Opublikowano 26 Marca 200917 l Podaje namiary na szrot,bo widze jest zainteresowanie.AUTORYNEK- Spławy I koło Kraśnika tel.601 378 890
Opublikowano 26 Marca 200917 l Kup sobie anenę lemma i n ie na magnes tylkoz uchwytem będziesz 100% zadowolony z jakości i ceny
Opublikowano 31 Marca 200917 l może byśmy jakiś spocik na święta albo w następny weekend zorganizali?? co wy na to, byłby ktoś chętny??
Opublikowano 31 Marca 200917 l Ja wstępnie bym się pisał. :> Ładna pogoda się robi to będzie można dłużej pogadać
Opublikowano 31 Marca 200917 l Autor Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko
Opublikowano 31 Marca 200917 l Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko :polew: :polew: to chociaz ramke forumowa sobie zarzuc
Opublikowano 31 Marca 200917 l Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 00:00_________________________________________________BTW macie jakiegoś spota w okolicach Wielkiej nocy :?: Będę w Ostrowcu to bym Was odwiedził
Opublikowano 1 Kwietnia 200917 l Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko :polew: :polew: to chociaz ramke forumowa sobie zarzuc i juz cię na spocik wyszykowała
Opublikowano 1 Kwietnia 200917 l Autor Ja niestety odpadam furka rozkrecona ,nochyba ze rowerkiem przylece :gwizdanie: w koncu nie mam daleko :polew: :polew: to chociaz ramke forumowa sobie zarzuc i juz cię na spocik wyszykowała :polew: Moze bymi zapodal ale jeden kolega nawala z ramkami ,no chyba ze z audicy przerzuce :kox:
Opublikowano 1 Kwietnia 200917 l Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co
Opublikowano 1 Kwietnia 200917 l jarko ,to prima aprilis ? Ale co :?: Że będę w Ostrowcu na święta dokladnie, rodzinke masz w ostr ?
Opublikowano 1 Kwietnia 200917 l jarko ,to prima aprilis ? Ale co :?: Że będę w Ostrowcu na święta dokladnie, rodzinke masz w ostr ? No dokładnie
Opublikowano 2 Kwietnia 200917 l Autor Co dudi też zamówiłes ramki u pana pietro :-). A na spota się pisze jakby co Wlasnie zamowilem 5szt i lipa z tego bedzie ,kolesia chyba przerosl ten temat trzeba chyba do konkutencji sie udac