_Makki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Nie wiem gdzie to wrzucic ale kilka dni temu w mojego kolege, stojacego w korku wjechal, bez hamowania pijany rusek. Kolega jeszcze "skoczyl" na auto stojace przed nim.. Dobrze jemu nic sie nie stalo ale ja bym chyba ruskiego rozumu nauczyl przed przyjazdem policji. Masakra Auto zostalo uznane za wrak a kolega probuje wyciagnac kola i siedzenia od ubezpieczyciela. Zdjecia
turdzi Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Znam to auto ! i nawet nie wiem czy prawie go nie kupilem ? To democar ASO pod Oslo ?
_Makki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Znam to auto ! i nawet nie wiem czy prawie go nie kupilem ? To democar ASO pod Oslo ? Zgadza sie
pawel1380 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Oj nieprzyjemna sprawa W Norwegii wrak a u nas byłoby że nic się nie stało za bardzo
_Makki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 W poniedzialek przejmuje auto firmowe. Juz za duzo sie najezdzilem prywatnym i szkoda auta Bedzie to pewnie Opel Insygnia. Z tego auta beda korzystac jeszcze 2 osoby wiec postanowilem zrobic mala liste kontrolna Sporo prawdy ale lista tak naprawde troche dla jaj dla kolegow moich z pracy: Jedzenie w aucie jest zabronione. Zadnych slodyczy, czekolady, lodow itp. Picie w aucie tylko z malych butelek plastikowych z korkiem typu Powerade. Zawsze czyste rece - pamietaj o kierownicy i uchwytych w drzwiach! Czyste ubranie i tylko farbowane fabrycznie. Zakaz ubrania roboczego, garazowego itp Brudne buty tylko na gazecie lub papierze. Zawsze otrzepuj buty przed wejsciem do auta, niezaleznie czy to zima czy lato. Nogi do gory a nie na prog! Zmieniaj polozenia piet, nigdy nie opieraj piety w tym samym miejscu. Nie opieraj sie o szyby! Nie dotykaj rekami szyb! Nie podnos sie na fotelu tak aby dotykac wlosami podsufitki Wogole najlepiej nie dotykac podsufitki. Korzystaj z tylnego siedzenia najzadziej jak mozna. Kopanie w boczki, wogole kopanie w aucie zabronione. Torby, torebki, plecaki itp zawsze na podlodze, a najlepiej w bagazniku Zawsze zabieraj "smieci" wychodzac z auta. Napewno znajdziesz kosz w poblizu Szyby opuszczaj tylko jak sa w 100% czyste. Najlepiej wogole. Nie korzystaj z tylnej wycieraczki, najlepiej odlacz. Spryskiwaczy najlepiej nie uzywaj. Wycieraczka z przodu moze byc wlaczona tylko wtedy jak juz nic nie widzisz. Jak jest mokro to trzymasz odleglosc 10 aut do tego przed Toba. Otwierajac auto dotykasz klamke delikatnie opuszkami palcow. Pamietaj obcinac paznokcie najlepiej codziennie. Paznokcie i lakier to zle combo. Zamykasz klape tylna z odleglosci 30cm, nie dopychaj od zewnatrz. Najlepiej zamontuj zamykanie i otwieranie zdalne. Trzymaj sie z daleka od auta przed Toba, nie ze wzgledow bezpieczenstwa ale ze wzgledu na kmyki i odpryski! Najlepiej nie skrobac zadnych szyb. Czekasz az sie odmroza same. Bocznych nie trzeba wogole ruszac. Pamietaj ze tylna szyba jest podgrzewana. Najlepszy odswierzac do auta to Twoje czyste zeby, perfumy i woda kolonska. Nie puszczamy gazow w samochodzie, pamietaj ze takie smrody zostaja w tapicerce. Palenie papierosow w aucie i w poblizu jest ZAKAZANE. Nawet palac na zewnatrz popiol moze leciec na auto. Portwela nie trzymamy w tylnej kieszeni spodni. Jezeli upuscisz jakas monete w aucie to zatrzymaj sie odrazu i znajdz. Nie zrobisz tego odrazu to pewnie zapomisz. Kartony w bagazniku sie kurza! Sniegu nie usuwamy z auta. Nie pozwol zeby snieg zsuwal sie podczas jazdy, to powoduje RYSY! Ciepla (nie goraca woda) mozna usunac snieg z karoserii. Pamietaj aby miec papier i wilgotne serwetki w schowku. Kaslanie, kichanie itd tylko z zamknieta buzia. Nie dotykaj wyswietlaczy czy ekranow w aucie! Oczy nie pozostawiaja sladow! Odpowiednia pozycja za kierownica jest wazna! Siedz rowno w fotelu, pamietaj ze zle ustawienie fotela spowoduje nierowne wytarcie boczkow! Obraczki, branzoletki, zegarek i sygnety nie pasuja w aucie. Takie rzeczy moga np porysowac kierownice! Nie korzystaj ze szczotek i gabek do mycia szyb na stacjach benzynowych! Jazda bez koszulki w aucie jest niepotrzebna. Korzystaj z AC, pamietaj ze pot wsiaka w siedzenia i skore!
KmK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 _Makki_ genialne mój 3 latek prawdopodobnie by renegocjował kilka(naście) pkt ale na kilka pkt zwróce u siebie uwagę
_Makki_ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Ty chyba naprawdę nie masz co robić No co? Siedze w pracy, sobota, slonko swieci. Loooz totalny a godzinowka prawie 220PLN Trzeba analize bezpieczenstwa i uzytkowania auta firmowego zrobic..
Młody_drog Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Oj nie chciałbym z tobą dzielić auta
pawel1380 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Kup C7 A6 w Polsce to odkupię później
Rdzewek_RdK Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Makki powiedz proszę który z wosków Swissvaxa jest najbardziej odpowiedni do mojej "smoły" ? Trzeba się w końcu przerzucić o poziom wyżej jeżeli chodzi o woski :decayed:
andrew5667 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 lista musze zonie pokazac moja zona tez liste musi podpisac bo zawsze sie smieje kiedy jej o tym mowie
reniek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Lista genialna. Nie ma nic o kozach z nosa, to chyba ważny punkt bo nie raz widziałem w aucie poprzyczepiane do foteli.
Staszek20VT Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Masz bardzo ciekawe reflektory - super wyglądają z biało-czarną resztą auta, fabryka to raczej nie jest... ?
_Makki_ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Moze zaczne od bardziej przyjemnej sprawy.. 20" to jest to! Ale nie moge sie przekonac do tego gunmetala no.. Zle to nie wyglada ale jakos to jeszcze nie to, nie moge powiedziec ze z wygladu jestem zadowolony w 100%. Wszystko tez zalezy od oswietlenia bo w kazdym swietle odcien tych felg wyglada inaczej. Im ciemniej tym bardziej wydaja sie czarne.. Na szybko kilka zdjec: I w ciagu dnia, tylko akurat troche slonca zabraklo A STAN w jakich sa felgi opisze troche pozniej.... ! ;( siemian:
wrclaguna Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 piękne to auto! ....i ta fela ladnie teraz siedzi
Młody_drog Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Takie pytanie, masz jakieś zdjęcie na którym auto jest brudne ? Ogólnie to chyba takiej będę szukał w przyszłym roku, tylko raczej sedan
_Makki_ Opublikowano 20 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2011 Takie pytanie, masz jakieś zdjęcie na którym auto jest brudne ? Ogólnie to chyba takiej będę szukał w przyszłym roku, tylko raczej sedan Hehehe, oczywiscie ze mam. Przeciez brudne auto to nie wstyd:
Rekomendowane odpowiedzi