Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] S-line | Sportline | Q7 | Rnse | Recaro | carbon | bix b8 | clh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem te dekory carbon w poprzednim a4 b7 i robią mega robote w środku, fotele recaro miażdzą cyce :D składaj to wszystko do kupy i wklejaj foty ?

Opublikowano

narazie zostało wszystko wyczyszczone, zakonserwowane i czeka do połowy lutego aż będę miał chwilę, żeby to poskładać :) 

... zapach gliptone unosi się w całym mieszkaniu :D 

Opublikowano

Siemka, no piękne masz to B6 ? DTM'ów sprzedać nie chcesz? Hehe 

Opublikowano

Dziękuje za miłe słowa :) 

a może bym sprzedał, muszę się zastanowić... zawsze mi stylingi chodziły po głowie :)

Opublikowano
23 minuty temu, koziol992 napisał:

Dziękuje za miłe słowa :) 

a może bym sprzedał, muszę się zastanowić... zawsze mi stylingi chodziły po głowie :)

A proszę bardzo, ja swoją też będę teraz coś modził skoro wszystko proaktycznie porobione. Przygarnoł bym i bez opon jeżeli chciałbyś sobie oponki zostawić ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Muszę się pochwalić na szybko :) D421E535-3937-40A8-BC7A-E23212EBD30F.jpeg

Opublikowano

Pięknie ! Fajne, ciemne wnętrze wyszło ;)

Teraz ramki zegarów w black piano i chromy na kierze :P

Opublikowano

Wyrzucona tylna wycieraczka? Co zostało po wycieraczce? Jakaś zaślepka? Mogę foto z bliska?

Opublikowano
1 godzinę temu, ostros95 napisał:

Wyrzucona tylna wycieraczka? Co zostało po wycieraczce? Jakaś zaślepka? Mogę foto z bliska?

pewnie taka zaślepka bo nie widać, żeby odstawała jakoś szpetnie ;)
https://www.olx.pl/oferta/zaslepka-zatyczka-wycieraczki-szyby-wipoff-vw-audi-skoda-seat-CID5-IDfWx8H.html#9ddb63b4f8

Opublikowano

Piękna B6, wspomnienia wróciły :whistling:, jeśli chodzi o felgi to w rozmiarze 18 cali wzór DTM jest najładniejszy i na żaden szajs z bmw bym nie zmienił

Edytowane przez marcin_o23

Opublikowano
2 godziny temu, ostros95 napisał:

Tak, wycieraczka wyrzucona i jest szklana zaślepka na płasko ze szybą. Wyglada podobnie jak ta która podesłał kolega wyżej. Podrzucę jutro fotkę 

Dtm to właśnie jedna z tych najciekawszych oemowych kół w 18 calach, ale chodzi mi po głowie właśnie zmiana na coś innego na lato. 

Ogólnie ten tydzień miałem luźniejszy w pracy, wiec był tygodniem mocno „modowym”, szczegóły zdradzę jutro ?

Opublikowano
9 godzin temu, koziol992 napisał:

Tak, wycieraczka wyrzucona i jest szklana zaślepka na płasko ze szybą. Wyglada podobnie jak ta która podesłał kolega wyżej. Podrzucę jutro fotkę 

Niebiescy nie czepiają się, że nie masz wycieraczki z tyłu?

Przeglądy też bez problemu przechodzisz?

Opublikowano
2 godziny temu, trepek napisał:

Niebiescy nie czepiają się, że nie masz wycieraczki z tyłu?

Przeglądy też bez problemu przechodzisz?

Nie miałem jeszcze kontroli, ale z tego co wiem to wycieraczka nie jest obowiązkowa. Wiele samochodów jej nie ma w oryginale. 

Opublikowano

Obowiązkowa nie jest ? Pytanie co w sytuacji jeśli fabrycznie była a jest zdemontowana. Jak dla mnie to nie powinno mieć znaczenia (bo można np. zakleić jakąś reklamą tylnią szybę) ale nie znam w 100% wykładni prawa oraz przepisów.

Opublikowano
36 minut temu, trepek napisał:

Obowiązkowa nie jest ? Pytanie co w sytuacji jeśli fabrycznie była a jest zdemontowana. Jak dla mnie to nie powinno mieć znaczenia (bo można np. zakleić jakąś reklamą tylnią szybę) ale nie znam w 100% wykładni prawa oraz przepisów.

Z tego co kiedyś dostałem info na stacji, to jak masz halogeny muszą działać, jeśli ich nie masz nie sprawdzają czy były. Także z wycieraczką pewnie tak samo, jak jest powinna działać, jeśli nie ma nie drążą tematu i nie mają podstawy do odmówienia przeglądu.

Opublikowano

Ja tylnej wycieraczki nie mam już ok 5 lat i nigdy na przeglądzie nie było problemów a i podczas kontroli też nic nie m mówili.

Opublikowano

Myślę, ze na drogach jest więcej bolidów, które maja predyspozycje do utraty dowodu... nie popadajmy w paranoje, brak wycieraczki to nie grzech ??

Opublikowano

Bardzo ładny egzemplarz, od pierwszego zdjęcia widać podejście z gustem do tematu. 

Tak trzymaj! 

Opublikowano

Ale sliczna sztuka :D Panie sprzedaj Pan :D 

piekna !! 

Opublikowano

Super się czarnuch prezentuje ? , dekielki felg skąd takie dorwałeś ?