Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 B6 czarny bex - avant.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, kamil-vag napisał:

To teraz trochę większe końcówki i będzie malina ;)

Właśnie nie wiem na co się zdecydować: 90 czy 100.

Opublikowano

Wystarczająco  jak dasz 90

Opublikowano
  • Autor

A miało nie być już modów w tym roku a tu cyk - 3Dcolor MFD

3Dcolor MFD.jpg

Opublikowano
  • Autor
33 minuty temu, kamil-vag napisał:

Ile za to dałeś ?

200 $

Opublikowano

Czyli porównywalnie z vfis, a polski język jest? Widać dodają ekran, czy sam sobie skombinowałeś? Pasuje p&p w licznik?

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Langista napisał:

Czyli porównywalnie z vfis, a polski język jest? Widać dodają ekran, czy sam sobie skombinowałeś? Pasuje p&p w licznik?

To jest komplet. Tu trzeba lutować, nie jak w vfiz, że tylko podpinasz. Jest język polski też.

Opublikowano

Masz jakieś info? Oficjalna strona z produktem czy coś. Lutowania się nie boje, tylko czy po wlutowaniu coś kodować trzeba..

Edytowane przez Langista

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, Langista napisał:

Masz jakieś info? Oficjalna strona z produktem czy coś. Lutowania się nie boje, tylko czy po wlutowaniu coś kodować trzeba..

Z tego co wiem to nic nie trzeba kodować. Brałem z tej strony https://www.facebook.com/3DcolorMFD/

Opublikowano

Dostałem właśnie od nich instrukcje. Dużo roboty i jest ryzyko uziemienia swojego auta na kilka dni. To jest dobre rozwiązanie bo nowego licznika nie trzeba kupować, ale za to mega dużo roboty z tym jest i sama lutownica nie wystarczy, bo ciężko będzie oczyścić płytkę z cyny po starym ekranie, aby bez problemu drugi włożyć i go wlutować, nie mówiąc już o kabelkach, które trzeba dolutować do ekranu. Vag na końcu potrzebny jedynie do ustawienia wskazówek w odpowiednim miejscu, także robota i tak jak na razie nie dla mnie, bo nie mam lapka z vagiem :D ale mod jak najbardziej wart swojej pracy, pokaż jak się z tym uporasz, chętnie zobaczę efekty :D

Edytowane przez Langista

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Prace zakończone, wszystko śmiga. Brakuje tylko open ceremony, ale tej funkcji tu nie ma, bo to tylko wyświetlacz i nie ma możliwości wyświetlania RDS-u ale to nie jest dla mnie istotne.

3Dcolormfd1.jpg

3Dcolormfd.jpg

Edytowane przez r7adek

Opublikowano

Sztos, sam robiłeś czy komuś zleciłeś?

Opublikowano

ColorMFa więcej funkcji niż VFIZ? Dużo zabawy z montażem czy tak samo jak przy VFIZ?

Edytowane przez george

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Langista napisał:

Sztos, sam robiłeś czy komuś zleciłeś?

Robił gość z Polskiej dystrybucji, przynajmniej jest zrobione jak ma być. 

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, george napisał:

ColorMFa więcej funkcji niż VFIZ? Dużo zabawy z montażem czy tak samo jak przy VFIZ?

Spora rzeźba. Całkowita wymiana wyświetlacza. Minus w porównaniu do vfiz, brak open ceremony i możliwości ustawienia tego co chce się aby było wyświetlane. 

Opublikowano

Właśnie to jest minus tego wyświetlacza-pajęczyna w liczniku i dużo połączeń lutowanych na przewodach,trzeba stosować cyne z ołowiem bo luty zaczną pękać i będzie problem. Plus jest taki iż nie trzeba swojego licznika przerabiać tylko kupić jakiegoś angola + tarcze eu (lub customowe) i przerobić a swój mieć w zapasie.

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, pila24 napisał:

Właśnie to jest minus tego wyświetlacza-pajęczyna w liczniku i dużo połączeń lutowanych na przewodach,trzeba stosować cyne z ołowiem bo luty zaczną pękać i będzie problem. Plus jest taki iż nie trzeba swojego licznika przerabiać tylko kupić jakiegoś angola + tarcze eu (lub customowe) i przerobić a swój mieć w zapasie.

I tak też mam zrobione. Miałem swój stary czerwony i na nim zrobiłem. A kolorowy jest wrazie awarii tego. Jeszcze tylko pasuje wymienić diody na białe zimne od podświetlenia zegarów i będzie git. 

Opublikowano
20 godzin temu, r7adek napisał:

Robił gość z Polskiej dystrybucji, przynajmniej jest zrobione jak ma być. 

Ile za to zapłaciłeś? Bo widzę cenowo to wychodzi tak samo jak vfiz, tyle że przy vfiz trzeba licznik drugi kupić (przynajmniej w moim przypadku jak chce kolorowy wyświetlacz)..

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Langista napisał:

Ile za to zapłaciłeś? Bo widzę cenowo to wychodzi tak samo jak vfiz, tyle że przy vfiz trzeba licznik drugi kupić (przynajmniej w moim przypadku jak chce kolorowy wyświetlacz)..

Z montażem jakieś 1100 zł. 

Opublikowano

Czyli wychodzi drożej jak vfiz :mysli: jedyny plus tego to nie trzeba drugiego licznika organizować chociaż z tymi kablami na wierzchu to jest to lekka partyzantka..