Gremlin0209 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 Po gałce przyszedł czas na mieszek i nakładkę do ręcznego od @biggman ? Thx 4
K4rol81 Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Też brałem nakładkę na ręczny od niego , naprawdę bardzo dobrze zrobiona Łukasz te znaczki sline na czarno skąd brałeś? bo moje z ali już powoli z czarnego obchodzą
Gremlin0209 Opublikowano 3 Listopada 2019 Autor Opublikowano 3 Listopada 2019 35 minut temu, karol1981 napisał: Też brałem nakładkę na ręczny od niego , naprawdę bardzo dobrze zrobiona Łukasz te znaczki sline na czarno skąd brałeś? bo moje z ali już powoli z czarnego obchodzą Chodzi Ci o ten w grillu? Jeśli tak, to u mnie farba czarna też już zeszła i omalowałem go na nowo troszkę niechlujnie. Po zimie prawdopodobnie będę zamawiał nowy ?
biggman Opublikowano 3 Listopada 2019 Opublikowano 3 Listopada 2019 Ciesze się że się podoba gratki furki 1
boguc Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 19 godzin temu, Gremlin0209 napisał: Chodzi Ci o ten w grillu? Jeśli tak, to u mnie farba czarna też już zeszła i omalowałem go na nowo troszkę niechlujnie. Po zimie prawdopodobnie będę zamawiał nowy ? Pomalujcie klarem ;-) Zamawiałem z Ali + klar i trzyma się ;-) 2
martinger416 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) W dniu 3.11.2019 o 12:56, Gremlin0209 napisał: Po gałce przyszedł czas na mieszek i nakładkę do ręcznego od @biggman ? Thx ahahaha widzę że u Ciebie wsuwka do włosów od Pańci leży w tym samym miejscu co u mnie Edytowane 8 Listopada 2019 przez martinger416 3
Adam87 Opublikowano 8 Listopada 2019 Opublikowano 8 Listopada 2019 17 minut temu, martinger416 napisał: ahahaha widzę że u Ciebie wsuwka do włosów od Pańci leży w tym samym miejscu co u mnie Jak przylookał
Gremlin0209 Opublikowano 8 Listopada 2019 Autor Opublikowano 8 Listopada 2019 2 godziny temu, martinger416 napisał: ahahaha widzę że u Ciebie wsuwka do włosów od Pańci leży w tym samym miejscu co u mnie Oddaje jej już z dwa miesiące ?
Gremlin0209 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Opublikowano 16 Listopada 2019 Chromy poszły w czerń. Wiadomo nie jest to proffesional, ale tragedii nie ma też ? 90% looku zewnętrznego zrobione, zostało jeszcze zrobić ścieme i koniec ? Myślę pod koniec roku lub na początku nowego ? Ale w najbliższym czasie planuję wymienić szybę przednią, bo pęknięcie już jest na połowie szyby... 2
Adam87 Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 Z szybami to dzwoń też do Erwina. Jego dziewczyna okleja.
lewiatan1989 Opublikowano 16 Listopada 2019 Opublikowano 16 Listopada 2019 7 godzin temu, Gremlin0209 napisał: Chromy poszły w czerń. Wiadomo nie jest to proffesional, ale tragedii nie ma też ? 90% looku zewnętrznego zrobione, zostało jeszcze zrobić ścieme i koniec ? Myślę pod koniec roku lub na początku nowego ? Ale w najbliższym czasie planuję wymienić szybę przednią, bo pęknięcie już jest na połowie szyby... Piękna ???? 1
K4rol81 Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, Matek94 napisał: 19 godzin temu, Gremlin0209 napisał: Chromy poszły w czerń. Wiadomo nie jest to proffesional, ale tragedii nie ma też ? 90% looku zewnętrznego zrobione, zostało jeszcze zrobić ścieme i koniec ? Myślę pod koniec roku lub na początku nowego ? Ale w najbliższym czasie planuję wymienić szybę przednią, bo pęknięcie już jest na połowie szyby... Ładna sucz, mimo że to sedan ???to koło jest ponadczasowe. Edytowane 17 Listopada 2019 przez karol1981 2
kamil-vag Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Łukasz, to jeszcze środki lamp na czarno i już będzie malinka 2
Gremlin0209 Opublikowano 17 Listopada 2019 Autor Opublikowano 17 Listopada 2019 14 minut temu, kamil-vag napisał: Łukasz, to jeszcze środki lamp na czarno i już będzie malinka Nie mam nawet kiedy i warunków do tego też brak ? auto ciągle jeździ, a laik nie zrobi tego chyba za jeden dzień, bo tylko w sobote czarnulka nigdzie nie wyjezdża ? Zresztą boję się, że jak wezmę się za to, to później lampy będą mi parować i będę sobie pluł w brodę, że się wziąłem za to... Xd
MarcinL Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 15 minut temu, Gremlin0209 napisał: Nie mam nawet kiedy i warunków do tego też brak ? auto ciągle jeździ, a laik nie zrobi tego chyba za jeden dzień, bo tylko w sobote czarnulka nigdzie nie wyjezdża ? Zresztą boję się, że jak wezmę się za to, to później lampy będą mi parować i będę sobie pluł w brodę, że się wziąłem za to... Xd Mi raz lekko przyparowały jak sam robiłem, ale potem już w ogóle nie parowało.
BartoszSoldier Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Czym malowałeś/oklejałeś chromy?
Gremlin0209 Opublikowano 18 Listopada 2019 Autor Opublikowano 18 Listopada 2019 15 godzin temu, BartoszSoldier napisał: Czym malowałeś/oklejałeś chromy? Plastidip ? Jeśli wytrzyma zime to nie zdzieram go, jeśli nie to w wakacje będę myślał o oklejaniu. Poszły grube warstwy, więc jest szansa, że wytrzymają ?
BartoszSoldier Opublikowano 18 Listopada 2019 Opublikowano 18 Listopada 2019 44 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Plastidip ? Jeśli wytrzyma zime to nie zdzieram go, jeśli nie to w wakacje będę myślał o oklejaniu. Poszły grube warstwy, więc jest szansa, że wytrzymają ? Jak plastidip to bardzo dobrze to wygląda
Rekomendowane odpowiedzi