wielik Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 36 minut temu, pawelosinski83 napisał: DZIĘKI!!!!! nie miałem pojęcia, że można dołożyć uniwersalną kamerkę i wpiąć bezpośednio sygnał video superrrrrrrrr Jeszcze dopytam... Czy mi się wydaje, czy obraz jest jakby trochę przekrzywiony? Linie parkowania są generowane z kamerki, nie? Da się odpalić te z MMI co się wyginają przy kręceniu kierownicą? Obraz moim zdaniem jest ok tylko ustawienie kamery jest za bardzo w dol.. i niestety nic z tym się nie da zrobić. Linie generowane są z kamery nie da się ich wyłączyć . Chyba że kupisz inny model kamery to z tego co wiem przecina się odpowiedni przewód i wtedy linii nie ma. Skrętnych linii w tym przypadku nie ma bo nie jest to podłączone pod moduł kamery. Jeszcze jedno do modelu poliftowego kodowanie jest trochę inne niż w przedliftowym ?
wielik Opublikowano 8 Marca 2020 Autor Opublikowano 8 Marca 2020 Koła już przygotowane do sezonu. Felgi doczyszczone i wypolerowane. Zabezpieczone podwójna warstwa ceramiki. W tym tygodniu montaz. Przy okazji zaciski zostaną pomalowane ?
wielik Opublikowano 11 Marca 2020 Autor Opublikowano 11 Marca 2020 Lato na pokładzie!! Zaciski pomalowane ?
karolek_ust Opublikowano 11 Marca 2020 Opublikowano 11 Marca 2020 No i elegancko , ale jak pisałeś u mnie żółte bytu lepiej siadły
-ERNI- Opublikowano 12 Marca 2020 Opublikowano 12 Marca 2020 Jakie odczucia masz Kris do tych Kormoranów UHP ? Kiedyś też miałem jednosezonową przygodę z tą oponą, ale dla mnie strasznie gumowa na bokach, na zakręcie aż czułem jak się ugina, bardzo miękkie barki.
wielik Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Opublikowano 12 Marca 2020 38 minut temu, -ERNI- napisał: Jakie odczucia masz Kris do tych Kormoranów UHP ? Kiedyś też miałem jednosezonową przygodę z tą oponą, ale dla mnie strasznie gumowa na bokach, na zakręcie aż czułem jak się ugina, bardzo miękkie barki. To są opony Riken. Narazie ciężko stwierdzić bo nie zrobiłem zbyt wielu km.. w zasadzie zaryzykowałem przez dobre opinie nr tej opony i to że jest robiona przez Michelina. Myślę że lepsze od Chińczyków..
-ERNI- Opublikowano 12 Marca 2020 Opublikowano 12 Marca 2020 19 minut temu, wielik napisał: To są opony Riken. Narazie ciężko stwierdzić bo nie zrobiłem zbyt wielu km.. w zasadzie zaryzykowałem przez dobre opinie nr tej opony i to że jest robiona przez Michelina. Myślę że lepsze od Chińczyków.. Riken to samo co Kormoran tylko inna nazwa, model dokładnie ten sam. Jedyny chińczyk z którego byłem zadowolony to był Nankang NS2 Ultra Sport, w poprzednim samochodzie objeździłem 2 komplety i są ok, mogę polecić. Przejechałem się raz na Nexenie, były "kwadratowe" i tak biły, że szok...
