Zaleczeq Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Zbyszek a ile teraz takie 3.0Tdi kosztuje ?? bo tam jest ten BKN 204 i ASB 232 tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 centy to cały świat teraz bo to wszystko zależy do stanu samochodu i od właścieciela ile sobie zażyczy - np. w listopadzie mogłem kupić bkn z 2005r. za 22kzł (był tam do zrobieniea rozrząd), a dziś oglądałem asb z 2006 za 45kzł. Generalnie to średnia widze na pl skoczyła zprzed 2 miesięcy z 36 na 42kzł ale mało jest tego bo oczywiście szukam w q. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 3.0 tdi w b7to chyba tylko w Q wychodziły tak ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 widziałem już 3.0 bez q wiec raczej chyba nie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 nie ma opcji 3.0 tdi b7 bez Q sprawdziłem mogłes widziec 2.7 btw Łysy zamawiam pod koniec tygodnia bluze Bluza Z Własnym Nadrukiem Własny Nadruk Fruit L (3510030232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. napis taki jak mamy na koszulkach ale tylko ten centralny bez tego co był na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Kto mi podpowie skąd się biorą wypryski na karoserii nad przednią szybą ? zastanawiam się i nie do końca jestem przekonany, że od żwiru na drodze ... Oglądałem już dwie furki, które to miały. macie może jakiś pomysł na ta zagadkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 nie wiem od czego ale od żwiru albo jakiś kamyczków może być ostatnio patrzyłem u kumpla i tez miał pare takich ale to na bank od jakis małych kamyczkow bo jak kupił fure to tego nie miał dopiero ja zaczął w długie trasy jezdzic a znajac nasze drogi to wiadomo jak bywa zbuchu bierz http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-147/a4-b7-sedan-3-0tdi-270920/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 tylko kombiak wczhodzi w gre, ale dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Przerobisz sobie Mareczku widziałem Cie dzis kiedy zdejmuja Ci te rusztowanie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Mareczku widziałem Cie dzis kiedy zdejmuja Ci te rusztowanie ?? Już niedługo, łapa mi spadła całkiem, a pamiętacie miętowe ptysie jak was w knajpie kładłem na lewą i to będąc przed załączeniem turbiny..., Załka machnąłem a Adek od wiatru się przewrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 dawno i nie prawda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 siema Misie kolorowe:)!! w takim razie, musimy jakos grupowo na silke zaczac chodzic, bo lato juz niedlugo:) co do burchli nad przednia szyba, to z tego co sie orientuje standardowy feler w bmw, w trojkach e30, e36, i piatkach e34 i e39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Adek ja juz chodze teraz nie dam Markowi fory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Siemka chłopki:decayed: jutro będę w Olsztynie koło południa jakiś spocio może ale z parkingiem dla dużych aut i kawką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 28 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Kolega chce wyciąć dpf w swoiej a4 b8, no i przy okazji można byloby pogrzebać co przy chipie Kto powie gdzie jest ktos godny polecenia gdzie by to mógł zrobić ? Do Pawła nie moge się dodzwonić, a on pewnie by wiedział (możliwe że by ogarnął dpf-a). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 bo jestes niegrzeczny to niedobiera :naughty: A tak na serio to musisz probowac pare razy ja dzwoniłem i odebrał Łysy żyjesz ?? czy jeszcze kaca masz po sobotnim melanzu :decayed: bo troche nas pozniosł melanz :naughty: Gracie może ?? :naughty: http://a4-klub.pl/multimedia-komputery-gry-hi-fi-tv-foto-telefonia-internet-gadgety-122/wot-world-of-tanks-224790/index19.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 zyje, zyje:) no troche nas ponioslo, ale bylo jak trzeba, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 gram w wota a co ? od 1,5 roku trzaskam pancerzem , widze ze ty tez pomykasz jakimis pudełkami pozdro tankisto:wink::wink: taki jak tu arko 72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 gram w wota a co ? od 1,5 roku trzaskam pancerzem , widze ze ty tez pomykasz jakimis pudełkami pozdro tankisto:wink::wink: a jak zbieram na IS3 teraz mam swój topic i jestem szef :polew: łysy jak tam po siłce zyjesz ?? ---------- Post dopisany 04-10-2013 at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany 03-10-2013 at 08:12 ---------- Arko jaki masz nick w WOT ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Spot 06.10.2013r. godz 15.00, Plac Juranda, Szczytno Panny kto wbija ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi