Opublikowano 4 Lutego 20197 l Autor 55 minut temu, jnow napisał: Pytanie tylko czy jest sens zasuwać do Gregora z Gdańska (660 km w jedną stronę...) czy ogarnąć to w Tune-Up w Gdańsku.. No kawałek masz, może jakoś da radę połączyć przyjemne z pożytecznym i coś przy okazji zwiedzić w okolicy.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l 18 minut temu, Korton555 napisał: No kawałek masz, może jakoś da radę połączyć przyjemne z pożytecznym i coś przy okazji zwiedzić w okolicy. Jasło i zwiedzanie w zimie hmmm chyba może być ciężko
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Autor 11 minut temu, l.e.s.t.e.r napisał: Jasło i zwiedzanie w zimie hmmm chyba może być ciężko No nie musi być zima, napisał "będe się powoli umawiał" - Gregor też nie ma terminów na za kilka dni. Na wiosnę się ugada i zwiedzi Troję Karpacką, w Krośnie Centrum Dziedzictwa Szkła, ewentualnie do Folusza zjeść dobrego pstrąga.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Hehe, dzięki za rekomendacje Przemyślę temat, bo lokalny Tune-Up też jest polecany (również przez Gregora10), ale z tego co widzę to głównie robi jednak diesle.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l 2 minuty temu, jnow napisał: Hehe, dzięki za rekomendacje Przemyślę temat, bo lokalny Tune-Up też jest polecany (również przez Gregora10), ale z tego co widzę to głównie robi jednak diesle. ja byłem w Berlinie, robilismy na raz 4 auta ceny takie same jak w PL
Opublikowano 11 Marca 20197 l Autor Wyklarował się plan na dalsze mody, wkrótce wpadnie: 1. upgrade hamulców na 356/330mm 2. sprężyny obniżające H&R -35mm 3. zestaw letni felgi 19" (narazie szukam, mam 2 typy) a) bbs b)
Opublikowano 11 Marca 20197 l W dniu 4.02.2019 o 12:25, Korton555 napisał: Obniżanie ? Nie idź tą drogą
Opublikowano 11 Marca 20197 l Autor 11 minut temu, wampir napisał: Obniżanie ? Nie idź tą drogą 35mm to nie dużo, a przy większej feldze na standardowym zawieszeniu nie będzie to dobrze wygladało - spokojnie nie robie low-rider'a Tutaj opisany mod na tych samych sprężynach: https://fourtitude.com/features/project_cars_and_builds/project-b85-allroad/project-b85-allroad-sport-springs-from-hr/ Edytowane 11 Marca 20197 l przez Korton555
Opublikowano 11 Marca 20197 l Jak dla mnie opcja a), czyli BBS Ale tak jak @wampir pisze, ja też osobiście zawieszenia bym nie ruszał. Pozdro, Kuba
Opublikowano 11 Marca 20197 l Autor 21 minut temu, jnow napisał: Jak dla mnie opcja a), czyli BBS Ale tak jak @wampir pisze, ja też osobiście zawieszenia bym nie ruszał. Pozdro, Kuba Nie wykorzystuje wyższego zawieszenia, a taki wygląd mnie nie przekonuje
Opublikowano 11 Marca 20197 l 5 minut temu, wampir napisał: Ale dno. Jeszcze tylko negatyw i pełen wygląd srającego psa... No widzisz jakie to różne gusta ludzie mają. Dla mnie allroad w serii to dno. Co to ma być? Kombi do lasu? Litości Chcesz auto terenowe to takie kup a nie że do kombiaka plastików ponaklejali i auto do lasu. Do czego to ma być wogóle? Chcesz regulowany prześwit to kup normalne auto z pneumatyką. Jak dla mnie allroad tylko na glebie...
Opublikowano 11 Marca 20197 l 2 minuty temu, kamelus_ napisał: No widzisz jakie to różne gusta ludzie mają. Dla mnie allroad w serii to dno. Co to ma być? Kombi do lasu? Litości Chcesz auto terenowe to takie kup a nie że do kombiaka plastików ponaklejali i auto do lasu. Do czego to ma być wogóle? Chcesz regulowany prześwit to kup normalne auto z pneumatyką. Jak dla mnie allroad tylko na glebie... Jestem tego samego zdania.
Opublikowano 11 Marca 20197 l To jest auto rodzinne na polne drogi , wycieczki za miasto wysokie krawężniki i generalnie polskie drogi. Chcesz glebę to sobie kup golfa 2 i tak można zakończyć dyskusję.
Opublikowano 11 Marca 20197 l 5 minut temu, wampir napisał: To jest auto rodzinne na polne drogi , wycieczki za miasto wysokie krawężniki i generalnie polskie drogi. Chcesz glebę to sobie kup golfa 2 i tak można zakończyć dyskusję. Golfa 2 na glebie lepiej wygląda jak allroad w serii. W Niemczech większość allroadow porobionych właśnie wyglądają tak jak kamelus pokazał na zdjęciu. Kwestia gustu ? jednemu podobają się brunetki drugiemu blondynki.. Edytowane 11 Marca 20197 l przez MaciekPL
Opublikowano 11 Marca 20197 l 18 minut temu, wampir napisał: To jest auto rodzinne na polne drogi Na polne drogi to było projektowane 2CV a nawet na zaorane pole Aż się dziwie że na PL drogach ktoś mający rodzinę decyduje sie na inne auto niż allroad.
Opublikowano 11 Marca 20197 l Autor Kupiłem allroad bo mi się mega podobają te nagładki plastikowe, nie dla prześwitu - bo zwyczajnie nie potrzebuję większego prześwitu. W a8 miałem pneumatykę i może z kilka razy użyłem ustawienia najwyższego. Najbardziej to mi się podoba allroad w tym stylu Ten jest taki jak sobie wymyśliłem z tymi samymi sprężynami H&R -35mm Ale np ten to już przesada: