Iverson Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 No wlasnie co to ma byc.. bo Sławeq to był mój kiumpel i teraz bedzie musiał siedziec w domu
ykk Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Opublikowano 22 Lutego 2009 Iverson ale to nie bylo do Ciebie.. W tym sensie, ze sie z Toba zgadzam.. jakies siedzenie na forum.. :gwizdanie:
Madas Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Iverson ale to nie bylo do Ciebie.. W tym sensie, ze sie z Toba zgadzam.. jakies siedzenie na forum.. :gwizdanie: :polew: ja też się z Tomkiem zgadzam .... ledwo się ożenił a już na forum śmiga..... ciekawe co bardziej kocha
slaweq Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 Dziekujemy Wszystkim za zyczenia Troche dziwnie się sie czuje z GPS'em na palcu no ale... No to teraz czekamy na jakies zdjecia.. Foty będą, ale pod koniec tygodnia bo tak mam mieć od fotografa WYPAD DO ŻONY leszczu :gwizdanie: hehe cfaniak
GM Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 jak po imprezie ??? ciężko było ??? impreza w głowie jeszcze trwa :kox:
wit.s Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 ple, ple, ple - najlepszego jak wszyscy życzę. Ale czuję pewien niedosyt - zawsze bezpośrednie relacje były dla mnie najważniejsze, więc chciałem osobiście ... Dacie znać, będąc w Warszawie, czy żeby to opić mam ekipę organizować na wyjazd na południe?
fantastic Opublikowano 22 Lutego 2009 Opublikowano 22 Lutego 2009 pewnie na poprawinach walą .......... w kanałą - najlepszego klubowicze
tomaszu Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Angelo i Sławku, przwieźcie nam czasem jakiś kubeczek do Warszawy...
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 dołączam się z Dorotą to wszystkiego dobrego co zostało już napisane - wszystkiego naj na nowej drodze ( witamy w klubie zaobrączkowanych )
Tukan Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Wszystkiego najlpszego na nowej drodze zycia
slaweq Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 jak po imprezie ??? ciężko było ??? Było ciężko, ale daliśmy jakos radę jak po imprezie ??? ciężko było ??? impreza w głowie jeszcze trwa :kox: Zyjesz Sławek? :> Zyje, żyje Mam dwa dni urlopu na całkowite dojście do siebie
lukaszr Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 Ja również dołączam się do życzonek - żeby się nie powtarzać życzę tego wszystkiego, co życzyli moi poprzednicy do kwadratu Sławciu nie martw się GPS - po porysowaniu gałki zmiany biegów, kierownicy i lakieru auta szybko dojdziesz do wniosku, że ten metal na palcu jest Tobie zupełnie niepotrzebny i będziesz szukał oliwy żeby łatwo zeszło :polew: Albo się przyzwyczaisz lub będziesz musiał przyzwyczaić ... tak jak ja :polew:
angela Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 I ja chcialam bardzo podziekowac wszystkim za zyczonka :notworthy: :notworthy: I kto by pomyslal .........ze ten klub potrafi tak odmienic zycie Jeszcze raz dzieki wielkie wszystkim
slaweq Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 No to teraz czekamy na jakies zdjecia..
poziek Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 Angi pięknie wyglądałaś Sławeq widzę wyluzowany
Rekomendowane odpowiedzi