Adam87 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 1 minutę temu, dayd_4 napisał: Jakoś nie specjalnie jestem przekonany... Może to kwestia tego matu? Kwestia gustu patrząc z mojej perspektywy Więc szukaj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Witajcie, Dawid nic już nie kombinuj ;D Wrzucaj w Ori lakier Titan Grau kod: L7YP https://www.audizine.com/forum/showthread.php/685139-Painting-Wheels-L7YP-(OEM-Titanium)-color Będzie top ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Pany, myślę, że luty tak czy siak, przyniesie rozwiązanie. Musi. W najbliższym tygodniu skupiam się na nartach. Jak odpocznę, pomyślimy. Na pewno trza rzucić jakiś kolor ciemniejszy od ori, oczywiście grafit - to już ustaliliśmy. Zanim wybiorę, będę was pytał jeszcze. No i opony trza ogarniać, jeszcze OC i AC i przegląd w lutym Jeszcze heble - właśnie sobie przypomniałem albo malowanie w jakiś kolor, albo wymiana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dawid jaki masz teraz hebel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 5 minut temu, black4 napisał: Dawid jaki masz teraz hebel? Na razie jest ori. Jest plan na zmianę, jak dojeżdżę ten, ale jak kupiłem furę to było wszystko świeże, więc już 2 lata nie mogę dojechać hebli. Jak dojadę, wejdzie S4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 7 godzin temu, dayd_4 napisał: Na razie jest ori. Jest plan na zmianę, jak dojeżdżę ten, ale jak kupiłem furę to było wszystko świeże, więc już 2 lata nie mogę dojechać hebli. Jak dojadę, wejdzie S4. W jakim kolorze??? Już wybrałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 W dniu 23.01.2019 o 18:26, FroS-t napisał: Chyba nie zrozumielismy sieJa nie mówie że sam miedz to wieś, kolor jest mega ale do tego jest potrzebne za***iste kolo, jak Hmamer swoje pomalował to zdjelo mi pape z ryja tak mi sie podobalo ale to Rohana, czy np te Vosseny w A7 Oj dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 To koło tylko w ori kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 25 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2019 17 godzin temu, Adam87 napisał: W jakim kolorze??? Już wybrałeś??? Juz się pogubilem, o kolor czego pytasz, felg czy hebli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 9 godzin temu, dayd_4 napisał: Juz się pogubilem, o kolor czego pytasz, felg czy hebli? Hebli bo napisałeś, że dojeżdżasz już 2 lata ori heble i jak będą do wymiany to wpadają z S4... więc czy wybrałeś już kolor. Bo teraz jak masz wybór koloru hebli i felg to żebyś to zgrał ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 13 godzin temu, Adam87 napisał: Hebli bo napisałeś, że dojeżdżasz już 2 lata ori heble i jak będą do wymiany to wpadają z S4... więc czy wybrałeś już kolor. Bo teraz jak masz wybór koloru hebli i felg to żebyś to zgrał ładnie. Nie. Jeszcze nie. Na razie myślę co z kolorem felg. O heblach będę myślał jak będzie bliżej zmiany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marky2552 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Taki kolor jak moje pompei by nie styknął ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Właśnie takie coś parę osób na wątku sugerowało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 2 godziny temu, marky2552 napisał: Taki kolor jak moje pompei by nie styknął ? Tylko twój w rzeczywistości na aucie dużo ciemniej wyglada. Na plus dla pompeia, natomiast rs4 może się za bardzo zgubić, musi być jaśniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black4 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Dlatego sugerowałem Ori titan grau ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 Panowie, jak to jest, robiłem wycenę w Eurotax rok temu, zrobiłem dzisiaj ponownie i wartość mojego spadła o 1000zł! Podczas, gdy ja w ciągu tego roku wsadziłem w auto 10 razy tyle Pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 a co myślałeś że będzie rosła??? b6 to nie rarytas 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 5 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 (edytowane) Z tego co wiem Eurotax daje średnią cenę rocznika, nie Twojego egzemplarza.. Do tego auta gorzej jak elektronika, bardzo tracą na wartości z wiekiem. Swoją drogą już wiem dlaczego te B6 tak wysoko stoją, i trudno znaleźć coś w rozsądnej cenie. Jak zależy Ci na największym zarobku to sprzedaj teraz i nic nie wymieniaj, a jak wymieniasz i myślisz, że zwiększysz tym wartość pojazdu na rynku to się grubo mylisz Edytowane 5 Lutego 2019 przez Langista Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 1 godzinę temu, marcin_o23 napisał: a co myślałeś że będzie rosła??? b6 to nie rarytas Właśnie myślałem że mam rarytasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 5 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2019 20 minut temu, Langista napisał: Z tego co wiem Eurotax daje średnią cenę rocznika, nie Twojego egzemplarza.. Do tego auta gorzej jak elektronika, bardzo tracą na wartości z wiekiem. Swoją drogą już wiem dlaczego te B6 tak wysoko stoją, i trudno znaleźć coś w rozsądnej cenie. Jak zależy Ci na największym zarobku to sprzedaj teraz i nic nie wymieniaj, a jak wymieniasz i myślisz, że zwiększysz tym wartość pojazdu na rynku to się grubo mylisz "Jak zależy ci na zarobku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi