Adam87 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 32 minuty temu, dayd_4 napisał: Zapomniałeś o hulajnodze? Hulajnoga na lato, a na zime jednak musisz kupić jakieś cuś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funkybela Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Witaj,Wstawisz DIY dolnego grila? Jak wymodziłeś to w ori ramke zderzaka?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 5.01.2019 o 01:17, dekiel 13 napisał: Zapodaj foty. Każdy wydech po zagrzaniu nieco przesunie się na wieszakach bo się po prostu rozszerza w różne strony / także nie patrz specjalnie na ustawienie końcówek po zagrzaniu silnika /. Odlegość dyfuzora do końcówki przy tym typie wydechu gdzie masz końcowy i coś przed nim to min 15 mm. ☺️ Specjalnie dla @dekiel 13 dzisiejsze foto wydechu, po regulacji: Edytowane 19 Stycznia 2019 przez dayd_4 edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 8 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 4 godziny temu, Funkybela napisał: Witaj,Wstawisz DIY dolnego grila? Jak wymodziłeś to w ori ramke zderzaka?;) Hej. Kilka zdjęć z montażu wrzucam poniżej. Miałem z tego zrobić osobny DIY, jednak po przeanalizowaniu zdjęć, doszedłem do wniosku, że jest ich za mało. Bardziej niż do robienia zdjęć, paliłem się do robienia grilla 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Plaster miodu jak najbardziej ok .? P.S. Foty wydechu nima . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel135 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jak masz te poprzeczki dwie z dokładki cupry zamontowane? wycinałes dziury na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 14 minut temu, wafel135 napisał: Jak masz te poprzeczki dwie z dokładki cupry zamontowane? wycinałes dziury na to ? Przecież najprościej obciąć poprzeczki na odpowiednią wysokość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafel135 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 9 minut temu, kamelus_ napisał: Przecież najprościej obciąć poprzeczki na odpowiednią wysokość... No mam obciete i sie banan zrobil po roku :_: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 8 minut temu, wafel135 napisał: No mam obciete i sie banan zrobil po roku :_: wewnątrz nich jest w poprzek plastikowe wzmocnienie jakby - długi cienki wkręt i łapiesz do zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelus_ Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 5 minut temu, 3r4 napisał: wewnątrz nich jest w poprzek plastikowe wzmocnienie jakby - długi cienki wkręt i łapiesz do zderzaka Dokładnie Tak miałem 3 lata i wszystko cacy. Zero obwisu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 U siebie złapałem dłuższymi wkrętami z większą podkładką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 4 godziny temu, Adam87 napisał: U siebie złapałem dłuższymi wkrętami z większą podkładką. większa podkładka to już jak raz czy dwa razy wyrwiesz i nie ma za co złapać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 24 minuty temu, 3r4 napisał: większa podkładka to już jak raz czy dwa razy wyrwiesz i nie ma za co złapać ? Jeszcze śrubami można, ale później w razie co to już zostawiasz cały zderzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Właśnie o to chodzi żeby zachować pewien margines i nie spinac tego ekstra sztywno i trwale, bo przycierki zawsze się zdarzają a lepiej odczepic splitter niż wyrwać zderzak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam87 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Dlatego ja mam na wkręty a nie właśnie na śruby.. już miałrm gotowe śrubki, żeby zamontować, ale mówie sobie, że będzie za sztywno Teraz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) W dniu 9.01.2019 o 16:34, wafel135 napisał: Jak masz te poprzeczki dwie z dokładki cupry zamontowane? wycinałes dziury na to ? Hej. Nozykiem do tapet dwa małe kwadraciki wycialem w zderzaku. Tak najlepiej zrobić, bo jak je obetniesz całkiem, to listwa słabo będzie się trzymać. A tak, w tych otworach siedzi jak diabli. Ciężko ją urwać. Edytowane 11 Stycznia 2019 przez dayd_4 Edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Ja przyciąłem te kołeczki na równo i wkręt z podkładką. Trzyma na tyle dobrze, że zderzak na krawężniku zostawiła żona. Teraz kluczyki chowam??. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 18 minut temu, Rob@k napisał: Ja przyciąłem te kołeczki na równo i wkręt z podkładką. Trzyma na tyle dobrze, że zderzak na krawężniku zostawiła żona. Teraz kluczyki chowam??. ??..................... ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielik Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Bardzo fajnie pomodzona b6. Podoba mi się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayd_4 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 46 minut temu, wielik napisał: Bardzo fajnie pomodzona b6. Podoba mi się Dziękuję. Na wiosnę jest plan na jakieś ładne koło. Będzie jeszcze ładniejsza 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi