patryk10015 Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 ok dzieki za info to będzie rezanie bo kapsel zmiany biegów ze zwykłej gałki do tej z a3 normalnie pasuje prawda?
patryk10015 Opublikowano 18 Września 2013 Opublikowano 18 Września 2013 gałeczka zamówiona będzie rezanie
chopin Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 gałeczka zamówiona będzie rezanie troszeczku sie najpierw nawk.....iasz ale później już dasz rade
krzytv12 Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Jutro przyjdzie moja już sie nie mogę doczekać ale bedę musiał przełożyć kapsel z onzaczeniami troszkie sie tego boje dam fotke ma nadzieje po udanym zakończeniu i uśmiechu na twarzy
krzytv12 Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 no to dodaje obiecane fotke swojej pracy, zajęło mi to godzinke tylko przez te zszywki ale efekt końcowy wynagradza to tylko ten kolor mógłby być bardziej ciemniejszy [
radio22 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja też zamówiłem gałkę z mieszkiem od A3 s-line 8L Zrobiłem wszystko tak jak opisane w temacie montażu ale gdy zmontowałem gałkę na trzpień i poskładałem wszystkie osłony do kupy to się trochę rozczarowałem bo pomiędzy srebrną otoczką dekoru a mieszkiem powstały szczeliny z tyłu po obu stronach i z przodu po lewej stronie i nie za ładnie to wygląda Dodam jeszcze że brakuje trochę skóry od mieszka przy wrzucaniu 5 biegu skóra się naciąga i podnosi cały mieszek i robi się jeszcze większa szczelina Wszystko wygląda na to że jest za mały mieszek do ramki od A4. Może macie jakiś sposób aby te szczeliny zniwelować ? ---------- Post dopisany 09-12-2013 at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany 08-12-2013 at 16:07 ---------- Przerobiłem trochę otwory od spinek od mieszka aby był większy zapas skóry przy wrzucaniu biegów A także się zmniejszyła szczelina pomiędzy srebrną obwódką dekoru a mieszkiem. A oto efekty wymiany gałki na S-line
Lutek90 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Orientuje się ktoś z was czy do audi a4 b7 podejdzie gałka ori audi a4 b8 s-line coś takiego ? CHodzi mi i o gałkę i mieszek?
mateoskr1 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Witam. Poszukuje gałki do B6 S-line, ALE nie tej z perforowanej skóry tylko całej aluminiowej jaka była w opcji s-line, ponieważ mam taką i bardzi i się podoba tylko ma już na sobie dużo rys i chciałbym wymienić na taką samą. Chyba, że można to jakoś odświeżyć, zregenerować??
guziczek Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 czy gałka z b8 pasuje? czy też trzeba więcej coś modzić?
chopin Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Witam. Poszukuje gałki do B6 S-line, ALE nie tej z perforowanej skóry tylko całej aluminiowej jaka była w opcji s-line, ponieważ mam taką i bardzi i się podoba tylko ma już na sobie dużo rys i chciałbym wymienić na taką samą. Chyba, że można to jakoś odświeżyć, zregenerować?? pokaż tą swoją jak to wygląda
mateoskr1 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 Witam. Poszukuje gałki do B6 S-line, ALE nie tej z perforowanej skóry tylko całej aluminiowej jaka była w opcji s-line, ponieważ mam taką i bardzi i się podoba tylko ma już na sobie dużo rys i chciałbym wymienić na taką samą. Chyba, że można to jakoś odświeżyć, zregenerować?? pokaż tą swoją jak to wygląda http://www.a4-freunde.com/wiki/images/8e0863278_qqx.jpg https://a-a.d-cd.net/b205ed8s-480.jpg tak to wygląda
chopin Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Witam. Poszukuje gałki do B6 S-line, ALE nie tej z perforowanej skóry tylko całej aluminiowej jaka była w opcji s-line, ponieważ mam taką i bardzi i się podoba tylko ma już na sobie dużo rys i chciałbym wymienić na taką samą. Chyba, że można to jakoś odświeżyć, zregenerować?? pokaż tą swoją jak to wygląda http://www.a4-freunde.com/wiki/images/8e0863278_qqx.jpg https://a-a.d-cd.net/b205ed8s-480.jpg tak to wygląda powiem tak, nie zakochałem się w niej
mateoskr1 Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 Witam. Poszukuje gałki do B6 S-line, ALE nie tej z perforowanej skóry tylko całej aluminiowej jaka była w opcji s-line, ponieważ mam taką i bardzi i się podoba tylko ma już na sobie dużo rys i chciałbym wymienić na taką samą. Chyba, że można to jakoś odświeżyć, zregenerować?? pokaż tą swoją jak to wygląda http://www.a4-freunde.com/wiki/images/8e0863278_qqx.jpg https://a-a.d-cd.net/b205ed8s-480.jpg tak to wygląda powiem tak, nie zakochałem się w niej Ja na początku tak samo, chciałem ją zmieniać, ale teraz bym jej już nie oddał
matio446 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Po montażu mieszka z A3 szpara pomiędzy ramką a mieszkiem nie wygląda najlepiej. Spowodowane jest to tym że na rogach są wycięcia na szwy a naciągnięta skóra dopasowuje się do kształtu ramki. Naklejenie 10mm pasków z uszczelek do drzwi/okien zmniejsza tą brzydką szparę.
radio22 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Przerabiałem to samo i wyżej w temacie opisałem że jest problem z dopasowaniem mieszka z a3 do ramki z a4 trochę brakuję skóry na rogach:facepalm: Ja musiałem u siebie podnosić cały mieszek wyżej i robić nowe otwory w skórce ale myślę że szpara pomiędzy mieszkiem a ramką chromowana się zmniejszyła i teraz jest git Powiedz czy masz problem z wrzucaniem piątego biegu chodzi mi o to czy nie brakuję mieszka ?
matio446 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Nie mam problemem z 5tym biegiem, nawet jest jeszcze trochę zapasu. Dodam tylko że mieszek mam narazie nieprzymocowany na stałe do ramki tylko naciągnięty.
czaki22 Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 panowie numer tej gałeki 5- biegowej 8L0 863 278 BJ RMD ma ktos numer szesciobiegowej ? ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- to jest numer 6 biegowej
radio22 Opublikowano 28 Marca 2014 Opublikowano 28 Marca 2014 panowie numer tej gałeki 5- biegowej 8L0 863 278 BJ RMDma ktos numer szesciobiegowej ? ---------- Post dopisany at 21:21 ---------- Poprzedni post napisany at 21:11 ---------- to jest numer 6 biegowej Tak to jest numer gałki 6 biegowej zamawiałem z tym samym numerem ale musiałem schemat przekładać z pięciobiegowej
Rekomendowane odpowiedzi