r7adek Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Opublikowano 10 Maja 2020 6 godzin temu, kamil-vag napisał: To teraz trochę większe końcówki i będzie malina Właśnie nie wiem na co się zdecydować: 90 czy 100.
r7adek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 A miało nie być już modów w tym roku a tu cyk - 3Dcolor MFD
r7adek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 33 minuty temu, kamil-vag napisał: Ile za to dałeś ? 200 $
Langista Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 Czyli porównywalnie z vfis, a polski język jest? Widać dodają ekran, czy sam sobie skombinowałeś? Pasuje p&p w licznik?
r7adek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 5 minut temu, Langista napisał: Czyli porównywalnie z vfis, a polski język jest? Widać dodają ekran, czy sam sobie skombinowałeś? Pasuje p&p w licznik? To jest komplet. Tu trzeba lutować, nie jak w vfiz, że tylko podpinasz. Jest język polski też.
Langista Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Masz jakieś info? Oficjalna strona z produktem czy coś. Lutowania się nie boje, tylko czy po wlutowaniu coś kodować trzeba.. Edytowane 14 Maja 2020 przez Langista
r7adek Opublikowano 14 Maja 2020 Autor Opublikowano 14 Maja 2020 11 minut temu, Langista napisał: Masz jakieś info? Oficjalna strona z produktem czy coś. Lutowania się nie boje, tylko czy po wlutowaniu coś kodować trzeba.. Z tego co wiem to nic nie trzeba kodować. Brałem z tej strony https://www.facebook.com/3DcolorMFD/
Langista Opublikowano 14 Maja 2020 Opublikowano 14 Maja 2020 (edytowane) Dostałem właśnie od nich instrukcje. Dużo roboty i jest ryzyko uziemienia swojego auta na kilka dni. To jest dobre rozwiązanie bo nowego licznika nie trzeba kupować, ale za to mega dużo roboty z tym jest i sama lutownica nie wystarczy, bo ciężko będzie oczyścić płytkę z cyny po starym ekranie, aby bez problemu drugi włożyć i go wlutować, nie mówiąc już o kabelkach, które trzeba dolutować do ekranu. Vag na końcu potrzebny jedynie do ustawienia wskazówek w odpowiednim miejscu, także robota i tak jak na razie nie dla mnie, bo nie mam lapka z vagiem ale mod jak najbardziej wart swojej pracy, pokaż jak się z tym uporasz, chętnie zobaczę efekty Edytowane 15 Maja 2020 przez Langista
r7adek Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) Prace zakończone, wszystko śmiga. Brakuje tylko open ceremony, ale tej funkcji tu nie ma, bo to tylko wyświetlacz i nie ma możliwości wyświetlania RDS-u ale to nie jest dla mnie istotne. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez r7adek 3
Langista Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Sztos, sam robiłeś czy komuś zleciłeś?
george Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 (edytowane) ColorMFa więcej funkcji niż VFIZ? Dużo zabawy z montażem czy tak samo jak przy VFIZ? Edytowane 2 Czerwca 2020 przez george
r7adek Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2020 4 godziny temu, Langista napisał: Sztos, sam robiłeś czy komuś zleciłeś? Robił gość z Polskiej dystrybucji, przynajmniej jest zrobione jak ma być.
r7adek Opublikowano 2 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2020 3 godziny temu, george napisał: ColorMFa więcej funkcji niż VFIZ? Dużo zabawy z montażem czy tak samo jak przy VFIZ? Spora rzeźba. Całkowita wymiana wyświetlacza. Minus w porównaniu do vfiz, brak open ceremony i możliwości ustawienia tego co chce się aby było wyświetlane.
pila24 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Opublikowano 2 Czerwca 2020 Właśnie to jest minus tego wyświetlacza-pajęczyna w liczniku i dużo połączeń lutowanych na przewodach,trzeba stosować cyne z ołowiem bo luty zaczną pękać i będzie problem. Plus jest taki iż nie trzeba swojego licznika przerabiać tylko kupić jakiegoś angola + tarcze eu (lub customowe) i przerobić a swój mieć w zapasie.
r7adek Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 7 godzin temu, pila24 napisał: Właśnie to jest minus tego wyświetlacza-pajęczyna w liczniku i dużo połączeń lutowanych na przewodach,trzeba stosować cyne z ołowiem bo luty zaczną pękać i będzie problem. Plus jest taki iż nie trzeba swojego licznika przerabiać tylko kupić jakiegoś angola + tarcze eu (lub customowe) i przerobić a swój mieć w zapasie. I tak też mam zrobione. Miałem swój stary czerwony i na nim zrobiłem. A kolorowy jest wrazie awarii tego. Jeszcze tylko pasuje wymienić diody na białe zimne od podświetlenia zegarów i będzie git.
Langista Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 20 godzin temu, r7adek napisał: Robił gość z Polskiej dystrybucji, przynajmniej jest zrobione jak ma być. Ile za to zapłaciłeś? Bo widzę cenowo to wychodzi tak samo jak vfiz, tyle że przy vfiz trzeba licznik drugi kupić (przynajmniej w moim przypadku jak chce kolorowy wyświetlacz)..
r7adek Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 1 godzinę temu, Langista napisał: Ile za to zapłaciłeś? Bo widzę cenowo to wychodzi tak samo jak vfiz, tyle że przy vfiz trzeba licznik drugi kupić (przynajmniej w moim przypadku jak chce kolorowy wyświetlacz).. Z montażem jakieś 1100 zł.
Langista Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Czyli wychodzi drożej jak vfiz jedyny plus tego to nie trzeba drugiego licznika organizować chociaż z tymi kablami na wierzchu to jest to lekka partyzantka..
Rekomendowane odpowiedzi