Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Montaż podświetlenia nóg po otwarciu drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na 1 stronie masz wszystko napisane :wallbash: do brązowej kostki się podpinasz tymi kabelkami masz opisane który to plus a który to minus :cool1:

Opublikowano

wiem dzieki juz se poradzilem =][br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 12:32_________________________________________________sorry ze nie w tym temacie co powinienem ale nie wiem nawet czy byl a nie chce zakladac nowego :)

potrzebuje wiadomosci jak wyjac podswietlenie kabiny CALE z modulem otwierania szyberdachu :)

Opublikowano

pod kloszem masz sróbki odkrecasz i wyjmujesz kolego :hi:

Opublikowano

aha dzieki :) e-piwko dla Ciebie :D

Opublikowano

Witam,

poczytałem trochę i mam parę pytań :cool1:

zainstalowałem oświetlenie pod nogami po otwarciu obojętnie jakich oświetlają się wszystkie (na razie kierowcy i pasażera)

Chcę zrobić tak, że otworze pasażera drzwi to tam się oświetli i tak na każde drzwi.

z tym obrazkiem na 1 str - po otwarciu danych drzwi tzn których ? pasażera czy jak ?

+ biorę z tejże wtyczki na zdjęciu i minus także ?

co jeżeli chce zrobić na tył oświetlenie skąd brać kostki ?

PS. jeżeli było nie bijcie dajcie linka człowiekowi ;P

Opublikowano

przeczytaj temat dokladnie a znajdziesz :) bylo na 1 albo 2 stronie :)

Opublikowano

Chodzi o to żeby się pod krańcówki podpiąć? przeżyją one to ?

Opublikowano

Witam,

poczytałem trochę i mam parę pytań :cool1:

zainstalowałem oświetlenie pod nogami po otwarciu obojętnie jakich oświetlają się wszystkie (na razie kierowcy i pasażera)

Chcę zrobić tak, że otworze pasażera drzwi to tam się oświetli i tak na każde drzwi.

z tym obrazkiem na 1 str - po otwarciu danych drzwi tzn których ? pasażera czy jak ?

+ biorę z tejże wtyczki na zdjęciu i minus także ?

co jeżeli chce zrobić na tył oświetlenie skąd brać kostki ?

PS. jeżeli było nie bijcie dajcie linka człowiekowi ;P

:wallbash: :wallbash: wszystko jest w tym watku...... wystarczy uwarznie przeczytac, "po otwarciu danych drzwi tzn których" czyli jak otworzysz dzwi pasazera (z przodu) to zapali sie lampka oswietlajaca jego nogi, a jak otworzysz dzwi kierowcy to zapali sie jego lampka..... co do tylu jest wszystko napisane....... jak to mozna ogarnac

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

uzupełniłem zdjęcia, bo niektóre nie działały :good:

Opublikowano

Zdj_cie0073.jpg

Ja zamontowalem na tyl po otwarciu drzwi ladnie smigaja

Opublikowano
  • Autor

Zdj_cie0073.jpg

Ja zamontowalem na tyl po otwarciu drzwi ladnie smigaja

:good:

zmień dywaniki :bag:

Opublikowano

mi wystarczyłyby tylko lampki w drzwiach bo super to wygląda :) ale cienki jestem w elektryce;/

Opublikowano
  • Autor

mi wystarczyłyby tylko lampki w drzwiach bo super to wygląda :) ale cienki jestem w elektryce;/

to nie jest żadna filozofia, dzisiaj już też jednemu tłumaczyłem dogłębnie co i jak, także - służę pomocą :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Koledzy, a czy w b6 jest to tak samo rozwiązane - kostki na słupkach w które można się wpiąć, czy to już inna bajka? :mysli:

• 5 tygodni później...
Opublikowano

z przodu

P1030237.jpg

P1030238.jpg

z tyłu

P1030239.jpg

P1030240.jpg

wszystko pociągnąłem z lampki przy lusterku wstecznym, bo jak odkręciłem tą zaślepkę przy rączce otwierania maski to zbladłem :shocked:

diody led jak widać efekt całkiem całkiem jak dla mnie najważniejsze mi się podoba światło się ściemnia razem z lampką

mam do Was pytanie mam jeszcze na słupkach za fotelami pasażera z tyłu lampki, które działają jak je włączę a tak z żadnymi drzwiami nie współgrają myślę, żeby tak zrobić jak z ledami tyle, że muszę ciągnąć do nich kable osobne (chyba co?) i gdzie się wpiąć, bo wychodzą od wtyczki przy lampce trzy kabelki i idą one od strony bagażnika (tak mi się wydaje) wtedy bym miał komplecik oświetlenia wnętrza

wiem wiem nie jest zbyt czysto, bo świeżo po robótce :embarrassed:

Opublikowano

z przodu

P1030237.jpg

P1030238.jpg

z tyłu

P1030239.jpg

P1030240.jpg

wszystko pociągnąłem z lampki przy lusterku wstecznym, bo jak odkręciłem tą zaślepkę przy rączce otwierania maski to zbladłem :shocked:

diody led jak widać efekt całkiem całkiem jak dla mnie najważniejsze mi się podoba światło się ściemnia razem z lampką

mam do Was pytanie mam jeszcze na słupkach za fotelami pasażera z tyłu lampki, które działają jak je włączę a tak z żadnymi drzwiami nie współgrają myślę, żeby tak zrobić jak z ledami tyle, że muszę ciągnąć do nich kable osobne (chyba co?) i gdzie się wpiąć, bo wychodzą od wtyczki przy lampce trzy kabelki i idą one od strony bagażnika (tak mi się wydaje) wtedy bym miał komplecik oświetlenia wnętrza

wiem wiem nie jest zbyt czysto, bo świeżo po robótce :embarrassed:

Tylne lampki powinny ci sie zapalać po otwarciu drzwi, przełacznik na środku nie pala sie wcale, w jedną stronę palą sie cały czas, a w druga stronę, zapalają sie własnie po otwarciu obojętnie których drzwi

Opublikowano

a tak nie jest obojętnie jak przesunę przełącznik, drzwi reagują na lampkę po ich otwarciu, ale tylko tą nad lusterkiem wstecznym no i teraz też na diody, więc myślałem pociągnąć do nich zasilanie jak do tych diód

Opublikowano

zrobiłem według opisu :good:

wszystko cacy ale..... hmmm zawsze się zapalają jeżeli otworze tylne drzwi, od pasażera z przodu wcale nie zapalają się :confused4: a od kierowcy zależy jaki ma humor :thumbdown: możliwe że to wina krańcówek? :mysli:

Opublikowano

zrobiłem według opisu :good:

wszystko cacy ale..... hmmm zawsze się zapalają jeżeli otworze tylne drzwi, od pasażera z przodu wcale nie zapalają się :confused4: a od kierowcy zależy jaki ma humor :thumbdown: możliwe że to wina krańcówek? :mysli:

raczej na pewno :wink4:, mi też sie nie zapalają od strony pasażera? a właśnie jak tam jest z wymianą krańcówki, ona jest w zamku tak? idzie ja wymienić samą czy tylko z zamkiem? :mysli: