Młody_drog Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Ciekawy temat! Widzę, że A7ki coraz bardziej popularne na mody! Zrób fote jak wysoko idzie na airze jak możesz, widzę dosyć małe poduszki Ja bym tu widział gruby rant i dobry spas! Wtedy skosi W dniu 30/1/2018 o 21:49, Kooga napisał: Kozak fura Ps. takie auto jak A7 i ktos kupuje bez el. regulacji i pamieci foteli Sorry, wrócę do tego posta jeszcze. Za przeproszeniem pie***lenie, bo zamawiając auto, jeśli wiesz, że jesteś jedynym kierowcą po co masz płacić dodatkowe 5-6k zł, albo i więcej, zależnie od wersji żeby mieć tylko guziki których nigdy nie używasz? Fajnie mieć wszystkie gadżety ale jeśli konfigurujesz samochód pod siebie to jest to bez sensu. 1
7ups Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 W dniu 6.03.2018 o 21:57, Młody_drog napisał: Ciekawy temat! Widzę, że A7ki coraz bardziej popularne na mody! Zrób fote jak wysoko idzie na airze jak możesz, widzę dosyć małe poduszki Ja bym tu widział gruby rant i dobry spas! Wtedy skosi Sorry, wrócę do tego posta jeszcze. Za przeproszeniem pie***lenie, bo zamawiając auto, jeśli wiesz, że jesteś jedynym kierowcą po co masz płacić dodatkowe 5-6k zł, albo i więcej, zależnie od wersji żeby mieć tylko guziki których nigdy nie używasz? Fajnie mieć wszystkie gadżety ale jeśli konfigurujesz samochód pod siebie to jest to bez sensu. Cykne fotke jakoś na czasie ale śmiało idzie wyzej niz ori pneumat Tutaj też śmiało widać co do foteli nie mam cięnienia na to bo jak mowie będę chciał to zmienię a podłączenie już przerabiałem
kamelus_ Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Zawsze bardzo mi się podobały Twoje projekty. A7 też dobrze rokuje ale ten spojler moim zdaniem niszczy piękną bryłe A7. Ja bym go wywalił i zostawił serię.
7ups Opublikowano 17 Marca 2018 Autor Opublikowano 17 Marca 2018 16 godzin temu, Mosek napisał: niee, wysuwany lepiej wygląda on i tak bedzie wysuwany 4 godziny temu, kamelus_ napisał: Zawsze bardzo mi się podobały Twoje projekty. A7 też dobrze rokuje ale ten spojler moim zdaniem niszczy piękną bryłe A7. Ja bym go wywalił i zostawił serię. Też mam mieszane uczucia choć docelowo wjadą dokładki od maxtona itp i sam siedze i sią zastanawiam
kamelus_ Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 2 godziny temu, 7ups napisał: 18 godzin temu, Mosek napisał: niee, wysuwany lepiej wygląda on i tak bedzie wysuwany 6 godzin temu, kamelus_ napisał: Zawsze bardzo mi się podobały Twoje projekty. A7 też dobrze rokuje ale ten spojler moim zdaniem niszczy piękną bryłe A7. Ja bym go wywalił i zostawił serię. Też mam mieszane uczucia choć docelowo wjadą dokładki od maxtona itp i sam siedze i sią zastanawiam Jak to mówią lepsze jest wrogiem dobrego... Nawet jak wpadną na auto poszerzki itp moim zdaniem ciekawiej bedzie jak boczna linia nie bedzie zmieniona. A jak co zawsze możesz mieć na stałe wysunięty fabryczny spoiler który jak dla mnie jest genialny.
Ogi Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Słabo nawet bardzo słabo, zwłaszcza centralnie od tyłu wygląda to fatalnie.
7ups Opublikowano 27 Marca 2018 Autor Opublikowano 27 Marca 2018 Koła poskładane teraz zostało tylko wrócić z delegacji i wsadzić na auto
7ups Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Rolka wrzucona na auto teraz pozostało zamówić jakiś dystansik i spasować
kamelus_ Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 No i elegancko. Tylko jakoś tak mam wrażenie jak by te koła były nieco za małe (mam na myśli całkowity obwód koła) bo jakoś tak mało wypełniają nadkola. Widzę że spoiler wyleciał
7ups Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 Spoiler nie był zamontowany tylko przyłożony Co do kół hmm to juz gusta wiadomo 21 by tez siadło ale przy ewentualnej sprzedaży rynek jest waski w cyfrach 20k za sett wiec szybciej zawsze zejdzie 20
qlimazz Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Nowe auto widze ale zajawka ta sama co z C7 i z takim samym rozmachem. Opona na naciągu więc wizualnie zaniżona średnica. Na glebie po górach. Można? można..[emoji23] powodzenia w modach.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Przemo c Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Zacna furka, wg mnie trochę za bardzo zglebiony, ale każdy ma swój gust
qlimazz Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Na AR można, na twardym zapomnij [emoji4]No wiem, że to pozycja leżąca ala przyczajony tygrys [emoji16] AR ma zaprogramowane tryby wysokości? Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Młody_drog Opublikowano 28 Marca 2018 Opublikowano 28 Marca 2018 Zależy od setupu. Albo ustawiasz bazując na manometrach albo klik i sam ustawia
7ups Opublikowano 28 Marca 2018 Autor Opublikowano 28 Marca 2018 tutaj nie ma manometra jako manometra wszystko z pilota sterowane lub z telefonu mozna sobie zapisac 3 pozycje na ktore bedzie sie sam ustawiał
Rekomendowane odpowiedzi