Zaleczeq Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 to podobnie jak w Kaletce trzeba sie bedzie ogarnac na 2012 bo daleko do siebie regiony nie maja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 tak czytam i czytam i dochodzę do wniosku że zlocik nasz w kaletce to był wypas, taktuś jesteś wielki ,za rok jak nic walę w dym do kaletki -pozdro załoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 A mnie się marzą 40 urodziny Twoje, moje i Fazego gdzieś na Kaszubach :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ha ha, Wasze urodziny to byloby cos Kaletka to total all inclusive opcja z 5*'kami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 prezesie i inne maniacy-jeszcze raz napiszę to co juz kiedyś pisałem moje urodziny wypadaja w listopadzie (skorpion),watpie więc aby zlot odbywał się zimą i żeby chetni na niego byli a obchodzic urodziny pół roku wcześniej to jakoś dziwnie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 uj w to napic sie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 prezesie i inne maniacy-jeszcze raz napiszę to co juz kiedyś pisałem moje urodziny wypadaja w listopadzie (skorpion),watpie więc aby zlot odbywał się zimą i żeby chetni na niego byli a obchodzic urodziny pół roku wcześniej to jakoś dziwnie nie? dziwnie to się czuje człowiek z rozłożonym parasolem w doopie :polew: ja mam urodziny w lutym i nie widzę przeciwwskazań aby powtarzać je choćby dwudziestokrotnie :decayed: z miejscówką będę za Kaszubami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 z miejscówką będę za Kaszubami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No kaszuby sa OK [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 10:32_________________________________________________Chłopaky a moze w ten weekend piwko ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Olsztyn Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć chłopaki, ja ile bym razy nie zajrzał na forum to u was tylko jeden temat "piwo" :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć chłopaki, ja ile bym razy nie zajrzał na forum to u was tylko jeden temat "piwo" :> Bo dorośli chłopcy lubią bro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja też chętnie zwiedzę oscienne towarzystwo i region pozdro browarnicy-w ten weekend pracuje wiec bro odpada, ale urodzin nigdy nie obchodziłem dłużej niz 3 dni a nie 3 razy w roku ,moze warto spróbowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Cześć chłopaki, ja ile bym razy nie zajrzał na forum to u was tylko jeden temat "piwo" :> Bo dorośli chłopcy lubią bro ...i za rzadko tu zaglądasz!!! a obchodzić urodziny od lutego do listopada!!! NIC W TYM ZŁEGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Najeeeebkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :drunk: :dance: :beer1: :beer1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Pany... może się mylę ale niewielu z Was było w Jarosławcu... jeśli w ogóle ktoś? możecie obejrzeć prezentację zlotu 2010 w temacie ogólnopolskim... wiadomo: dyskoteka, 1/4mili i połowa obsługi odpada ale większość z kulinarnych frykasów łącznie z prosiaczkiem pewnie dałoby radę... miejsce niesamowite... na mnie duże wrażenie zrobiła plaża i woda... jakieś takie dziwne wrażenie odniosłem że ,to zupełnie inne klimaty jak w naszej zatoce... a do plaży jakieś 500 metrów chyba... Domki 1liga (one chyba były wtedy oddane na pierwszy sezon) bez ogrzewania ale radziliśmy sobie palnikami bo gaz był... ogólnie dla mnie bomba... i to musi wypalić... oby tylko z 18-20 stopni było to będzie gid... także moim zdaniem koniec marca odpada... ale już koniec maja zresztą jak tam Bieniek z Tomeks'em zarządzą tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 hmmmm czyli musiElibysmy wy ebac Kaletke co osobiście no nie jest na rękę nam tak mi się wydaje ale to byS musiał z PIMUSIEM TAKTUSIEM POGADAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jestem za tym, aby kaletke zrobic w pierwszy weekend kwietnia, a potem chetnie na kaszuby. czytalem opis zlotu w jaroslawcu i sadzac po nim musialo byc prze a Arek i Marek, 40-te urodziny to takie co to je trzeba swietowac caly rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 wazne ze jest okazja zeby sie napic :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja np wlasnie opijam spritem, juz 3 szklanka, sukcec jakim bylo zamontowanie z kumplem "car audio" do pandy btw, czyta ktos watek o wrazeniach z samociazka, niezla beka:) taka tragikomedia wrecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 a urwa skumaj motyw ze chciałeś tam jechac pamiętasz ?? ja mysle ze więcej się dzieje na forum dla klubowiczów vipow itp itd Dlatego Mareczku i Grzesiu pisać o co chodzi :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi