ruś!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 trzeci NAJLEPSZEGO! co by kac dzis szybko minal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 trzeci NAJLEPSZEGO! co by kac dzis szybko minal zawsze można nie dopuścić do kaca! zabawa trwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 WSZSYTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Najlepszego byłem pierwszy dziś na forum ale nie miałem siły pisać ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Najlepszego byłem pierwszy dziś na forum ale nie miałem siły pisać ;( nie liczy sie i c**j a ja dzis mam 2 dzien sylwestra i wale dalej w dekiel oze jutro dotre na spota tylko urwa gdzie on bedzie niech fioletowy powie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siema ja dopiero wracam z sylwestra a "fioletowy" przecież napisał w pierwszym poście że najbliższy spot dopiero 21 listopada Ciekawe czy uda mi sie dotrzec na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Siemka w Nowym Roku - Wszystkiego Najlepszego :hi: Jeżeli Ruś odśnieżona to jedziemy na Ruś ( czy jest tam zainstalowana jakaś kamera z podglądem parkingu ? :polew: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 ja jebie wrociłem wkoncu z 2 dnia sylwstra motym przewodni 2 dnia to TAP MADL i słynne powiedzenie Jestesmy w Mediolanie :polew: kurcze nie wiem czy bede ale jak sie ogarne to dotre btw na rusi ostatnio było tyle sniegu ze i chyba Q by nie pomogło [br]Dopisany: 02 Styczeń 2011, 10:00_________________________________________________ale oska da rade tzn bedziemy wzdłuz parkowac no chyba ze cos sie zmieniło i ktos odsniezył troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi