klimas00 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 wszystko ladnie pieknie a co z kierownica nie przerabiasz ? :na nasza polska strone ? hi: ogolnie wszystko ladnie pieknie pozdro szacun
Nosb Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Kolego a po co ma rpzerabiac jak mieszka w irlandii ? PRzeczytaj moze watek potem sie wypowiadaj Apropo kiery : a ja mam zajawek zarzucic jakas z nowszych modeli kompletnie
Hawaj Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2009 kiera musi pasowac całoksztaltem do wnetrza wiec jak R8 do B5 ?? pod koniec roku ja bede przerabial swoja deske na caly kokpit od audi TT 07' to i jakas kierka od RS4 tez by sie przydała :przebiegly:bo przy okazji przekladke robie na europejska wersje i wracam do naszego cudownego kraju,motorownie przy okzaji tez zmienie
slepy Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 no własnie ja na ten motór czekam cały czas, Hawaj liczyłeś ile już wpakowałeś w Twoją kosę
Nosb Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Musze jednak cholera skomentowac : ciagle brak Q Nie mogles Q kupic ? Jednak ten naped na przod pozostawi niedosyt zawsze
Skyliner89 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Może mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tym B5 Battalion ? . Bo nie wiem .
mrogal Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 taka mafia nie wnikaj dokaldnie albo jestes z nami albo przeciwko nam
Hawaj Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2009 spoko Nosb tak na raz wszystko sie nie da zrobic,inne rzeczy tez niestety sa priorytetowe, a rozwodu nie chcem :> :> hehe
Cristoforo Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 pamietaj jak wejdziesz w układy z mafią to już musisz być do końca zycia jak zmienisz markę to delikwentom wypalają na czole logo audi więc sie zastanów
klimas00 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Nosb chyba malo kto chce spedzic zycie poza krajem i jednak przerabia pozdro
Skyliner89 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A jakie są warunki przyjęcia do mafii ? . Czy tylko dla wybranych ? .
Nosb Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No to hawaj jak juz potniesz grodz to wez od razu podloge w bagazniku wymien i daj jej cos w tunel
Hawaj Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Dzisiaj troche zabawilem sie w konstruktora i uwiłem plan powstania progów do audi,złapałem linie progu ze zderzakiem przednim,potem oznaczylem linie progu na zderzaku,nastenie zrobilem sampla przednigo zderzaka i wzor w jaki zderzak został wymodelowany,potem z kartona wycielem pas,karton byl za sztywny i do konca nie chcial sie poddac,stad prog moze wydawac sie masywny,w rzeczywisosci tak nie bedzie bo prog bedzie zawijał sie ladnie pod auto,ale zarys tego jak to bedzie wygladac jest,linia zderzaka przedniego bedzie sie zgrwac w lini z progami,potem jest pomysl na zderzak tylni,a poki co foto story : natchniniem bylo to vento ktore jest przepieknie wyprowadzone i tak to bedzie tez wygladalo u mnie
duffy Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 hawaj jak zrobisz tak jak w vento to bedzie mistrzostwo progi to rzecz ktora w b5 najmniej mi sie podoba, nawet te od eski nie sa jakies super fajne ....
PABLO Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 No u nas to raczej długo byś nie pojezdził z takimi progami bo zaraz by odleciały
SoMeS Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Opublikowano 13 Sierpnia 2009 bo Hawaj jak opuści gwint na koła to chce mieć auto na ziemi
Hawaj Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2009 wtedy gwintu juz nie bedzie,dlatego kiera od eS-ki ma guziczki chociaz jest manual
Skyliner89 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Opublikowano 14 Sierpnia 2009 To co guziczki będą służyły do zmieniana biegów ?
Rekomendowane odpowiedzi