Pawelkiwi Opublikowano 20 Stycznia 2019 Opublikowano 20 Stycznia 2019 Myślę że wymień na nowy ale należało by się zastanowić skąd to poszarpywanie. Może nieszczelny EGR? Nie wiem strzelam.
jpa4 Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Ostatnio zauwarzyłem jakby lekkie zakopcenie pod czujnikiem różnicy ciśnień i robiąc test egr-a programem vcds jak podnosi obroty to zaczyna podgwizdywać ?
jpa4 Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 A jak myślicie lepiej dpf wyciąć czy regenerować ?
Muskel1 Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) 2 godziny temu, jpa4 napisał: A jak myślicie lepiej dpf wyciąć czy regenerować ? W dzisiejszych czasach chyba lepiej regenerować. Jak wytniesz i Unia Europejska zmieni ustawy dotyczące warunków wydawania przeglądu (np: po analizie spalin) to będzie kicha. Będziesz wtedy szukał DPFa i montował nie wiadomo co. Edytowane 3 Lutego 2019 przez Muskel1
piotrsob1 Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Przy takiej nagonce jaka jest dzisiaj w temacie zanieczyszczania środowiska, to prędzej niż później Ci co DPF-owi powiedzieli dziękuję będą się musieli z nim przeprosić ...
jpa4 Opublikowano 24 Lutego 2019 Opublikowano 24 Lutego 2019 Może tak być za eco trzeba płacić , za tydzień dobiorę się do gada już mi wydech okapca czyli już dpf ma dodosyć dam do regeneracji zobaczym co się będzie działo
Rekomendowane odpowiedzi