wielik Opublikowano 12 Marca 2020 Autor Opublikowano 12 Marca 2020 (edytowane) Godzinę temu, -ERNI- napisał: Riken to samo co Kormoran tylko inna nazwa, model dokładnie ten sam. Jedyny chińczyk z którego byłem zadowolony to był Nankang NS2 Ultra Sport, w poprzednim samochodzie objeździłem 2 komplety i są ok, mogę polecić. Przejechałem się raz na Nexenie, były "kwadratowe" i tak biły, że szok... Nankang mam na przodzie. Są niestety głośne i szukałem czegoś cichszego. Ps Riken wyprodukowany w Serbii a kormorany wiadomo. Czas pokaże ? Edytowane 12 Marca 2020 przez wielik
-ERNI- Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 15:03, wielik napisał: Ps Riken wyprodukowany w Serbii a kormorany wiadomo. Czas pokaże ? Moje Kormorany też były z Serbii, na pewno lepsze jak większość chinioli
karolek_ust Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Miałem Nankangi w moich EX glebowozach no i prawda dosyć szymiały , teraz w B8 na przodzie są Nankang a na tyle Goodride , i powiem że tył nie słychać bardziej z przodu szum słychać ale zależy od nawierzchni asfaltowej . Za to u narzyczonej w Touranie mamy 4 nowe Uniroyal RainSport i sa bardzo dobre na deszcz i tez nie za głośne
wielik Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Opublikowano 13 Marca 2020 1 minutę temu, karolek_ust napisał: Miałem Nankangi w moich EX glebowozach no i prawda dosyć szymiały , teraz w B8 na przodzie są Nankang a na tyle Goodride , i powiem że tył nie słychać bardziej z przodu szum słychać ale zależy od nawierzchni asfaltowej . Za to u narzyczonej w Touranie mamy 4 nowe Uniroyal RainSport i sa bardzo dobre na deszcz i tez nie za głośne Poprzednio miałem dokładnie Uniroyal RainSport i szumiały. Nankang to samo za to fajnie bierznik się prezentuje ale niestety opona o tym właśnie kształcie ma to do siebie że jest głośna. Nie wiem jak u Ciebie ale moim zdaniem a4 nie jest perfekcyjnie wygłuszone...
wielik Opublikowano 13 Marca 2020 Autor Opublikowano 13 Marca 2020 W dniu 6.03.2020 o 12:19, pawelosinski83 napisał: DZIĘKI!!!!! nie miałem pojęcia, że można dołożyć uniwersalną kamerkę i wpiąć bezpośednio sygnał video superrrrrrrrr Jeszcze dopytam... Czy mi się wydaje, czy obraz jest jakby trochę przekrzywiony? Linie parkowania są generowane z kamerki, nie? Da się odpalić te z MMI co się wyginają przy kręceniu kierownicą? Wrzucam film z kamerki
wielik Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2020 (edytowane) W sobotę porobiłem trochę przy aucie. - czyszczenie wtryskiwaczy - płukanka silnika -wymiana oleju -dwusiarczek molibdenu do oleju - zmiana obejm na łączniku wydechowym Audi śmiga aż miło Edytowane 1 Kwietnia 2020 przez wielik
Wandej Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 W dniu 1.04.2020 o 08:25, wielik napisał: W sobotę porobiłem trochę przy aucie. - czyszczenie wtryskiwaczy - płukanka silnika -wymiana oleju -dwusiarczek molibdenu do oleju - zmiana obejm na łączniku wydechowym Audi śmiga aż miło Nie no ten zderzak to agrotuning.Założ S-line albo C+ a nie jakieś wynalazki
wielik Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Wandej napisał: Nie no ten zderzak to agrotuning.Założ S-line albo C+ a nie jakieś wynalazki Przecież zderzak jest seryjny
Olekmis Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Wandej napisał: Nie no ten zderzak to agrotuning.Założ S-line albo C+ a nie jakieś wynalazki C+ w przedlifcie nie wiem skad taki dostac he 1
MaciekPL Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Godzinę temu, wielik napisał: Przecież zderzak jest seryjny Seryjny może jest , ale z tymi dokladkami wygląda jak wygląda 1
wielik Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2020 19 minut temu, MaciekPL napisał: Seryjny może jest , ale z tymi dokladkami wygląda jak wygląda Inaczej .. źle ? bo co bo nie s line Robię jak mi się podoba i na tyle na ile mnie stać. Co do dokładek dla zasady będzie i trzecia Elo
kris67 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Z samą dokładką wyglądało by spoko ...ta dołożona guma pod dokładką w.g mnie zaburza proporcje,harmonie etc. tego zderzaka 1
Rekomendowane odpowiedzi