Jump to content
IGNORED

Siemka!

virtzu
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich. 

Jestem nowy na forum, pochodzę z Olsztyna. 

Jeżdże Audi a4 b6 1.8t quattro cabrio z 2004 roku. Świeżo kupiony egzemplarz. Wymieniłem na początku całe zawieszenie przód z oryginału na wzmocnione meylehd + tył dwa wahacze. Nowe sprężyny kajaby x4, tarcze wentylowane 318mm. Zaciski maźniete na czerwono. Do tego wszystkie gumy z tyłu zmienione na nowe. Konserwacja podwozia, wymiana rozrządu na conti z pompa wody. Łańcuch wymieniany przez poprzednika, mam nadzieję że posłuży póki co. Zrobiłem chip, seria 164, po wyszło 190hp. 

Ogólnie chciałbym mu wstawić jakieś bajery, i napewno zmienić jego dźwięk bo aktualnie chodzi jak słabe 1.6 (sama akustyka). Nie mam zamiaru robić wieśtuningu tylko konkrety. Może ktoś przy okazji pomoże od czego zacząć, jakieś linki strony, ludzie chętni pomoc znaleźć strumienice, lub całe układy i jakieś bajery którymi można uzbroić takie cabrio, a może przy okazji jeszcze zwiększyć moc. 

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,