Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] Bialo czarna 2.0TDI 170KM qAVA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

masakra - choć twoja daje radę - naprawdę :good:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pięna czarna bestia... :slina:

Hmmm, a moze by tak u mnie wywalic chromowana ramke z grila i ramke z halogenow ? :naughty: :>

ooo tak... :good:

Opublikowano

choć twoja daje radę - naprawdę :good:

:)

Opublikowano

Gleba w tym aucie to chyba tylko na Show jakiś bo co do jazdy chyba ciężko, wiem to z doświadczenia :)

Opublikowano

Ale ta czarnula jest po prostu ... brak mi słów :no:

Opublikowano

Gleba w tym aucie to chyba tylko na Show jakiś bo co do jazdy chyba ciężko, wiem to z doświadczenia :)

Zapomniales dodac "co do jazdy W POLSCE chyba ciezko" :) W DE, SE i NO nie ma problemu z taka gleba. W A6 mialem 20" na KW INOX 2 mniej wiecej na tej samej wysokosci.. Ale jak przyjezdzalem do Polski to autko stalo na parkingu lub pierwszego dnia krecilem gwint do gory :)

Jak dobrze pojdzie :) to po wakacjach bede mial KW INOX 3 w B8.. Jak narazie S-Line -35mm daje rade.. Szkoda tylko ze teraz ceny gwintow KW sa prawie 40% drozsze niz 3 lata temu :confused4::wallbash:

Opublikowano

Niestety przez bajzel z walutami tak ceny idą w górę.

Pozdro

Opublikowano

Zdjęcia tej czarnej B8,które zamieściłeś chyba przedstawiają jakieś auto pokazowe producenta felg Eta-Beta ??

Widać, że felgi są wciśnięte na siłę (coś ostatnio niemcy tak robią ;(), pewnie nawet 10km nie zrobiło te auto na tych felgach (widać białe napisy na oponie).Ładnie wygląda ale w codziennym użytkowaniu się nie sprawdza, nie mam na mysli zawieszenia a wielkość felg i niski profil opon.

Opublikowano

Ta czarna piękna wszystko gra kolor wzór felg :cool1: jednak mając takie kola musiał bym wręcz z automatu zainwestować w jakiś Big Brake Kit bo seryjne hamulce wygadają jak talerzyki pod Cappuccino.Wyglada to wręcz komicznie :rolleyes:

Opublikowano

Ta czarna piękna wszystko gra kolor wzór felg :cool1: jednak mając takie kola musiał bym wręcz z automatu zainwestować w jakiś Big Brake Kit bo seryjne hamulce wygadają jak talerzyki pod Cappuccino.Wyglada to wręcz komicznie :rolleyes:

Popieram przedmówcę w 100 %.

Ja bym zainwestował w ceramiczne tarcze ORI Audi :good: ale ich koszt to 1/2 wartości mojego Audi... :kox:

Opublikowano

Zainteresowanych programem Discovery Channel i seria Mega Builders informuje ze w niedziele o godz 22 bedzie program o projekcie firmy dla ktorej pracuje. Program o najwiekszych i najnowoczesniejszych platformach badawczo-wiertniczych na swiecie, wykonanych w Norwegii, Polsce i Dubaju. Tutaj godnie mozna dodac, ciekawe czy bedzie w programie ze 3/4 glownego pokladu bylo wykonane w Polsce, a w Norwegii pracowalo nad tym projektem ponad 1500 Polakow.

Bardzo mozliwe ze i ja sie pojawie w programie :)

24592c4a148b941a.jpg

Opublikowano

Zainteresowanych programem Discovery Channel i seria Mega Builders informuje ze w niedziele o godz 22 bedzie program o projekcie firmy dla ktorej pracuje. Program o najwiekszych i najnowoczesniejszych platformach badawczo-wiertniczych na swiecie, wykonanych w Norwegii, Polsce i Dubaju. Tutaj godnie mozna dodac, ciekawe czy bedzie w programie ze 3/4 glownego pokladu bylo wykonane w Polsce, a w Norwegii pracowalo nad tym projektem ponad 1500 Polakow.

Bardzo mozliwe ze i ja sie pojawie w programie :)

24592c4a148b941a.jpg

:kox: No to ja na pewno oglądnę, dzięki za informację :cool1:
Opublikowano

niezły kawlek inżynierii :cool1:

_Makki_ nie wiesz kiedy beda to emitowac w NO ? tez by, chetnie ogladnal bo bardzo lubie ten program

[br]Dopisany: 26 Czerwiec 2009, 08:04_________________________________________________

to dalej z tej Norwegi do Poznania .... czyż nie jechało się z nami elegancko do Środy Wlkp :naughty:[br]Dopisany: 18 Maj 2009, 12:12_________________________________________________fotki superowe :good: :good: pozdro dla żony i dla Twojego taty :cool1:

Kurcze, to nie takie proste.. Kazdy kraj ma swoje wady i zalety. Tak jak Polska i Norwegia. Jak narazie Norwegia ma wiecej zalet, waznych dla mnie, mojej przyszlosci i rodziny :)

hehe, oki pozdrowie tate.. Juz wymiekal z nami podczas tej wizyty u Pachury. On "stary" samochodziarz wiec rozumie:) Z moja zona gorzej.. hehe

[br]Dopisany: 19 Maj 2009, 00:20_________________________________________________A moze by cos takiego zapodac :) Kurcze widzialem juz sporo zdjec tego ale nie na zywo. Podobno na zywo wyglada lepiej niz od 3.0TDI Q.

ABT_AS4_avant_heck.jpg

I pomalowac to na czarny mat, tak jak tutaj??

dsc01948a.jpg

08052009016r.jpg

picture.php?albumid=1047&pictureid=3627

Mam czas do konca maja zeby sie zdecydowac. ABT ma promocje na felgi i ospojlerowanie :)

Jak narazie to czekam az moj lakiernik wyzdrowieje bo juz nie moge patrzec na moje alusy. Do niczego mi ten kolor nie pasuje :P

wracajac do tego tematu to widalem dzis na B8 cos takiego :

2008-audi-a4-by-caractere-photo-gallery-ab-full-max.jpeg

caractere-audi-a4-avant-3.jpg

nie jestem fanem takich bajerow ale na B8 wygladalo to na prawde fajnie ( zwlaszcza te wydechy )

Opublikowano

Caractere ma fajny tył i koncówki z Cayenne ale i cena kosmos :)

Opublikowano

Caractere ma fajny tył i koncówki z Cayenne ale i cena kosmos :)

to fakt, tylko troche przeginaja z cenami :wallbash:

Opublikowano

To Caractere jest całkiem fajne.

Końcówki są OK, ale coś bym zmienił, bo całość jakoś mi nie leży - ten wylot na środku jakoś tak mi nie pasi ...

Opublikowano

pomalowane felgi wyglądają super, rzeczywiście mogłyby się mniej świecić

Opublikowano
:((( No i mam "ryske" po calosci lewej strony.. 4 elementy do lakierowania..
Opublikowano

:((( No i mam "ryske" po calosci lewej strony.. 4 elementy do lakierowania..

Kuźwa kolejny :wallbash: 3cia B8 okaleczona :no:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...