Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż LED zamiast postojówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. ELSY wychodzi że masz w lewej lampie "+" szaro/czarny a w prawej szaro/czerwony ale sprawdzałem to bez VIN-u

Opublikowano

Ok, a czarnym gdzie się podłączyć? Sorry za lamerskie pytania ale trochę laik jestem.

Opublikowano

Pisałem dwa posty wyżej :confused4: pod "brown"

Opublikowano

Ok, sorry nie dopatrzyłem, dzięki!

Opublikowano

LEDy w postojówkach...wybaczcie ale nie czytalem calego watku (moze ktos juz o tym napisal). za LEDy w postojowkach przy kontroli drogowej z miejsca pozbywacie sie dowodu rejestracyjnego jesli sie tego dopatrzą. nie wazne czy sa to kolorowe czy biale. ja mialem biale a ze zatrzymano mnie wieczorem zostawilem samochod na postojowych i bylem zaproszony do radiowozu na alkomat.chcieli mi zatrzymac dowod ale na szczescie mialem stary komplet zarowek, a wg prawa masz 15 minut na "usuniecie usterki".

Opublikowano

15 minut na usunięcie usterki :mysli: cos słabo z tym prawem u Ciebie, pokaz mi taki przepis

Opublikowano

po przeczytaniu prawie całego postu rozumiem, że dla A4 B6 nie ma możliwości wstawienia zamiast żarówki postojowej H6W, LED bez rezania rezystora i radiatora?

Czy coś się zmieniło na rynku tak aby założyć LED w miejsce H6W bez błędu na FISie?

Opublikowano

tak :decayed:

Opublikowano

tak :decayed:

Co się zmieniło ??

Opublikowano

LEDy bez błędu ale żywotność max 4 tygodnie :polew:

Opublikowano

W porywach do 5 lub nawet 1 dnia (odpalenia auta) :polew: :polew:

Nie ma sensu montować led w miejsce postojówek bez rezystora, co widać po przeczytani tematu :kwasny:

Opublikowano

W porywach do 5 lub nawet 1 dnia (odpalenia auta) :polew: :polew:

Nie ma sensu montować led w miejsce postojówek bez rezystora, co widać po przeczytani tematu :kwasny:

a nie ma nadal na allegro gotowych zestawów z rezystorem?

Opublikowano
:szukaj: ja tymczasowo dałem sobie spokój z tym modem, bo nie chce mi się wyciągać lampionów (chcę przy okazji przelutować gniazda na W5W)[br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 11:21_________________________________________________Kiedys ktoś wrzucał chyba linka z takim ustrojstwem. Poza tym wszystko jest opisane w wątku, a ze zrobieniem samodzielnym nie ma dużo roboty :good:
Opublikowano

mam tez takie tylko h6 i juz ponad miesiac swieca bez zadnych problemow

Opublikowano

Ja zmienilem oprawki na w5w i zastosowalem takie LED-y http://www.allegro.pl/item967700236_led_can_bus_2xsmd_w5w_t10_white_vw_audi_ford_opel.html Teraz przetestuje zywotnosc :mysli:

siema, dużo roboty jest z wymianą oprawek na w5w i czy długi już testujesz te ledy?

Rozumiem, że błędów na fisie nie masz?

Dopiero od dzisiaj testuje. Roboty duzo nie ma ale oprawki od w5w sa troszke mniejsze i musialem je owinac tasma izolacyjna zeby ciasno weszly w miejsca oprawek po h6w.Bledow faktycznie nie wywala :good:.

Opublikowano

a co o takim pomyśle sądzicie, niby mają układ eliminacji błędu żarówki (czyli zakładam że może mają jakiś rezystor?):

http://www.allegro.pl/item980440841_zarowka_led_ba9s_h6w_8_smd_can_bus_kontr_zar.html

Mają rezystor i błędu nie ma będzie wyświetlało :)

Kupiłem niedawno do rejestracji właśnie C5W Can-Bus, błędu nie ma, świeci idealnie. :naughty:

Opublikowano

a co o takim pomyśle sądzicie, niby mają układ eliminacji błędu żarówki (czyli zakładam że może mają jakiś rezystor?):

http://www.allegro.pl/item980440841_zarowka_led_ba9s_h6w_8_smd_can_bus_kontr_zar.html

Mają rezystor i błędu nie ma będzie wyświetlało :)

Kupiłem niedawno do rejestracji właśnie C5W Can-Bus, błędu nie ma, świeci idealnie. :naughty:

to po co tyle tu pisania skoro można kupić takie ledy i nie mieć problemu z błędem na fisie??