Ditomee Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Witam zakupiłem zestaw paska rozrządu Gates , po otwarciu pudełka okazało się że Gates jest tylko pasek ,reszta to jakieś cudo , założyć to czy lepiej dołożyć 75zl i kupić zestaw contitech i ona pompa wody ? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ditomee Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Co myślicie ? Czy w zestawie Contitech 927968 też będzie niespodziankaWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Przecież te same pompy Litens'a idą w ori zestawach.
Ditomee Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Litnes to napinacz , a pompa wody to made in canada , czyli zakładać ??Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ditomee Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 A ta pompa wody to co to za firma i rolka Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ditomee Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 Po kodzie kremowym znalazłem zw pompa to Saleri SIL PA1048A Water PumpCo to jest o czy warto montowacWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Trzeba było brać ori z forum a nie teraz wymyślać i się zastanawiać...
Ditomee Opublikowano 1 Maja 2018 Autor Opublikowano 1 Maja 2018 Brałem ory gates z ebay , jak bym mieszkał w Pl to bym kupił z forum ,pytam czy poprostu tego nie oddać i tyle .Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
piotrsob1 Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 7 godzin temu, Ditomee napisał: Brałem ory gates z ebay , jak bym mieszkał w Pl to bym kupił z forum ,pytam czy poprostu tego nie oddać i tyle . Gdzie byś nie kupował i którą markę nie wybrał ( oczywiście poza ASO ), zawsze jest ryzyko że kupisz zestaw zawierający elementy no name lub podróbki znanych producentów Takie czasy niestety mamy Na E-bayu handluje cały świat i towarem z całego świata
Ditomee Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Opublikowano 2 Maja 2018 Czy to normalne wykończenie paska ?? Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ditomee Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Opublikowano 2 Maja 2018 Mały update , tym razrm postanowiłem kupić zestaw ina .Po otwarciu w środku okazała się tylko pasek ina , napinacz taki sam jak w zestawie Gates czyli Litens a rolka to sam nie wiem coś koreanskiwgo g3712rva gmb Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Ditomee Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Opublikowano 2 Maja 2018 Pisze to tylko jako przestroga dla innych forumowiczów .)Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
przem8 Opublikowano 2 Maja 2018 Opublikowano 2 Maja 2018 Najlepiej kompletować zestaw rozrządu samodzielnie bez żadnych zestawów, kitów itp. lub zapłacić trochę więcej i kupić ori. Jak dla mnie INA to shit.
Rekomendowane odpowiedzi