Tobi_one Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 to dalej z tej Norwegi do Poznania .... czyż nie jechało się z nami elegancko do Środy Wlkp [br]Dopisany: 18 Maj 2009, 12:12_________________________________________________fotki superowe :good: pozdro dla żony i dla Twojego taty Kurcze, to nie takie proste.. Kazdy kraj ma swoje wady i zalety. Tak jak Polska i Norwegia. Jak narazie Norwegia ma wiecej zalet, waznych dla mnie, mojej przyszlosci i rodziny hehe, oki pozdrowie tate.. Juz wymiekal z nami podczas tej wizyty u Pachury. On "stary" samochodziarz wiec rozumie:) Z moja zona gorzej.. hehe [br]Dopisany: 19 Maj 2009, 00:20_________________________________________________A moze by cos takiego zapodac Kurcze widzialem juz sporo zdjec tego ale nie na zywo. Podobno na zywo wyglada lepiej niz od 3.0TDI Q. I pomalowac to na czarny mat, tak jak tutaj?? Mam czas do konca maja zeby sie zdecydowac. ABT ma promocje na felgi i ospojlerowanie Jak narazie to czekam az moj lakiernik wyzdrowieje bo juz nie moge patrzec na moje alusy. Do niczego mi ten kolor nie pasuje Bardzo dobry pomysl z tym dyfuzorem będzie cacy i jak te felgi na czarno pomalujesz to tez
_Makki_ Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2009 Czas na jakies uaktualnienie A wiec nie znajduje zadnego wydechu ktory by mi pasowal.. Do tego dyfuzor tylny S-Line jakos mi nie lezy. Wiec zadecydowalem ze bedzie wydech ABT z dyfuzorem ABT:) Montaz w Polsce za jakies 4-5 tygodni. Kilka nowych zdjec: - RS6 II "gunmetal" po przejechaniu 3000km w 4 dni po skandynawii: - Przod bialaska po wycieczce:( - Nowe fele.. [br]Dopisany: 14 Czerwiec 2009, 22:43_________________________________________________ZARTUJE, fele od kolegi na weekend. BTW, 16" na B8 wygladaja jak 14" W piatek zaczolem, jak to moja zona powiedziala, psuc moje felgi:) - dekielek takze do lakierowania, chromy pozostana nieruszone: - pierwsza felga, troche zakurzona:) - troche przymiarek:) Jutro wieczor przekladka i ciekawy jestem efektu koncowego
Piechol Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 będzie super a co do przodu to mój tak wygląda po 50 km na autostradzie...
variocustoms Opublikowano 14 Czerwca 2009 Opublikowano 14 Czerwca 2009 Ładnie się będą brudziły, wiem jak jest z moimi Advanti
_Makki_ Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Fele juz sa na swoim miejscu. Brakuje za to kolpaczkow i czarnych maskowan srub.. Efekt = mniej wiecej cos takiego
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Na tej fotce poki co nie robia wrazenia... ale to pewnie przez jej jakosc. Dawaj wiecej
_Makki_ Opublikowano 17 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zapodam wiecej jak wszystko juz bedzie na swoim miejscu
Flyer Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 btw, nie wolales matowego lakieru? moim zdaniem na aucie daje o wiele lepszy efekt...
turdzi Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Ten fabryczny kolor z pylem od klockow wygladal lepiej ..... ale to nie moje kola i nie moje auto
Kamyk Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 Makki, o gustach się nie dyskutuje, więc odpowiem - no prawie ładnie ... Ale skoro masz satysfakcję z wymiany i zmiany, to QL Zdrowaś K.
Piechol Opublikowano 17 Czerwca 2009 Opublikowano 17 Czerwca 2009 dużo nie widać na razie, ale moim zdaniem jest lepiej niż było
_Makki_ Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2009 Odebralem kolpaczki na srodek felg, zmontowalem z "ramka" i znaczkiem audi. Kolpaczki maskujace sruby takze zostaly polakierowane na czarno. Nowe zdjecia Po sobotnim myciu Zestaw na lato od Audi: Felgi wyszly wedlug mnie troche za bardzo swiecaco. Mogly by byc troche bardziej matowe. Pojezdze troche i zobacze, mozliwe ze bede je jeszcze bardziej matowal..
Rossi_46 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Bardzo dobrze wygląda Jak dla mnie bomba
miron78 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Opublikowano 22 Czerwca 2009 śliczniutka co tu dużo pisać - zrób jeszcze fotki z kołami
_Makki_ Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 Czerwca 2009 Dzieki Nareszcie udalo mi sie znalesc B8 Avant w black optic, do tego te kola 21" ! No i oczywiscie LEDy z tylu Ale kozak! Hmmm, a moze by tak u mnie wywalic chromowana ramke z grila i ramke z halogenow ? :>
Rekomendowane odpowiedzi