Iverson Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 jest pięknie , halogeny załóż i tyle. Pomyśl nad ładną BBS
Skyliner89 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Też mam sporo artykułów do karoserii, szyb, deski rozdzielczej, felg, uszczelek, opon, skóry. Pełen wypas . Samochód ideał, ale brewki bym zdjął bo psują cały efekt .
Hawaj Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 to jak bedziesz mial to se zdejmiesz po dzisiejszym VAG evencie audi zajeło 2 miejsce
.Szczepan. Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Fajnie masz odpicowane auto. Tylko te brewki.....
moicz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 to jak bedziesz mial to se zdejmiesz po dzisiejszym VAG evencie audi zajeło 2 miejsce gratulacje masz jakieś fotki z tej imprezy (np. zwycięzcę i pozostałych) ?
Hawaj Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 bleee bleee tylko te brewki,przestańcie płakac z tymi brewkami bo i tak zostaja i tak,ci co mowili mi to na forum tu gdzie przebywam na wyspie grubo sie zdziwili ,bo jak pisali ee brewki,cofasz sie itd.dzis przyznali racje i powiedzieli ze nie widzieli na zadnym aucie brewek zeby tak wspołgraly z całościa,wiec przestancie pitolic ,foty konkurencji wrzuce jutro,ocenilo jury,z otoczenia ludzi wiem ze moja A4 powinna byc na 1 miejscu,ale coż tamta A3 miala 1.8 T i to przewazyło,nastepnym razem bedzie 1 Pare zdjeć,jak kumpel zrzuci z aparatu beda tez inne,foty nie sa dłubane,jest konkretnie nawoskowane stąd efekt na pierwszych 2 fotach
moicz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 prezentuje się rewelacja a jeśli chodzi o wyniki to dziwne że z powodu silnika Twoja niunia nie wygrała poczekam na resztę fotek i się zobaczy jak wyglądało A3
Dibo Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Wszystko fajnie, to co lubię czyli auto agresywnie wygląda (na co mają wpływ i brewki), ale ta felga nie pasuje do agresora. Ona ładnie wygląda na B6, A6 C6 i A8 D3. Tu pasuje coś z rantem i to konkretnym. Jak celujesz w German Style i w projekty Riegera to wiesz co mam na myśli Wiem że masz w planie zmianę felg i to powinien być priorytet
franio Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ni kuta brewki z niczym nie współgrają i wie to 99,99% osób na tym forum!
Grado Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ni kuta brewki z niczym nie współgrają i wie to 99,99% osób na tym forum! Może i wie, ale powiedz co to zmieni? Nie wiem albo to co Hawaj napisał nie dociera, albo takim gadaniem chcesz sobie posty nabić... Napisał wyraźnie, że i tak zostaja i tak Moim zdaniem przy tak ciemnym lakierku prezentują się całkiem fajnie, a w nocy włączasz lampki fobisz foto przodu ślicznotki i jest jakaś różnica pomiędzy innymi A4 z forum... A o to chyba chodzi, żeby każdy robił coś tak jak jemu się podoba i wmiare oryginalnie? Zwłaszcza jeśli ma się w planach taką inwestycję jak ma Hawaj.Felgi mógłbyś dać coś z rantem lub to co masz w czarny wraz z dekielkiem i chromowanym OOOO myślę, że całkiem fajnie by się prezentowało... Pozdrawiam, Grado
Nosb Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja bym pchal skrecane jakies klasyczne 19" z rantem i czarnym srodkiem Np takie jak w nowszym A8
keżor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a czemu z przodu i z tyłu są różne tablice?? bo z tego co jest w pierwszym poście widać że wcześniej miałeś z przodu i z tyłu
mrogal Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a czemu z przodu i z tyłu są różne tablice?? bo z tego co jest w pierwszym poście widać że wcześniej miałeś z przodu i z tyłu hmm obstawiam ze dla bajeru :gwizdanie: nie mial pewnie dwoch USA wiec dla zlotu zalozyl jedna taka druga taka
pablo_9 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Auto prezentuje się pięknie i do tego ta czerń Gratuluje zapału do zmian i powodzenia...
Hawaj Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ni kuta brewki z niczym nie współgrają i wie to 99,99% osób na tym forum! sikam na to ..moze ta jednoznaczna odpowiedz ci to odzwierciedli, Pomysłów na felgi nie musicie dawac bo dokladnie mam caly projekt w glowie,siedze w tym juz ze 12 lat i widzialem juz kazda forme tuningu,od tamtych lat do teraz i wiem dokladnie w jaka strone iść,jak zwykle chec zrobienia czegos innego bierze góre,napewno bedzie to zaskoczenie,to moge zagwarantowac,aha i nie zapominajcie ze mam jeszze to : A potkwale sie :)23 oto zwycięsca 1 miejsce i miejsce II -> staliśmy obok siebie
adrianus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 gratuluje 2 miejsca!! Twoja fura jest dla mnie rewelacyjna, w takiej formie jak jest teraz wyglada swietnie. wiem ze masz jeszcze plany wiec trzymam kciuki i dalej bede sledzil watek Twojej niuni bo milo jest ogladac tak zadbane auto!
Skyliner89 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ta A3 niczym specjalnym się nie wyróżnia . Pewnie ten właściciel A3 dał w łapę sędzią :gwizdanie:. Twoja Audiczka zasługuje na 1 miejsce .
franio Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Może i wie, ale powiedz co to zmieni? Nie wiem albo to co Hawaj napisał nie dociera, albo takim gadaniem chcesz sobie posty nabić... Napisał wyraźnie, że po prostu takie jest moje zdanie i wielu, wielu innych osób bo mam rację, a ten wątek nie nabija postów jakbyś niewiedział...
Hawaj Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2009 okej zdejme te brewki specjalnie dla frania :polew:nie widziales auta na zywo to przestan pitolic bo juz mnie drażnią twoje komenty, pojezdzij troche po zlotach w Europie i na wyspach i wypowiadaj sie wtedy jako jury,nie masz pojecia ale klepiesz ciagle to samo,z checia zobacze twoja A4 i ocenie ja,wiele osob wypowiedzialo sie na temat brewek raz i nie pitola o tym w koło,a co najlepsze chlopaki z irlandzkiego vag forum gadali to samo,ze przez brewki projekt sie cofa,jakos szybko zmienili zdanie jak zobaczyli auto na evencie i usłyszalem "fucking awesome" i głupio im sie zrobilo rowniez po takich komentach,koniec tematu brewek,jak chcesz zapraszam tu na event i zobacz na zywo P.s to S3 mialo wiadomo 1.8 T,halogeny,progi,srodek w pikowanej skórze..u mnie brak halogenow,progow, "zwykle" Recaro z S4,patrzac oczami jury troche rozumiem decyzje,skoncze detale i nastepnym razem pozamiatam wszystkich.Pozdrawiam
KOval81 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Pieprzenie - mi się ta A3 nie podoba, chyba, że ma zrobione w środku Emiraty Arabskie :> Gratuluję ładnej fureczki, wydanych funduszy i wkładu pracy
Rekomendowane odpowiedzi